Reklama

Reklama

Abducted by the Daleks

všechny plakáty
Velká Británie, 2005, 55 min

Režie:

Roman Nowicki

Obsahy(1)

Čtyři spoře oděné kamarádky se vydávají autem na výlet. V noci na cestě do něčeho narazí a auto je nepojízdné. Rozhodnou se tedy dojít si přes les pro pomoc. To se jim ale nepodaří, protože jsou náhle uneseny mimozemšťany. Na vesmírné lodi jsou podrobovány různým experimentům a trýzněním. Podaří se jim uprchnout? (montel)

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Lacná erotická ptákovina využívajúca robotov (daleks) zo starého britského seriálu Doctor Who k tomu, aby si ako návštevníci z vesmíru prišli na planétu Zem odchytiť niekoľko pozemšťaniek k ich výskumu. "Stay where you are, you are a prisoner. We need to find out all about you earthlings. Your weaknesses, your desires, we will study your body in all, every hole will by examined. You must obey, obey, obey a darling, obey." ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina která se snaží být in a dává poctu starým scífkám. bohužel ani jedno nefunguje. Ti mimozešťani dost připomínají pár robotů z Fleshe Gordona ale to je asi tak všechno. Ty postavy se kterýma se nemáme ani možnost moc seznámit jsou strašné. Nějaká rádoby herečky co se nebojí ukáza nahaté, což je sice fajn ale po čase je to pěkně na prd. 40 minut koukat na nahatou ženskou která je někde přivázaná mě moc nebere. Já..... Prostě nemůžu ani jeden kladnej bodík. No možná je to krátké ale i tak odpad, a to hodně schnilej. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem to přejel narychlo. Ani ty ženské nebyly nic moc. Zato roboti byli srandovní. Snímek nestojí ani za tu krátkou ztrátu času. ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Čtyři kamarádky jsou uneseny mimozemšťany na vesmírnou loď, kde jsou podrobeny různým experimentům... Lehké erotické sci-fi, které můžeme najít na té největší odpadní skládce největšího hnusu. Toto nezachrání ani čtyři nahaté blondýnky a to jsem si myslel, že už takové filmy nikdo netočí. Omyl. Shlédnutí tohoto filmu je ztráta hodiny,díkybohu, že to není delší...0% ()

Reklama

Reklama