Reklama

Reklama

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Gala - Oslava zrození nového života ve velkolepém stylu, divoká, živelná a nespoutaná... ale i naivní a nedostatečně originální - slabé ***. Moondrive - Parta flákajících se měsíčních gangsterů vyráží za pokladem a podél sebe trousí průměrné až velmi slabé, laciné vtípky. Jen mrštné vyprávěcí tempo staví tuto povídku výše. Silné **. Wanwa the Puppy - Kroutící se barevná změť nočních můr i příjemnějších snů batolete. Vizuálně neotřelé, avšak pramálo sdělné i pramálo působící. Prosté ***. Tou Jin Kit - V budoucím světě se lidé dokáží sblížit jen s virem oživenými hračkami. To je ovšem nelegální a úřady musí zasáhnout. Nepříjemná antiutopická vize rozkladu sociálních vazeb (mimojiné). Slabé ****. Dimension Bomb - Sled znepokojivých snových obrazů, organicky propojený se skvěle padnoucí hudbou aneb surrealismus se hýbe. Silné ****. ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

5 příběhů, 5 hvězdiček. Za každý dobrý příběh jedna. :) Neobstál Wanwa the Doggy. Ač vizuálně hodně netradiční, malé ukřičené dítě se mi jako hlavní postava moc nezamlouvalo. Moondrive sice působil trochu lacině, ale mně se to líbilo. Navíc většinu těhle filmů beru s vědomím, že v japonském divadle se schválně přehání, tak to tady taky tak beru. Ne vždycky šlo ale o hloupé a přehnané vtipy, vlastně naopak. Gala už od začátku vypadala vizuálně nejtradičněji. Zvláštní to svět a myšlenka, která už mnoho z nás napadla. Toujin Kit na mě sice nezapůsobilo originalitou, ale svým zpracováním a světem. Dokázal bych si představit toto téma jako celovečerní film. Dimension Bomb je něco jako vizuální poezie, sled záběrů doprovázející jednoduché dialogy a dynamickou muziku. ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Další porce krátkých animovaných filmů od Studia 4°C. Hodnocení jednotlivých filmů: Gala - režie Mahiro Maeda ****, Moondrive - režie Kazuto Nakazawa *****, Wanwa' the Doggy - režie Shinya Ohira ****, Toujin Kit - režie Tatsuyuki Tanaka *****, Dimension Bomb - režie Koji Morimoto ****. ()

Reklama

Reklama