Reklama

Reklama

VOD (1)

Vydírat masového vraha by mohlo být výnosné, jenže všechno nejde podle plánu... Film se zaměří na trojici náctiletých, kteří díky náhodě dorazí na lesní teritorium sériového vraha. Místo, aby to nahlásili policii, rozhodnou se vraha vydírat. Chtějí, aby jim pomohl se zbavit člověka, který je před léty týral. Jenže vše nejde podle plánu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost zmatený horor. Dokonce se zdráhám použít slovo "horor", protože ve filmu se toho hororového děje pomálu.Samotný námět není až tak špatný. Dvojice náctiletých mladíků se chce pomstít za to, že je kdysi jeden recidivista znásilnil a tak začnou vydírat sériového vraha dívek aby ho pro ně zabil a nakonec to s nimi nedopadne dobře. Jenže to by musel režisér Jon Hewitt disponovat výraznějším talentem a do svého filmu obsadit výraznější herce a dát filmu napětí a spád. Ovšem odbytá realizace se neodpouští (v jednom záběru je dokonce vidět odraz kamery ve výloze), neodpouštím ani absenci dobrých hororových scén, nepřehlídnutelné je i zmatené konání většiny postav a v některých fázích film dokonce nedával smysl. Závěrečné zůčtování v domě psychopata sice zoufalý dojem mírně vylepšuje, ale přesto je tento horor velmi nezvládnutý až zoufalý. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Trojice mladistvých je velmi nesympatická a oni se ještě navíc chovají tak, s prominutím, debilně, že se nelze ztotožnit ani s jedním z nich. V jednu chvíli jsem si přál, aby už je konečně někdo oddělal. Nechápu, co tím scénárista sledoval, ale takhle by se snad ve skutečnosti chovat neměli. Ona už úvodní scéna vypadá zpočátku napínavě, ale v momentě, kdy pronásledovaná dívka za světla narazí hlavou do stromu, který má dva metry před sebou, si najednou řeknete: cha, vtipné, a je po napětí... Dost mi vadilo, že nebyla snaha, aby alespoň jedna postava se chovala tak, že s ní divák bude soucítit. A možná by bylo lepší, aby nepřežil nikdo. I když konec je nejasný, a třeba nikdo nakonec nepřežije...třeba... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladý Mark jednoho dne zahlédne v lese, jak podivný chlapík zakopává mrtvolu. Svěří se s tím svým přátelům Jamesi a Chase, a společně vymyslí (na první pohled) geniální plán. Vraha najdou, a pomocí vydírání se jej pokusí donutit, aby je zbavil neoblíbeného tyrana. Jenže onen vrah není padlej na hlavu, a dokáže si mládežníky rychle najít ... Na první pohled tento thriller vypadal docela schopně, a takovéto "levné" filmečky leckdy dokáží velmi příjemně potěšit. Jenže to není případ Acolytes. Režisér nechtěl natočit obyčejné béčko, a snažil se mu dodat trochu toho "uměleckého dojmu", jenže ten nakonec trochu převážil vlastní obsah (ve kterém jsem se nakonec trochu začal ztrácet). Potěšil mne docela překvapivý závěr, i když, přiznávám, něco takového jsem tušil.. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nudný a zdlouhavý thriller s pokusem o pár černohumorných špílců, ale vážně jen pokusem. Ta vyžraná studentka byla děsně nesympatická, stejně tak i oba kluci, a celkově, když člověk zjistí, oč má jít, je to ještě větší nuda dokoukat. Nehledě na to, že to skončí tak, jak si asi každý řekne. Hvězdička za docela slušnou kameru a práci se zvukem a tichem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tohle bylo dobrý, je sice pravda že ke konci to ztrácí hodně dech, ale pořád se to drží nad urovní. Navíc Edgerton(o kterým jsem v životě neslyšel a při tom jsem viděl hodně jeho filmů)byl výborný(už se těším na Věc). Tohle má takovou správnou béčkovou atmosféru a i když to není příliš horor tak se člověk i zamyslí. Paráda. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama