Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem od tohoto horroru mnoho nečekal. A to se mi dost vyplatilo. Ano, známe dost horrorů, jejichž premisou je vplutí rodinky do lokality hemžící se debilními lidmi. Tento film byl ale zasazen do takové oblasti a vzezření a výjev postav byly tak bolestně odporné, že pokaždé, když se objevily v záběru, byla to čtyřhvězdičková podívaná. I když tak strašně až magicky nepříjemná. Film začíná klasicky nezávazně a civilně - rodinka s problémy si vyrazí na výlet. Atmosféra je vcelku normální až do chvíle, kdy se na jevišti objeví první "nečisté" dítě. Teror a peklo začíná. Když jsem sledoval tu nezaujatost, se kterou děti týraly své oběti, byl jsem vpravdě zhnusen ale i očarován tím, jakou tvůrce uměl vytvořit atmosféru. Všemu také velice napomáhá neoddiskutovatelný fakt, že jste v bezvýchodné situaci vydáni napospas dětem, které byste v jiné situaci a v jiném filmu prostě jen přehnul přes koleno. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I přes nízký rozpočet, tudíž bijící béčko, stravitelná záležitost. Hlavní postavy dostačující, ale největší klad je děj. Od začátku se člověk nenudí a když přijdou první vážnější scény, tak jsou skvěle doplňovány hudbou nebo strašidelnými zvuky. Plague Town je nenápadný horor, ale rozhodně doporučuji... 7/10 = 70% ()

Reklama

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měl tipnout,tak tohle dílo je zralý na to,aby vyšlo na dvd edice.Celej film se prakticky nic neděje,pár krvavejch záběrů z týhle sračky dobrej film neudělá.Po hodině se zdálo,že to nabere krvavý orgie,a ty dvě čubky všechno rozsekaj,ale nic.Atmosféra povětšinou nulová,strach sem u toho taky nezažíval.Myslim že 53% je až dost.10%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Teda, po zhlédnutí tohoto amatérsky vzhlížejícího, nejspíš nízkorozpočtového horůrku, si člověk musí pomyslet, co to mají v tom Irsku za bordel:) V jedné zapadlé vesničce uprostřed hlubokých lesů totiž žije poměrně obsáhlá komunita zmutovaných, neurvalých vidláků, kteří mají dost nevychované parchanty, kteří mají vskutku vybrané způsoby. Tu nejbrutálnější práci na náhodných turistech totiž obstarávají oni. Plague Town je v jistém směru docela originální, především v podobě místních dítek, kterým bezpochyby kraluje "Nevěsta" Rosemary, která byla fakt kočka:) Závěr filmu je vskutku nezávidění hodný, nicméně, mu předcházející scéna, kdy se hlavní hrdinky snaží přejet most a tam jim cestu zahradí zástup místních obyvatel, jsem se musela zasmát a řekla si: "Ha! Jaký poděl." :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama