Reklama

Reklama

Chybička se vloudí

(studentský film)
  • USA Whoops, Mistake! (festivalový název)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vtipně odlehčený animovaný snímek na těžké téma záměny dětí v porodnici. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Parádní nápad a profesionální vypořádání se s vybraným tématem, bohužel mám s tímto filmem osobní problém, přes který se nemůžu zcela přenést - tenhle styl animace se mi totiž absolutně nelíbí. Jinak ale rozhodně chválím. (4.10.2010 Lumírova tříska) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem člověk, ale kdybych musel být medvědem, tak proti tomu nic nemám. Mne se tedy naštěstí netýká omyl v čapí novorozenecké logistice, takže pravděpodobně mám doma děti lidského původu, i když čím si člověk může být jistý. Tahle záměna medvíděte s mimiňákem mi přišla zábavná a řešení problému je naprosto vynikající, takže pokud se vám to stane, tak nezoufejte a přestaňte egoisticky trvat na svém původu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

MIlionový nápad jako od Pixaru, ale obohacený o velice (ne)příjemnou satirickou příměs a v animačním hávu ve stylu mého milovaného Pavla Koutského. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

párek tlupočápů prohodí miminka... Nápad jednoduchý, provedení skvělé, vtipně využité... Animace je zdařilá a stejně jako u dalších filmů autorky je vidět, že vtip je nejvíc vtipný tehdy, když je na něj upírána co nejmenší pozornost. Konec je takřka geniální ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohleto bylo opravdu vtipné, ty zvuky se povedly. :-D Jako tragikomedická parodie na nedávnou nešťastnou událost to funguje poměrně dobře, ale přece jenom bych řekl, že to je až moc ulítlé. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

I Češi občas dokáží něčím překvapit a Anča Kýrová to dokázala. Opravdu povedený animák, který evidentně ví, co chce říct. 70% ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Po právu vítěz (jak u mě, tak u diváctva) celé NFN. Geniální nápad, zápletka a provedení. Není, co vytknout, těším se další projekty! ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Aktuální animáček z náročné české animátorské školy. Všestranná invence s krásným vyprávěním a nenápadně vtipnou, přiléhavou hudbou. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Mrazivě pravdivý, přímo dokumentární snímek, takovéto záměny se totiž běžně stávají. Zejména se čenžují mláďata američanů a verlyb. Což je také důvodem, proč verlyb neustále ubývá, neboť batolata sice chvíli plavat dokážou, ale dlouho nevydrží. Velrybčata to maj jednodušší, neboť jak známo, tihle tvorové patří také k savcům a před milióny let pouze přešli z pevniny do moře. Takže se vrátí ke kořenům, životu na souši rychle přivyknou a vesele se v americe procházejí po ulicích. ()

Missi84 

všechny recenze uživatele

Žertovný příběh jehož ústředním tématem je záměna lidského a medvědího mláděte. Do medvědího doupěte se dostane malý klučina, kterému musí medvědí mám ušít pořádný kožíšek. Lidská rodinka je zase nešťastná, že mají poněkud zarostlé a hyperaktivní dítě. Kouzelný je závěr :-) ()

Reklama

Reklama