Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

elanius 

všechny recenze uživatele

(48/2012, BluRay720p) / Obávam sa, že niektoré pozitívne hodnotenia pri tomto filme sú spôsobené nedostatkom aspoň trochu dobrých scary filmov. OK, prvá polovica sa rozohráva super, atmosféra, očakávanie čo sa bude diať, temný les ... super. Druhá polovica filmu je ale výsmech. Atmosféra mizne, to čo čakalo ľudkov v lese je skorej trápne ako strašidelné a všetci sa vôbec začínajú chovať ako po lobotómii. Záver je už čistá onania bez nápadu a chaos. Škoda, po prvej polke filmu som si povedal, že do lesa v noci už nikdy nevkročím (ne, že by som teda mal k tomu toľko príležitostí, ale aj tak :), druhá polka to celé zabila. (4/10) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Teda, po zhlédnutí tohoto amatérsky vzhlížejícího, nejspíš nízkorozpočtového horůrku, si člověk musí pomyslet, co to mají v tom Irsku za bordel:) V jedné zapadlé vesničce uprostřed hlubokých lesů totiž žije poměrně obsáhlá komunita zmutovaných, neurvalých vidláků, kteří mají dost nevychované parchanty, kteří mají vskutku vybrané způsoby. Tu nejbrutálnější práci na náhodných turistech totiž obstarávají oni. Plague Town je v jistém směru docela originální, především v podobě místních dítek, kterým bezpochyby kraluje "Nevěsta" Rosemary, která byla fakt kočka:) Závěr filmu je vskutku nezávidění hodný, nicméně, mu předcházející scéna, kdy se hlavní hrdinky snaží přejet most a tam jim cestu zahradí zástup místních obyvatel, jsem se musela zasmát a řekla si: "Ha! Jaký poděl." :) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem to o půl dvanácté v noci, no a spala jsem jako dřevo. Místy se vyskytovaly nepříjemně mrazivé chvíle a docela hutná atmosféra, ale herecké výkony bych srovnala asi tak s těmi mými. Takové to máchání kamerou sem tam, to mě dost otravovalo, ještě když si po většinu času hrdinové svítí na cestu jen baterkou A co se týče masek, nejvíc mě pobavil ten s tou poklicí, evokovalo mě to na film Muži v černém 2. Rosemary působila děsivě, jako by vypadla z Ospalé díry a je škoda, že si tam nestřihla nějakou bizárnější roličku. Celkový dojem nic moc. Chyba byla hlavně v hercích, kteří jsou základ filmu a když nejsou dobří a prostě jim to nevěřím, nikdy z toho nevzejde nic dobrého. Hvězdičku za atmosféru a tu druhou za masky. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Čo pozitívne hľadať, aby som nadšených hororových fanúšikov nesklamal? Veď zápletka bola úplne obyčajná, gore scény a triky ako pred 30 rokmi, herecké výkony zlé, scenár priemerný (a mohlo byť horšie, to "rodinné" klišé sa našťastie celkom skoro stoplo, inak by sme sa dočkali ešte aj vykrádania Darie)... Kurva, to vám vážne stačí tak málo? Ako keby ste boli nadržaní puberťáci, ktorým stačí ku šťastiu chytiť svoje dievča za kozy cez zimnú bundu. Ja vážne nechcem nikoho nasrať, ale na tú otázku zo začiatku tohto komentára čakám odpoveď ešte vážnejšie. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prima úchylárna od které jsem nečekal nic a byl jsem mile překvapen. Davídek Gregory bude asi drobátko šáhnutej a takové lidi mám moooc rád. Film je sice nízkorozpočtovej, ale hravě strčí do kapsy kopu těch vysokorozpočtových hororů. Máme tu takovou prima rodinku, která jde otužovat své vztahy do přírody, aby zde objevila své kořeny...no objeví místní kořeny, které nejsou zrovna super a jak to bývá podělá se úplně vše co jen jde. Banda zmutovaných kosí co může a řeknu Vám korunu tomu všemu nasadila Rosemary. Sice nemá děťátko, ale úchylná je až na půdu. Na řadu se dostanou nože, sekery, vidle, srp a spousta dalšího a počet mrtvých bude stoupat na obou stranách. Jak to nakonec dopadne vám neřeknu to si musíte pustit samotní, ale pokud máte IQ alespoň pokojové teploty, tak sami zjistíte kdo má šanci film předejchat nebo se alespoň držet dlouho. Chci pokračování protože Rosemary fakt nemá chybu. PS : V žádném případě si nenechte nikdy ujet autobus ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama