Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pammal K. Sambandam je filmový kaskadér a také kamarád Ananda. Janaki je lékařka a také kamarádka Malathi. Jediné, co mají Pammal a Janaki společného, je naprostý odpor k věcem jako je láska nebo nedejbože manželství, ale přesto se jejich osudy protnou, když se jejich přátelé Anand a Malathi rozhodnou spolu uzavřít manželský svazek...

Film se stal v zemi svého vzniku, indickém svazovém státě Tamilnádu, velkým hitem a v roce 2009 se dočkal velkolepého bollywoodského remaku KAMBAKKHT ISHQ. (Niktorius)

(více)

Recenze (1)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak to vypadá, že tamilský lidový humor nebude úplně můj šálek čaje :-) Film je snadno zaminětelný s nějakou komediálněji laděnou telenovelou a vinou skutečně primitivní a nijak nerozvíjené zápletky je bohužel VELMI zdlouhavý. Citelně chybí zapamatovatelnější taneční či akční scény a tak to musí před nudou zachraňovat Kamal Hassan, z něhož je cítit charizma i když hraje omezeného idiota...Hlavně díky němu se nakonec přikláním ke třem hvězdičkám, ale tentokrát je to opravdu jen o fous. ()

Reklama

Reklama