Reklama

Reklama

Stalo se

(pořad)
Publicistický / Komedie
Česko, 1997

Účinkují:

Jiří Podlipný

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize, kterým prováděl Jiří Podlipný podílející se i na jeho tvorbě. Za osm let, po něž byl tento pořad vysílán, prošel mnoha změnami. Z drtivé většiny byl ovšem tvořen komentářem k politické situaci a k dění na politické scéně za uplynulý týden. Tento komentář byl prokládán prostřihy z různých pořadů ČT, rovněž odvysílaných v daném týdnu. Vznikala tak velmi zajímavá směsice humorné satiry a nadsázky zařazující tak veřejné dění do nečekaných souvislostí. (Vercinix)

(více)

Recenze (17)

Kajislav89 

všechny recenze uživatele

Na tento projekt nelze zapomenout jako na celek. Bohužel už však pamět vymazala to nepřeberné množství skvělých vtípků. Většinou jsem se vydržel smát téměř od začátku až do konce, a rád bych si staré díly někdy znovu připomněl. Podobný pořad dnes citelně chybí, ale mně osobně přijde, že autoři skončili ve vhodném okamžiku. Posledním dílům, na které si vzpomínám, už trochu docházel dech a studnice autorských nápadů (byť pracovali s aktuálními a tedy stále se vyvíjejícími tématy) nebyla nevyčerpatelná. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná je načase, vrátit pořad na obrazovky. Dle mého soudu, politik, který se přičinil za zrušení, je už dávno pryč ani pes po něm neštěkne. A satira, kterou pořad nabízel stále v televizi chybí. A ne, nejde nahradit talentovou šou nebo hledáním superstar. ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Poskládat pronášené věty z různých pořadů tak, aby to bylo vtipné? Jistě by to šlo, ale v tomto pořadu to vypadalo, jako by to vybíral náhodný generátor. Pointa žádná. Bylo to asi na této úrovni: Záběr na politika, který cosi říká. Poté výstřižek z nějaké pohádky, kde postava pronáší něco ve smyslu "Hoďte na něj síť". Ha ha ha, he he he, to je ale legrace, že? Pár vtipných momentů se našlo, vzpomínám si na prostřihy pohybů medvědů z filmu Šest medvědů s Cibulkou a tehdejšího premiéra Zemana, kde se našla značná podobnost. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Tehdy by mě nenapadlo, že bych si mohl někdy myslet, že takový pořad u nás jednou nebude mít šanci. Dnes si to myslím. Jen na okraj: bylo to hodně dobrý. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama