Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hydropure je nový nápoj, který vyrábí nová bostonská potravinářská společnost. Je založen na bázi krystalické čisté vody a má veliký úspěch. Tento revoluční produkt pomáhá lidstvu. Avšak zároveň ho i ničí. Tajemství úspěchů Hydropure totiž nepochází z naší planety… (LIVINGDEAD)

Recenze (8)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Morová infekce, která se rychlostí blesku šíří mezi lidskou populací, vzbuzuje strach a děs. Naštěstí je zde Whitefield Corporation, která na trh dodává čistou, neinfikovanou vodu Hydropure - která by šíření děsivé nemoci měla zastavit. Novinářce Lise a jejímu bývalému příteli Benovi se ale do rukou dostává důkaz, že právě Whitefield Corporation je zodpovědna za šíření nemoci ... Podobné filmy mám docela rád, a občas jsem ochoten přivřít některé oko nad tou spoustou nelogičností, které se v těchto béčkách vyskytují (hlavní hrdina v obrovitánské továrně vždycky přesně najde to co hledá, hlavní ventil, který může vše zničit je absolutně nehlídaný a výbuch v továrně nezničí celou budovu, ale jen a pouze to co se scénáristovi právě hodí). Na druhé straně to docela hezky odsejpá, a než se člověk začne nudit, jsou tu závěrečné titulky. Celkově film nikterak nevybočuje ze své kategorie - jako jeden díl Krajních mezí by zapadl takřka dokonale... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor z nočného repertoára TV Markíza, ktorá má na na vysielanie tohto typu lacných filmov snáď nejaký patent... Oproti iným mostruózno-invazijno-pandemickým scifárňam z programovej ponuky vyššie uvedenej TV je však na tom Infected ešte relatívne dobre a napriek digitálne pôsobiacim vizuálnym efektom ide o vcelku pozerateľný kúsok... ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama