Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliane Engelhardtová, zvaná Jule, žije s přítelem Jensem a pracuje ve firmě Winter Cosmetics International, jako recepční. Jule je u toho, když zkolabuje paní Zimmermannová, asistentka ředitele Philipa Richtera, a paní Zimmermannová chce, aby jí zastupovala právě Jule. Jule je sice vyděšená, ale na novou práci se těší, jenže sedí v jedné kanceláři s Kim Kernerovou, která se k Jule chová nenávistně a navíc jí nechce s ničím pomoci. Jule si musí na vše přijít sama, hned první den je z práce dost unavená a navíc zapomene na výročí s Jensem, což Jense naštve. Další den má Jule za úkol dovézt počítač k Richterovi domů, ale tam ji zdrží bývalá Richterova manželka, a když se Jule vrátí do kanceláře se zpožděním, Richter ji vyhodí. Jule jde za paní Zimmermannovou do nemocnice a paní Zimmermannová přiměje Jule, aby ráno opět nakráčela do kanceláře a dělala práci, na kterou ji určila. Další den je Jule jako vyměněná, Philip Richter má vše potřebné připravené a nechá Jule na postu své asistentky. Jule odjede s Richterem na služební cestu do Bruselu, kde se vzájemně lépe poznají a Richterovi se začne Jule velmi líbit. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická červená knihovna, kde divák dostane, co si zaslouží. 40letý pěkný Andreas Pietschmann hraje hlavní mužskou roli (doktor Richter), o níž věru platí staré známé nomen omen, zatímco 36letý elegantní Andreas Gunther (pekař) doplňuje přehled pěkných chlapů. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Milá a svěží komedie, která mne velmi překvapila. Henriette je velmi sympatická herečka, má takovou tu jiskru v očích a rozverný kukuč. Šéf byl zpočátku pěkný hajzlík, tak jsem mu moc nepřál, ale později jsem mu vše odpustil a těším se na další díl. Pokud mne dvojka zaujme tak jak jednička, určitě přidám ještě o jednu hvězdu víc. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Začíná to trochu ve stylu Ďábel nosí Pradu (jasně o dost lacinější), pokračuje jako Ošklivka Katka (ovšem bez ošklivky) a je to tak průhledný, že vás nepřekvapí opravdu ale opravdu nic... Jenže - hrdinka je sympatická, šéf nemožnej rádoby drsňák, taky trochu debil a spolu jim to moc sluší... Takže jsem to jako správná romanticky neuspokojená žena utahaná z práce zhltla a zcela spokojeně si odpočala... ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

scéna, jak držel toho psa z okna vytáhla ten film o půl hvězdičky výš... Milá komedie, která je naší kultuře a chápání blíž ne americké kraviny... ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Klasická béčkovina co pouští naše komerční televize,když už je to v Německu okoukané. Nejsem proti...je to oddychovka. V podstatě záměr je ze života pohledná sekretářka(tahle je navíc chytrá) a šéf se do sebe zakoukají. Je to sice otřepané,ale blízké realitě a kouká se na to dobře jako únik ze života. 3 hvězdy:1 za Henriettu a druhá za děj. Třetí aby to nezapadlo úplně do podprůměru. ()

grandir 

všechny recenze uživatele

Ďábel nosí Pradu na německý způsob, ale nějakou takovou upřímností si mě to získalo tak, že jsem to dokoukala. ()

Reklama

Reklama