Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si sériového vraha, který své oběti přivádí do stavu klinické smrti a pak je opět probouzí k životu – znovu a znovu, dokud nezačnou prosit o smrt. Krásná vyšetřovatelka s paranormálními schopnostmi Maya Casteneda byla jeho poslední obětí a než utekla, přísahala svému mučiteli pomstu. Nyní se Kasp vrací a FBI zapojuje do pátrání po nepolapitelném monstru i Mayu. A ona brzy zjistí, že jediný způsob, jak může Kaspa objevit, je vstoupit do jeho mysli. Je tu ale nebezpečí: pokud Maya ve vrahově mozku zemře, zemře i ve skutečném životě! Stejně jako předtím Cela, je i Cela 2 ohromující směsí fantazie a reality, sci-fi a thrilleru, který vstupuje do nevídaného prostoru strachu a síly: do myšlenek psychopata. Dále hrají Chris Bruno (Mrtvá zóna), Frank Whaley (World Trade Center) a Bart Johnson (Muzikál ze střední). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Cela 2“ je jednoduše béčkový thriller, který si chce hrát na něco víc, čímž ale ani trochu není. Kdybyste si mysleli, že to má nějakou spojitost s původním filmem, rovnou na to zapomeňte, tady je spojitost v podstatě nulová. Prostě jen rádoby podobný příběh, ale ani v tomhle to není dotažené do konce nějakou vizuální podobností. „Cela“ není skvělý film, ale tahle dvojka je hnus. ()

Ketri odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že distributoři tohoto "filmu" opatří obal DVD povinným nápisem "Upozornění: Sledování tohoto filmu způsobuje těžké poškození duševního zdraví!" Chtěla jsem dát jednu hvězdu za záběry přírody, které prokládají závěrečné titulky a také z vděčnosti, že jsem to přežila . No, ale pak jsem si říkala, že tvůrci oblétali půjčeným vrtulníkem jednu horu. No holt si museli udělat alespoň výlet, když patrně zapůjčení vrtulníku byla největší položka z rozpočtu filmu. ()

Reklama

Amynka 

všechny recenze uživatele

Asi takhle...až do včerejška jsem netušila,že existuje pokračování luxusního filmku Cela.Dnes jsem se na to teda podívala a samozřejmě jsem čekala,že to bude totální kravina...a taky že jooo!!Naprosto příšerný herecký výkony a ještě debilnější děj..Ale já se kupodivu docela bavila..jako sledovala jsem to a neustále si říkala,jak je to stupidní,ale přesto jsem se celkem bavila..prostě jsem vypla mozek a čuměla na film,kterej nebyl vyloženě nudnej..stupidní ano,ale ne nudnej..Chvilku jsem uvažovala dokonce o třech hvězdách,ale to bych urazila filmy,kterým jsem dala za tři a tak dávám silný dvě hvězdičky..protože občas mám chuť vypnout a užít si naprosto nenáročnej film,kterej je sice pičov...,ale nenudí..:-))Ale nesmí se to brát jako pokračování-to bych musela dát ODPAD,ale jako samostatnej film... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Maximálně mozkovýplachový nářez a povinnost pro každého ctitele a milovníka špatných filmů. Už jste někdy řvali smíchy i ohromením zároveň? Že ne? Pak se vám to možná podaří při sledování této videošílenosti. Zpočátku se mnou lomcovaly hlavně dialogy a herecký talent dámy jménem Tessie Santiago, ovšem ta se mi postupně začala zvrhle víc a víc líbit, takže jsem ji vzal na milost. Ovšem ještě vydatnější porci zábavy, než "herecké" výkony, postupně servíruje námět a scénář. Tedy ona ta základní myšlenka není zase tak špatná - šílený vrah s lékařským vzděláním, který své oběti opakovaně usmrcuje a hned poté zase oživuje - ale to její zpracování, ten scénář, ty dialogy... No ale co se dá čekat od nějaké regionální mormonské televize, že... A na nějakou příbuznost s velmi povedeným The Cell samozřejmě zapomeňte, tohle je opravdu úplně o něčem jiném. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem dlouho nedal odpad, tak myslím, že je na čase :-) Původní Celu si pamatuju jako fajn thriler s napínavým finále a docela slušnou sci-fi složkou, i když nevím, co bych na ni říkal po 10 letech. Tohle je tak na úrovni německé kriminálky (a tím urážím solidní německé kriminálky jako Schimaskiho). Nulová výprava, otřesný kecy, ošklivá a tupá hrdinka a tragický psychouš. A k tomu naprosto šílený a nepochopitelný finále a odporný efekty. A můj bože, co měl znamenat ten záběr v titulkách, jak točí jakýsi pidiskok autem a všichni se radují, že se jim to povedlo??? Ruce pryč. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve státě Utah v Americkém Salt Lake City (Terva)

Reklama

Reklama