Reklama

Reklama

Čtyři soutěžící, čtyři disciplíny a čtyři příležitosti, jak vyzrát nad soupeři a strhnout vítězství na svou stranu – to je napínavá zábavně-naučná soutěž „Věříš si?“, v níž kluci a holky přímo před televizními kamerami změří síly i míru vlastního sebevědomí. Skvělé znalosti, perfektní fyzička či bezproblémový pohyb ve virtuální realitě ale k celkovému vítězství stačit ještě zdaleka nemusí. Od každého soutěžícího totiž hra vyžaduje také dokonale promyšlenou strategii spojenou se schopností ohodnotit sebe sama prostřednictvím výše sázek na jednotlivé disciplíny. Kdo ze čtyř hrdinů zvládne náročné soutěžní úkoly a souboj s vlastní sebedůvěrou nejlépe? Chybět nebude ani oddechový čas v podobě rubriky „Seznamte se“, která je příležitostí pro všechny děti a teenagery, aby se pochlubili svými zajímavými koníčky a zájmy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Věříš si?" by mělo dodávat dětem sebevědomí, celá soutěž je nicméně koncipovaná tak, že jim ho spíše bere. Největší měrou k tomu přispívá sama moderátorka "soutěže", která je nejen nesympatická, ale zároveň si libuje v nehezkém dobírání. Nebo si snad myslíte, že smutnému dítěti, jež právě prohrálo s jiným dítětem, nějak pomůže rejpavá otázka typu "Ježiši, Ondro, co jsi to tam dělal? Vždyť to bylo snadné!"?!? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Heh. Vědomostní část je v klidu, ale ten zbytek je úlet. Někdy je to celkem komedie, co tam ty děti předvádí. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Moje oblíbená soutěž v dobách, kdy jsem ještě chodil na základní školu. Příjemná oddechovka na páteční odpoledne.| Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 50% (2*) | ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Téma poskytuje širokou škálu moností, jak prověřit soutěžící jak moc si věří. Přijde mi, že by to chtělo víc vyhrotit, a to se moc nedaří. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já už nevěřím nikomu, natož sobě :-D...Nee to byl joke. Tohle je pořad pro děti, tak ani nevím, proč ho hodnotím, prostě pro děcka je to čupr, ale pro mě je to ztráta času. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Hrozný porno. Moderátorka, co nemá ráda děti a pohrdá jejich výkony a k tomu slow-motion záběry na dětské ksichtíky zkřivené urputností. Sice nejsem nějaký odborník, ale PS2 je už trochu z obliga, ne ? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zbytečně urážet soutěž pro děti mi přijde popravdě dost ubohé. Ti malí caparti si to užili, soutěživost u děcek je navíc stokrát lepší, než když ti dnešní haranti povětšinu dne prosedí jen u PC nebo u svých chytrých telefonů. Já jsem podobným projektům vždy dával a budu dávat zelenou. Je však pravda, že tento formát nebyl tak dobře zpracován, jako jeho známější kolegové… ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Mám rád soutěže (z TV pořadů je to asi můj nejmilejší žánr) a ty ve kterých se vyskytuje školní generace vyhlížím vždy s velkým očekáváním. Zajímá mě jak si dětí poradí s otázkami nebo různými úkoly. Proto jsem byl rád když Česká televize vytasila triumfy a rozhodla se novou dětskou show spustit. Divám se na tento pořad docela často a zdá se mi, že pravidla této soutěže musel vymyslet nějaký idiot. "Věříš si?" se snaží vydávat jako hra ve které musí účastnici předvést svou komplexnost (vítěz musí mít nějaké znalosti a poradit si s hlavolamem, také musí mít dobrou fyzičku a šikovné ruce). A podle toho jak si věří vsází své body. Tady vidím největší bod úrazu. Byl by to takový problém, kdyby za určité úkoly dostávali studenti body podle pořadí a ne podle toho jak si vsadí? Není to pořad, kde vyhraje ten nejlepší, ale ten kterému se povede třeba jenom jedna část a zrovna na tu si vsadí nejvíce. Potom mu už stačí vsadit na další části málo aby neztrácel body. Tímto tato soutěž ztrácí na napínavosti. Pokud by tvůrci přece jenom chtěli ověřovat sebevědomí účastníků mohli je donutit vsadit si předem. Dle mého názoru by to bylo napínavější a objektivnější. 40% ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Opravdu soutěž na "úrovni", a jsem přesvědčen, že každý kdo kdy viděl alespoň jednou tu vědomostní část, tak mi dá za pravdu. Jak ty děti můžou jít do televize soutěžit a ani nevědět, kolik planet má sluneční soustava nebo s kolika státy Česká republika sousedí? Ta jedna hvězda je za občas celkem zajímavou rubriku "Seznamte se". ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že na této soutěži si nejvíce ujíždí hlavně ti nejmenší diváci, kterým je tento pořad určen především. Od toho se odvíjí i primitivní složení soutěžních úkolů a absolutní strategická nelogičnost v sázení bodů drtivé většiny soutěžicích. Když jsem viděl pořad poprvé, tak jsem ani nevěřil svým očím, ale za tu dobu jsem si už nějak tak zvykl a ikdyž pořad nemá takové kvality jako třeba Bludiště či pamětníky vzpomínané Hip Hap Hop, tak u něj přeci jen vydržím až do konce. Co se týče moderátorky, tak ta jen potvrzuje celou lehce podprůměrnou kvalitu celého toho to projektu. Má známka proto sčítá dvě hvězdičky a to jen proto, že se člověk i sem tam těm prckům škodolibě zasměje. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Některé dětské soutěže jsou fajn a dají se dlouhá léta pozorovat dokola (Bludiště) a některá jsou na hovno. Přesně jako Věříš si?. Totálně nudně vymyšlené schéma každého dílu dává tomuhle pořadu jenom malé šance na úspěch. Taky to nešlo moc dlouho. 20% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

heh sranda no.. :)) Těžké rozhodování mezi odpadem a hvězdou.. Soutěž výhradně pro děti. Moderátorka otřes, děti "nesympatické".. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Průměrná soutěž pro děti. Mnohem lepší než například Bludiště, kde se disciplíny nemění a interiér vypadá celkem zastarale. ()

lucascus odpad!

všechny recenze uživatele

Obě moderátorky byly a jsou katastrofální.... Když už moderuji dětský pořad, tak aspoň dělám, že mám rád děti a netvářím se znechuceně a nas.aně. ()

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově nesympatické. Nevydržel jsem u toho nikdy delší dobu, hned přepínam... Moderátoři otřes... Dnešní děti jsou holt jiné :-) ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Další šílená hloupost v podání české televize pro děti. Já nevím proč neustále dělají nějaké stupidní soutěže pro děti. Už toho máme dost, je toho plno jako AZ-kvíz Junior, prostě furt nám neustále hodlají vnucovat pořady, které akorát ucpávají mezery v programu. ()

Reklama

Reklama