Reklama

Reklama

Proměna

  • Francie Ne te retourne pas (více)
Trailer

VOD (1)

Jeanne (Sophie Marceau), pohlcená do psaní svého prvního románu, začíná pozorovat kolem sebe znepokojivé změny. Její tělo se začíná měnit, ale nikdo v jejím okolí to nepozoruje. Její rodina pokládá tyto obavy za výsledek stresu při dokončování románu, ale Jeanne si uvědomuje, že se děje něco mnohem hlubšího a mnohem více znepokojujícího. V domě své matky objeví fotografii, která ji přivede na stopu jedné ženy v Itálii. Tady, přeměněná v jinou ženu (Monica Belluci), odhalí zvláštní tajemství své identity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

erased 

všechny recenze uživatele

"V základu je žena svědkem zločinu. Ve své blízkosti zaslechne výbuch. Všichni kolem ní se snaží trauma bagatelizovat. Ale ona krátce na to ohluchne. Dává to do spojitosti s výbuchem. Ale její manžel si na nic nevzpomíná, i když tam byl. Jako kdyby to měl vymazáno. Takže začne podezřívat jeho, lidi kolem sebe, protože se k ní chovají divně. Špehuje ostatní, prohledává... Máte strach, že by ji mohli zabít." Potom přišla pointa a mě nenapadlo nic jiného než: "Slez ze mě, ty hajzle!". Naštěstí se i ta pointa nakonec pěkně vybarvila. Za ty nádherné HRAJÍCÍ ženy, hloubkový ponor do duše "blázna" a skvěle vyvedený proces samotné proměny si Proměna určitě zaslouží vyšší hodnocení. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti nejsem jedinec s výrazným nadbytkem testosteronu ani prchlý pacient dentenčního ústavu, na ženách obdivuji spoustu věcí. Proto, prosím, následující komentář berte jako malou hyperbolu. Pokud chcete porovnávat prsa Sophie a Monicy, máte jedinečnou příležitost. Navíc nebyl čas, přespříliš komplikovaný děj jsem neměl náladu řešit. Jediným přínosem Proměny je získání nové vědomosti, která spočívá v tom, že Monica je má větší a o dost. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Psychické poruchy v dospělosti si Jeanne "přivodila" před osmým rokem svého života. Prožívá život se svým mužem a dětmi a přitom se sama sobě ztrácí a prožívá život někoho jiného. Psychothriller, který nakonec měl závěrečné rozuzlení a celkem dobrou atmosféru. Sophie Marceau i Monica Bellucci jsou pro film přínosem ( a moc hezkým ). ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Wow tak to je mazec hlavní ženskou mám chuť zabit po 5 minutách jejímu manželovi (nebo přítelovi) mám chuť dát medaily za to že s ní vůbec dokáže vydržet ty děcka mám chuť zabit po 10 minutách přičemž by je měl někdo pravidelně mlátit aby se naučily chovat. Tu její matku nematku bycvh dal do ústavu por závislé na hraní a tak by se dalo pokračovat. Jinak kam se hrabe Asylum takovou bandu nesympatických herců aby člověk pohledal teď se tam dokonce mluví italsky a oni to ani nepřeloží tudiž vím úplné hovno paráda. Sračka roku a myslím že ji asi nic ani nepřekoná leda že by někdo natočil Proměnu 2 :-) . P.s. ani ten sex nestojí za nic. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

No nič, akosi som tento film vôbec nepochopil - na môj vkus bolo všetko až príliš prekombinované. Mysteriózne filmy mám v podstate rád, ale keď už je tých mystérií v jednom príbehu príliš veľa, vtedy mi to už akosi začína vadiť. Neprekáža mi keď počas filmu musím rozmýšľať a dávať si všetko dokopy, ale občas darmo hľadať nejaké logické súvislosti. Ne te retourne pas ma veru moc neuchvátilo, a čakal som od toho predsa len asi niečo jednoduchšie. Celé tie neustále premeny Jeanne a všetkého naokolo už bolo také mätúce, že človek sa v tom napokon skôr či neskôr stratí - ako aj ja. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Cannes 2009. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Lucembursku, Itálii a Francii. (Terva)

Reklama

Reklama