Reklama

Reklama

Mladá žena dělá dvě práce, aby si mohla dovolit koupit byt s výhledem na proslulý přístav v Hong Kongu. Ale když zjistí, že nemůže držet krok se stále rostoucími cenami nemovitostí, použije extrémní prostředky, aby získala co chce.
Když byla Cheng (Josie Hoová) ještě malá, mohla z jejich bytu v Hong Kongu sledovat proslulý přístav Victoria. Ale jak šel čas, staré budovy před jejich domem byly zbourány, aby uvolnily místo pro velký rezidenční projekt, který nyní blokuje její výhled. Zklamaná a naštvaná Cheng přísahá, že jednoho dne našetří dost peněz, aby se její rodina mohla přestěhovat do nového bytu s nádherným výhledem na moře. Pro dosažení svého snu, musí Cheng tvrdě pracovat na plný úvazek na dvou místech. Dokonce zajde tak daleko, že ukradne data zákazníků, aby je prodala jiným společnostem. Nicméně, bez ohledu na to jak moc dře, nemůže vydělat dost, aby udržela krok s neustále se zvyšujícími cenami hongkongských nemovitostí. Když její otec smrtelně onemocní a léčebné náklady rostou, rozhodne se učinit pro rodinu osudovou volbu - nechat otce zemřít a vyinkasovat peníze z jeho pojištění. Ale jak se ukáže, ani peníze z pojistky nebudou stačit, protože ceny opět poskočily. Její sen se zdá být navždy nedosažitelný ... dokud Cheng náhle nedojde, že pokud má získat co chce, musí vzít věci do svých vlastních rukou ... i kdyby to mělo znamenat, že budou hodně od krve. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (143)

JAn 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, leč aktuální příběh (sami zrovna hledáme byt), rozvíjený ve dvou dalších paralelních liniích o hrdinčinu motivaci, naroubovaný na maximálně výživné scény vraždění, které fascinují svou originalitou, krutostí, naprostou agónií, v níž nechává Pang své postavy umírat a odlehčeností nekompromisním černým humorem. Co víc si přát? CAT III je mrtvý, ať žije hong kongský slasher! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Docela brrr....nemám vyvražďovačky zrovna dvakrát ráda, ale tady byly perfektní.Křehká, sympatická, od pohledu nesmělá a vcelku zakřiknutá Asiatka....kdo by to do ní řekl?Tohle všechno pro vysněný byt s výhledem na moře, které miloval dědeček? Mám asi trošku více evropské myšlení, i když větší byt by se taky hodil.-))))))Převedeno do filmu, byl ponurý , nepustím si ho ještě jednou, ale za atmosféru a herecký výkon dávám, až se tomu sama divím, čtyři hvězdy. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Nevšední asijský návod na snížení ceny předražených bytů. A že byste to do té 45 kilogramové asijské samice neřekli, jak je schopná situaci rázně řešit. Vše je to o motivaci. Pak najednou zjistíte, že máte žaludek i na vyhřezlá střeva, uřízlý penis, nebo vrh těhotnou ženou o zem. Pokud snesete trochu té zabijačky, nemá to chybu. Sem tam prošpikované velmi legračním asijským sexem. Samice mají takové fyzicky úhledné, ale ten projev při šukání mě vskutku rozesmíval, to pištění stojí za pozornost. Ona to ve finále byla vážně komedie:) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No podívejme na Hong Kong! Josie Ho je pohledná a na první pohled křehká workholička, která jde tvrdě za svým snem, jímž je koupě bytu s výhledem na moře. Bohužel bytová politika v Hong Kongu a v Šen-Čenu je taková jaká je, takže hlavní hrdinka se dostává do situace, kdy je nezbytné jít přes mrtvoly. Film má dvě dějové linie, které do sebe na konci zapadnou, ale je třeba být velmi pozorný v celém průběhu filmu. Zařve celkem 11 lidí, a to vždy dost našláplým a brutálním způsobem, děvče se s tím vůbec nesere. Druhá dějová linie je sekundární, slouží rádoby k objasnění motivů vraždění, což je ale ve výsledku schované pouze za dvěma scénama, mohlo tedy dojít k prostřihu této části. Pro ty, kterým to uniklo, tady mám hint: Mrkněte na 42. a 85. minutu.;) Spokojenost 85% ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Důvod hlavní hrdinky vem čert,...jako, je to ujetý a dost šílený, ale podobný záležitosti nemůžou z východu přece až tak překvapit. Já měl hlavní problém s filmem jako celkem. Jde o to, že je to spíš víc nepovedený, nudný a nezáživný sociální drama než pořádnej gore-námrd-gradující slasher, vždycky jenom chvilkovej mord a pak zase tuna nudných dialogů/scén, výjimkou jest partička teenagerů, což je nejlepší chvilka z filmu, tady to je ten správnej nářez. Jinak ale vesměs nuda a navíc jsem tu pointu prokoukl už snad v půlce filmu. Gore je povedený a působivý, ale takovej nášup jak v níže v komentářích srovnávaným Inside to zdaleka neni. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama