Reklama

Reklama

Zlatíčka

(pořad)
Talk-show / Soutěžní
Česko, 1998, 55 min

Režie:

Jiří Adamec

Účinkují:

Petr Nárožný, Václav Postránecký, Ladislav Mrkvička, Karel Smyczek, Jiřina Bohdalová, Jan Rosák, Miroslav Vladyka, Antonín Panenka (více)

Obsahy(1)

Moderátor si vždy pozval nějakou známou osobnost a další čtyři osoby, které byly nebo nebyly jeho příbuzní nebo přátelé. Poté byla položena otázka, kdo je hostův sourozenec, dítě nebo partner. Publikum mělo uhádnout, kdo z nich to je. Tyto osoby mohly zalhat a vymýšlet si, ale host nikoliv. Pokud pár, vybraný z publika uhodl, dostal pár zlatých náušnic. Na závěr si host mohl přát nějaké přání, třeba zazpívat písničku. (Aknah)

(více)

Recenze (48)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická devadesátková dementní kýčovitost. Ať už prostředí, nebo myšlenka pořadu. Hodně mě na tom mrzelo, že se tam tak strašně ztrapňovaly takové hvězdy jako Nárožný, Postránecký a podobně. Na druhou stranu, být v publiku, tak mě budou muset odvést pro nepříčetné chování, protože bych určitě nevydržel nesmát se těm debilitám. 5% ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy mě naprosto iritovala ta umělost celého pořadu. To, že diváky nutili k tleskání, protože za celý pořad se nedalo ničemu zasmát jsem ještě bral, ale oni museli i dětem "slavných" cpát do huby, co mají říkat v rámci pobavení důchodců u televize. Sračka. 10% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Znělka s chichotajícími se pobíhajícími dětmi je nezapomenutelná, jednotlivé osobnosti, které přijaly návštěvu od Petra Nárožného už ale šedá kůra mozková z paměti vymazala... Sám bych na to asi nekoukal, s rodinou to bylo "fcajku". ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zas takovej odpad to nebyl...ne všechno, co na Nově vymyslí, stojí za psí exkrement..něco stojí jen za psí štěk. A konkrétně Zlatíčka se čas od času sledovat dala. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

I mistr Petr Nárožný si občas něco utne. Tohle byl pořad, na který jsem se nemohl dívat ani se zavřenýma očima a sluchátky na uších. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z českých pořadů, který je zde zbytečně podhodnocen. Neříkám, že to byla pecka, ale člověk se u toho alespoň občas zasmál. Zvláště pak tvrzením některých „neznámých“ jako členů rodiny známých osobností. Jak Petr Nárožný, tak i Václav Postránecký si coby moderátoři pořadu nevedli vůbec špatně. Rozhodně se u toho víc pobavím i dnes (když už to po letech opakují), než při „vaření“ s Láďou Hruškou… ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Nárožný bol vo filmoch super, ale tu bol na facku. Jeho prejav, ktorý mal navodzovať príjemnú atmosféru, ma iritoval. Celkový koncept bol o hovne. Malo to byť miloučké, že detičky budú hovoriť miloučké veci. Pritom však všetci diváci perverzne dúfali, že decko práskne, ako mámu (známu herečku, speváčku) vopíchala polovica Řitky do řitky. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Čistě odpočinková nenáročná zábava. 1) Pořad je určený tomu, kdo hledá u televize příležitost totálně vypnout a nevyhovují mu akční střílečky či laciné horory._____ 2) Mimořádně příjemný Petr Nárožný se v konferenciérské roli našel. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nudné novácké a jiné celebrity oblažují diváky svým rodinným životem. Celkem o ničem. Je ale zvláštní, že si i po těch letech pořád pamatuju jméno soutěžící rodiny v úplně prvním dílu. (860.) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Za jeden díl snad ten první dám jednu hvězdu, ale jinak nehorázná blbost. Která mě děsně otravovala a proto, jsem jí nesledoval. ()

Reklama

Reklama