Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David Chandler je bohatý, zoufalý vdovec se dvěma dětmi, dospívající Emily a devítiletým Benem, pro něž se marně snaží najít chůvu, která by vydržela alespoň týden. Jeho potomci jsou totiž odhodláni udělat cokoli, aby se každé co nejrychleji zbavili. Už se jim podařilo dohnat k výpovědi víc než deset seriózních žen s pomocí takových triků, jako je vypuštění ochočené krysy, sabotáž trouby pro připálení večeře nebo pračka, plná mýdla, a odpojený odtok. Řada úspěšných likvidací skončí, když se o uvolněném místě dočte studentka Kate Hewittová. Chce se stát učitelkou, a když právě nestuduje, pečuje o nemocného otce a v místním kostele pomáhá jako dobrovolnice dětem, které mají problémy ve škole. Práci potřebuje, a tak je odhodlána odolat všem myslitelným provokacím a vylomeninám, které by na ni chtěly Chandlerovy děti zkoušet. S nesmírnou trpělivostí, laskavostí a pochopením si nejprve získá malého Bena a s ním i překvapeného Davida, který se do ní zamiluje. Přestože sympatie jsou vzájemné, je tu ještě zahořklá Emily, která nehodlá pustit Kate do svého ani otcova života. Místo toho se rozhodne dát otce dohromady se svou učitelkou baletu. Dlouho si totiž neuvědomuje, že Kate přesně rozumí tomu, čím prošla a co prožívá, protože také ztratila matku. Pochopí Emily, jak moc má s Kate společného a že právě ona je šancí na šťastnou rodinu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Klasická žánrovka striktně se držící desetiletími dané scénaristické osnovy. Žádné výraznější přešlapy, žádné výraznější zabavné či zajímavé aspekty. Takže ve výsledku poněkud sterilní film - několikrát viděně -změna jen v propagačním plakátu snímku. Celkový efekt snímku je ve výsledku lehce uspávající, protože chybí jakékoliv oživující prvky, byť třeba jen ve formě lehce akčnější scény či vtipného slovního obratu. 40% ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda slaďárny s hezounky a neodoletelnými rádobysympaťáky v hlavních rolích. Všechno podle stokrát omletého scénáře s naprosto jasným koncem. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná americká krása zde předvádí hrozivě reálnou skutečnost amerického filmového průmyslu. Hvězdu za lehce znatelnou psychologii postav a tému. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nie, nie a nie...koľko krát ešte vypustia do komerčnej televízie film ktorý je nudný a vhodný asi len pre deti do 12 rokov. Nič moc film ktorý je síce so sympatickou herečkou v hlavnej úlohe ale to ho NE.ZA.CHRA.ŇU.JE....škoda...asni nemá zmysel vyjadrovať sa k chybám tohoto filmu pretože si ich asi KAŽDÝ všimol..:D /35%/ ()

femme fatale 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem přemýšlela i o 3*, ale opravdu jen pár minut...mě vlastně nikdy úplně nevadilo téma "Jak chůva ke štěstí přišla", ale díky tomu, že je to obehraný námět tak je s čím srovnávat...ano jsou tu zlobivé děti, kteří nějaké svobodné chudince ze slabší sociální vrstvy připravují nepříjemnosti a je tu osamělý otec, který si vytrpěl své a hledá "tu pravou" a hádejte jak to celé skončí? Ale i když se snažili dát hlavní hrdince důvod proč bychom jí měli fandit je vám to vlastně jedno, protože už stejně víte jak to dopadne a takovéhle filmy nemám ráda. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, tak drama to určitě nebylo. Klasická, 100x obehraná romantická písnička o tom, jak po sobě dva lidé touží, ale pořád si to nechtějí přiznat a stále jim někdo háže klacky pod nohy. Občas více či méně vtipná provedení. Toto vtipné tedy nebylo vůbec, prostě jen romantický film, nutno říci, že podprůměrný. Ale u vaření se to dalo jako zvuková clona. Howgh! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Hledá se chůva je, alespoň dle mého názoru, nepříliš povedený film. Mám ráda romantické slaďárny, co dopadnou vždycky dobře, právě proto, že už na začátku víte, jak skončí. Tenhle film měl dobrou myšlenku, ale špatné zpracování, není toho moc, co bych vytkla, ale ani toho, co bych pochválila. Rozhovory nejsou plynulé, děj nepostupuje a někdy se vám zdá, že jste se zasekli na mrtvém bodě a nemůžete dál. Není co doporučit, není ani na co odkázat, prostě se na tenhle film nemá pořádně cenu ani dívat, je to podle mě z velké části ztráta času. ()

lu-cinka 

všechny recenze uživatele

cas se tim zabit da. Drama to neni, je to spis romantarna - klasicka ptakovinka. Myslim, ze film tohohle typu svuj ucel plni.. ()

Alca 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi, že je to ohraná písnička, nevadí mi ani, že Vanessa Marcil vypadá trochu jako Sandra Bullock. Vadí mi ale, že mě ruší to, co říkají, to nemůžou aspoň napsat věrohodný scénář? Vyhnanost do krajnosti tomu moc nepřidala, takže se Nanny Express vyšplhal na celé dvě hvězdičky. Gratulujeme a nikdy více! ()

Reklama

Reklama