Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poděkování skupiny všem jejím fanouškům za úžasný rok, který jí a celému týmu lidí kolem připravili, a možnost zakoupit si tento výjimečný rok na památku alespoň ve zvukové a obrazové podobě. Na 1. nosiči je zaznamenán koncert z podzimního Turné 2003 a dokument o turné Dole v dole 2004 a na 2. nosiči téměř celý koncert z turné Dole v dole 2004.

DVD1 - Turné 2003
Dole v dole
V pekle sudy válej
Mám obě ruce levý
Balada o špinavejch fuseklích
Wonder
Pohromy
Go Satane Go
Opilci v dějinách
Porcelánový prasata
Bára
Všechno bude jako dřív
Starej bar
Žízeň
Dokument Turné 2004

DVD2 - Turné 2004
Bahno
V pekle sudy válej
Bruce Willis
Cirkusovej stan
Bum Bum Tequila
Kalamity Jane
Jednou nás to zabije
Dávám ti jeden den
Stará Lou
Lady Lane
Elvis
Shořel náš dům
Šaman
Go Satane Go
Starej bar
Frau Vogelrauch
Pohoda
Teta
Colorado
Kdo si nechce hubu spálit
Porcelánový prasata
Žízeň
Dole v dole
Na sever
Láďa
Moderní děvče

Toto 2DVD také vyšlo v Limitované Edici, která kromě 2DVD obsahovala speciální A2 plakát, knihu s fotkami z Turné 2003 a 2004 a backstage pasy z těchto turné. Na VHS kazetě není dokument Turné 2004. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kabát můžete nenávidět, Kabát můžete mít rádi, Kabát můžete nesnášet, Kabát můžete milovat - ale lhostejný vám být nemůže. Už jen proto, že jde na české scéně o nepřehlédnutelný fenomén. Tepličtí pepíci, jejichž první vidláckou desku zdobila na obálce prasata s traktorem, to v průběhu jedné dekády dotáhli na hvězdy největšího kalibru. Svůj thrashovitý těžkozadkovitý bigbít protáhli hardrockovými vodami až k neurážejícímu chytlavému rocku a poprocku pro masy a stali se nepřehlédnutelnými. S vyjímkou Vojtkova zpěvu a Špalkova textařství na kapele nikdy nebylo nic vyjímečného, přesto si prošli poměrně zajímavým vývojem a dali základ hospodskému rocku, jehož dominantami jsou sborově hulákané refrény, jednoduché chytlavé melodie a vtipně buranské texty. Co se týká DVD, dominuje mu jednoznačně velkolepá šou z turné Dole v Dole (2004). Za zmínku stojí vtipně pojatý dokument, mapující to samé turné; druhý koncert je spíše jen takový milý bonus. Pro fandy jednoznačná povinnost. Škoda jen, že se z Kabátů definitivně stala bezradná kolovrátkovitá formulka pro vyprodávání Vypichu - právě od roku 2004 totiž už kapela nepředvedla nic, co by bylo hodno zájmu. 7/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem seděl v dole a koukal jak sudy čerti válej, ale protože mám obě ruce levý nenasadím si ani fusekle abych s Wonder mohl taky válet tu pohromu se Satanem v dějinách porcelánových prasat. I Bára bude jako dřív ve starým baru pít a já stále budu dole v dole válet sudy v bahně se Satanem a velkou žížeň mít. Cirkusák Bruce Willis tequilu s Kalamity Jane nechlastají jen jeden den, ale stará Lou a lady Lane s Elvisem maj jeden dům. Šaman je v pohodě a teta v Coloradu hubu si pálí, Láďa utíká na sever kde chce najít moderní děvče. A já stále dole v dole se Satanam sudy válím. Žížeň!!!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tady nahoře je to jen hnusný Bahno, takže pojďme na vlak. Zaveze nás do pekla kde se sudy válej. Bruce Willis nás tam zve do svýho cirkusovýho stanu na tequilu. Je tam jen s Kalaminty Jane a už ho to nebaví. Jen opatrně ať to nepřepísknem nebo nás to jednou všechny zabije. Tahle párty to je síla. Ale užijme si tenhle jeden den, protože v dálce pluje Stará Lou na Lady Lane. Elvis taky vybíhá a znáte to prase. Druhej den jsme Všichni na palubě a jen se ohlídneme. Elvis to zase přehnal a kvůli němu nám shořel náš dům. Blbec jeden. On to ale Šaman předpovídal, že to dobře nedopadne, kór když s nim kalil i sám Satan. No nic jdeme do podpalubí. Je tam bar. Sice starej, ale furt dobrej. A navíc je dneska ve slevě Frau Vogelrauch. A co si budeme povídat. S ní je to vždycky velká Pohoda. Kam že to plujem? Křikl někdo a kapitán lodi přísným hlasem, že prej za jeho Tetou do Colorada. Nikdo jsme si nechtěli hubu spálit, takže jsme jen souhlasně přikejvli. Porcelánovejm prasatům z první třídy došlo pití a měli žízeň. Tady u nás dole v dole jak se nejchudší třídě říká, toho je naštěstí dost. Už nějakej čas víme, že kapitán Láďa pluje tedy na sever, ale nám je skvěle. Vždyť jak po levé, tak po pravé ruce mám moderní děvčeeee!!! 100 procent za kabát v nejlepší formě. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tomto turné na koncertu v Havlíčkově Brodě a je to nezapomenutelný zážitek. I DVD má výbornou kvalitu a patří k tomu nejlepšímu, co nám český hudební DVD průmysl může nabídnout... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Turné probíhalo v době, kdy Baník vyhrál titul a před koncertem na Bazalech proběhla rozlučka s celým týmem, což byl taky parádní zážitek. Hezky jsme si zabékali a nechyběla ani hymna Baníku a klasická baníkovská zdravice. :-D Jinak choreografie a atmosféra jako vždy na 100% s ohňostrojem na konci. Jooo tam prostě "Dole v dole" nesmělo chybět. :-) ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Skvelý koncert mojej najobľúbenejšej českej kapely. Hudba, ktorá vás naladí na tú správnu víkendovú atmosféru (STAREJ BAR). Ako bonus rozhovory, príprava na koncert, stavanie pódia... ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět být na obou šňůrách, v podstatě šlo o moji první návštěvu Kabátů a zároveň mé první koncerty (ve 12 letech). Turné po zimácích bylo úžasné, tady to sice znát není, ale bohužel se přímo na místě nebyl vychytán zvuk. To druhý koncert už bylo jiné kafé, v HK na letišti to byla paráda. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto párádní koncerty, které si užili všichni jejich fanoušci. Tlkačenice byla veliká, ale vyplatilo se. Kabáti předvedli parádní show. ()

vojo 

všechny recenze uživatele

Ako kulisa našich dôkladne alkoholom presiaknutých párty výborná záležitosť, pri ktorej si môžeme poriadne"zabékať" a zaskákať si. Na triezvo by som si to, ale pozrel málokedy:) ()

Hermanka 

všechny recenze uživatele

Sice neodejdu s duševní nirvanou nebo neotřesitelným uměleckým zážitkem. Ale tady to je jednoduché, zazpívat si, pobavit se. A hlavně nic neřešit. Ten účel Kabát mě plní a myslím si že taky má. ()

s_c_o_r_p 

všechny recenze uživatele

Zlaté staré pecky jako Starej bar, Centryfuga, Bruce Willis a další. Do ruky kotel zelené a vstupenku na vidláckou tancovačku. Na to se nezapomíná :) Škoda jen, že Vojtek zabředl do muzikálů a Kabát už dávno není to, co býval. ()

eges 

všechny recenze uživatele

Tady jde krásně vidět, že koncert si lze užít i bez toho, aniž by někdo v ruce držel mobil a natáčel nebo fotil...Co do velikosti koncertu s Vypichem se nedá soupeřit, ovšem, když se člověk podívá, tady skáče, paří, jásá, blbne každej a toto jsem na Corridě ani na Vypichu bohužel neviděl...asi jeden z posledních normálních koncertů... ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Podobný 100%ní zážitek budete v Čechách hledat jen těžko. Kabát je geniální. Ať v hale či open air a v jakémkoliv počasí. Jé málo kapel, na jejichž koncert můžete jít celá rodina i s malými potomky. Na Kabát bez obav. A všem škarohlídům, kteří se Kabátu posmívají, bych rád vzkázal, že u hudby (stejně jako u filmu) jde hlavně o zábavu. A myslím si, že u kvalitní muziky (texty nevyjímaje) Kabátu se budete bavit královsky... ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Můj první koncert viděný na dvd a první koncert který jsem viděl naživo. Kabát vlastně odstartovali mou zálibu v ježdění po koncertech ()

Reklama

Reklama