Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem byl na Total Detox hodně zvědavý a těšil jsem se na něj, žádná vysoká očekávání jsem neměl. Protože natočit v českých amatérských podmínkách film (natož horor), který by nebyl i přes očividnou snahu a fanouškovské nadšení místy směšný... no, řekněme, že se s takovými dílky moc často nesetkáme. V Někdo tam dole mě má rád prokázal režisér porozumění žánru, nicméně z divácké nazaujaté pozice se dalo mít k filmu mnoho výhrad. Total Detox mě však překvapil, a to velmi mile. Především nad očekávání zajímavým příběhem a velice dobrou dramaturgií. Někteří herci pořád působí značně prkenně, většina je jich však snesitelně průměrná a dva nebo tři dokonce výborní. Celý film má nadto hodně znepokojivou špinavou atmosféru, což umocňuje povedené nekompromisní finále. Mám pocit, že v amatérských podmínkách to profesionálněji ani nejde. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

OMFG! Po poslednom Vojkůvkovom filme som bol nadšený a tešil som na na jeho daľší film. Po prvých informáciách som sa na Total Detox nijak extra netešil, ale to čo som nakoniec dostal bol šok. Někdo tam dole mě má rád bol skvelý kus expliotationu, ktorý bol dobre vymyslený a obstoje natočený. Total Detox je tupý na kolene napísaný "film", aký vymyslí väčšina hororových nadšencov. Nemám viac čo dodať. Jo, a nuda! Od úplného odpadu film delí len fakt, že to vôbec vzniklo (alebo, aj snaha sa cení). PS: Kamarát, nekamarát, fanúšik, nefanúšik, toto je nazaj velký fail a neskutočný pokles od predošlému filmu. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako parodie by to ještě ušlo. Jenže ono je to míněno vážně. DVD jsem koupil za 10 Kč v pošetce a přiznávám, že jsem nečekal nějaký dechberoucí zážitek. Chtěl jsem tomu dát šanci. Bohužel je to strašně amatérské, herci příšerní, vlastně celé je to příšerné a ještě zatraceně dlouhé... Než tohle vidět znovu a strávit u tohoto ,,slasheru'' pche ! dalších 97 minut, to si raději pustím 3x za sebou mnou natočené video z promoce šváry... Tenhle film potká stejný osud jako jemu podobné. Bude odvezen na chalupu, kde bude při nějaké akci s přáteli v podvečerních hodinách puštěn jako echt komedie. Jednu ránu sekerou, víc do toho DVD sekat nemá cenu. * ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - ...........Zlo nemůže být nikdy poraženo dobrem........... Úvodní a závěrečný citát mého komentáře pochází s filmu a vyřkl jej Claudius Berkoff. Jako člověk, který má strach z jehel, jsem se píchání velkým obloukem vyhnul. Sem tam nějakou tu marjánku, ale už je tomu dávno, co jsem přestal kouřit i obyčejné cigára a tak mi tento příběh vůbec neimponoval. A protože jsem se mezi feťáky nikdy nepohyboval nemůžu ani posoudit natož soudit, jest-li se tak opravdu chovají. V příběhu je odporná a nervy trhající hudba, dialogu není mnohdy rozumět natož ho chápat a napětí je nulové až směšné. Bohužel to musím napsat ikdyž je to český film, který by měl být spíš podporován. Zde to nejde. CITÁT - Kdo ho zabil?........... Asi řezník, nebo co. Zabiják feťáků. Jediné, co je na dvd dobré jsou bonusy. Ale to je jiný příběh. ........................Zničit ho může jen zlo krutější a bezcitnější, než je ono samo.......... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

To, že z toho bude sršať amatérske poňatie - na to som bol pripravený. Avšak nepredpokladal som, že už úvodná polhodinka ma donúti siahnuť na dno mojich psychických síl ( aby som sa udržal v kresle a pozeral ďalej). Vydržal som to, a odmenou mi bola záverečná dvadsaťminútovka. Treba však narovinu povedať: samotné vraždy boli stereotypné, bez myšlienky, bez živočíšnosti, hudba nemala mnohokrát fazónu a celé to poňatie filmu bolo akési nevydarené ( mimo záverečných cca 20 minút). A tak sa nezopakoval Vojkůvkov: Někdo tam dole mě má rád a z Total detox sa pre mňa stal total shit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama