Reklama

Reklama

Bernard

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Francie / Jižní Korea / Španělsko, 2004, 156x3 min

Obsahy(1)

Na návštěvu k vám z dalekého severu přichází Bernard, ten nejlegračnější polární medvěd, kterého jste kdy potkali. Se svými věrnými kamarády tučňáky Evou a Lloydem, pejskem Goliášem a ješterkou Zackem neustále zkouší jak věci fungují a společně se pouští do bláznivých dobrodružství končících smíchem. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Ainy 

všechny recenze uživatele

no ... čekala jsem od toho pravda trochu víc. Ani dceru mou nijak zvlášť nezaujal .. pár momentů tam ale bylo, kterým se člověk i zasmál, ale jinak celkově nemastné, neslané ... znám lepší animáky ;-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Některé scénky vás rozesmějí k slzám (horolezec, padák...), některé prostě jen rozesmějí a jen pár jich je předvídatelných, ne-li trapných nebo infantilních. Přesto ale obrovská zábava, pro milovníky pixarovských kraťasů (jimž se Bernard nevyrovná) a Happy tree friends (s nimiž se zase nemůže měřit co do drsnosti - naštěstí) určitě dobrá volba. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Srandovnější animovaný seriál s polárním medvědem Bernardem a jeho menší, ale někdy dosti vtipné dobrodružství. Dávám jen průměr za pár slabších epizod. / Viděné epizody *22.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Animačně to není zdaleka 100%, má to nedostatky. Jde poznat, že to je levná animace. Propadák to určitě není, zkuste si něco vymodelovat např. v Cinema 4D a pak to rozpohybovat :) Pro mě je to obstojné a člověk si u toho v klidu oddychne. ()

Diamant

všechny recenze uživatele

Seriál má 52 epizód. Každá trvá asi 3 minúty. Zatiaľ som videl 26, ktoré firma Urania uviedla pod spoločným názvom "Bernard: Na rybách". Pochváliť treba výbornú grafiku, napríklad do detailov vykreslené prostredie (príroda, mesto), čo mnohé iné animované seriály, či filmy vedome alebo nevedome zanedbávajú. Zatiaľ hodnotím štyrmi hviezdičkami a za najlepšie epizódy považujem: "Bankovka", "Korčuliar", "Korčuľovanie". ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

To má být zábavné? Animace je trhaná, vzhledově je to jak studentský film - věděl bych o lepších seriálech pro děti. Trapas. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si mé první setkání s Bernardem na youtube (to už je nějakých let zpátky) a to v nezapomenutelné epizodě s padákem a kaktusy. Řehtal jsem se tehdy jako maniak, medvěd měl ten správný hloupý kukuč a jeho bezmocnost při bolestivém padání do kaktusů za doprovodu té nejlépe vybrané písničky dělaly z dílu neuvěřitelně komickou grotesku. Byl jsem proto rád, když jsem zahlédl postavu Bernarda i na HBO. Jenže seriál mě zklamal. Je nevtipný, animace (ač na první pohled hezká) příšerná a zápletka s jediným záměrem - dát medvědovi na zadek. Ta druhá hvězdička je čistě jen za díl s kaktusem, protože ten patří mezi to nejzábavnější, co jsem na internetu viděl. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně ve stylu moucha. Je to tak ujeté a bláznivé, že se na to jen tak znovu nepodívám. Nic proti animovaným seriálům. Na tohle už jsem starej. Ta ta ta ty dy dy daaa---za písničku na začátku. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Příšerná digitální animace a průměrná sranda. Aspoň, že je to krátký. *** Ve zkratce: Že je ten lední méďa šíleně vtipnej? ()

elephne 

všechny recenze uživatele

Trapné, pro děti nevýchovné (viz díl s jabloní.....ufo, to jako vážně????). Po shlédnutí 2 epizod a sledování nepovedené animace už never more. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Máme to rádi i s dětmi a někdy se my dospělí smějeme tak, že děti nechápou (Noční můra, Talisman). Jednoduché, vtipné, bez ambice být extra. Dobrý gag na večer. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem to nebral za nic extra, ačkoli jsem nápad bral za výborné. Animace je trhaná, i když prostředí je o něco hezčí. Typická groteska, jak to mám rád. Založené na tom, jak Bernard padá a zraní se na konci dílu. Kdybych to viděl před rokem 2009, tak by mi bylo Bernarda líto. Teď se ale bavím. Ovšem ty díly, kde sportuje s tučňákem, se mi už nelíbili, i když už animace je plynulá. Je to tím, že sport mě nezajímá. EDIT a SPOILER: Byly tam dva díly Bernarda, které byly ani ne groteskní ale spíš málem tragické, i na poměry toho seriálu: Jeden díl o minci v metru, Bernard měl hlavu přiskřípnutou v dveřích metra, metro se rozjelo a Bernard se blížil ke zdi u tunelu. Vypadalo to, že to málem utrhne hlavu Bernardovi. Další díl, Bernard zachraňuje květinu v silnici, projíždějící auto zastaví přímo těsně u hlavy Bernarda, ale pak jiné auto za tím první vrazí do prvního. Kdyby to dál nepokračovalo a nebyl jiný konec, byl by už tragický konec Bernarda. ()

Jablkohruska 

všechny recenze uživatele

Zhlédl jsem celkem 26 epizod tohoto seriálu (pod názvem "Bernard sportovcem") a většinou jsem se příliš nebavil. Možná je to ale jen tím, že už zkrátka nejsem v tom správném věku. Je však nutno říct, že značné procento vtipů je založeno pouze na tom, že Bernard uklouzne a spadne - to se stane ve většině dílů alespoň jednou a dokonce pokaždé se stejným otravným zvukem. Některé epizody jsou také oproti ostatním hůře animované (animace je trhaná, méně plynulá). Zařazuji do lehkého podprůměru. 40% ()

Reklama

Reklama