Reklama

Reklama

Po posledním teroristickém útoku se vláda USA rozhodne pro speciální opatření. Vytvoří tzv. ODIN, centrální pozorovací systém, který využívá sítě miliónů robotů. Jejich videozáznamy mají sloužit jako důkazní materiál a odhalovat kriminální činnost. Jenže celá síť se jaksi vymkne kontrole a začíná žít svým vlastním životem. Inteligentní ODIN pomalu splétá své sítě a nenápadně získává nadvládu nad lidstvem. Z robotů se stávají plně ozbrojená monstra, která zlikvidují každého, kdo by mohl odhalit jejich tajemství. Lidstvo udělalo obrovskou chybu: dalo robotům inteligenci a právo zabíjet! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu jsem si říkal, že to není zase až taková kravina, jaká jsem si myslel, že bude. Ovšem v posledních třiceti minutách film upadne do smradlavě čistého odpadu a diváka v té žumpě pořádně vykoupe. Najednou je děj až neskutečně stupidní, logicky v podstatě nic nepasuje a člověk se jen modlí, aby už byl co nejdříve konec. Děs, běs. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Taková škoda potencionálně dobrýho nápadu. Škoda jen neskutečné konspirace, která ve filmu nezná konce, hloupé charaktery ve filmu a scénář bez logického konce. Snad se nebudou pouštět do dvojky... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Záživné "béčko", které neurazí. Je to prej sci-fi, a tak sem to hned zkouknul. Zklamán jsem nebyl. Ani nijak překvapen. Dobrý relax před spaním. Ani ten nápad nebyl úplně marný. Triky ucházející. A Danny Trejo měl opět možnost hrát ve filmu déle než jen 5 minut!? ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Slušně odvedené béčko s nijak trapnými triky, žádným scénářem a chybějícími herci. Přesto se u toho dá dělat plno věcí a moc to člověka neruší:-) ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

nápad není úplně nový, nicméně nebyl až tak špatně zpracovaný a začátek celkem ušel. Bohužel, ke konci celému štábu i s herci došel dech a podle toho to vypadalo.... závěr není už ani béčkovej ... ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Stále aktuálna myšlienka o sledovaní a odstaňovaní nepohodlných občanov a to skrze robotov, je opäť riešená v deji filmu. Myslím, že ľudia, nielen v USA, by sa mali mať preto na pozore a nenechať si zobrať slobodu prejavu, a boj za pravdu a spravodlivosť. Inak slušný scenár(okrem tej nemravnej scény), i predstavenie robotov. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem klasicky "sci-fi prusvih" a byl jsem mile prekvapen... Teda az na ten konec respektive posledni cast od chvile kdy se vse provali... Potom uz to tvurci vcelku slusne nezvladli... ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší film režiséra Richarda Clabaugha. I když on je tento film zatím jeho druhý, že. Ale i tak je lepší, než ultimátní sračka o obřím hadovi, kterou natočil devět let před tímto filmem. Jak už jsem řekl, tento film je nejlepším Richieho dílem, a proto mu taky dávám nejvyšší možné hodnocení v celé jeho tvorbě --- cca 30 %.... ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Bylo by fajn od těch, co nadávají na ten film, se zamyslet nad myšlenkou. Rozpočet či ne příliš kvalitní kamera v tomto ohledu jdou stranou ... ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Skoda, puvodne skvele rozjety film zabiji vlastni koncepce robotu (dejove). Kdyby zustalo u konspiracni teorie a ovladani lidi skrz vladni organizaci, tak by mohlo jit o krasnou utopickou scifi podobiznu Orwellova 1984, ale ve vysledku celou puvodni myslenku potapeji prave tupi strilejici roboti na konci, kteri neumeji ani poradne zamirit :o( Diky nametu a i pres nizkorozpoctovost tohoto projektu pekne roboty davam 3* ()

Zelda knihkupec 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za nápad, ale jinak utrpení. ale co bych vlastně chtěl od takového ehm pokusu o fakt megahustejúberkrutej nářez... Zajímavý komentář: MartinezZ ()

Heso odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bych vlastně popsal Eyeborgs, neboli Vzpouru strojů? Jako jednoduchou a nesmysluplnou věc plnou chyb. Je to vlastně o vizibotech (robotech), co mají chránit svět a kontrolovat bezpečnost. Prvních 20 minut jsem si povídal, že by to nemuselo být špatné, ale pak muž jednoho omylem zastřelí, a pak všichni začnou napadat a zabíjet lidi bez ohledu na původ. Navíc Vás ti viziboti po chvíli začnou pěkně štvát...Film je navíc plný chyb (např. žena je při přestřelce trefena do hlavy a spadne a nezvedá se, ale v další scéně normálně střílí a žije dál) a je plný jednoduchých a předvídatelných efektů. Fakt mě dostal konec, kde muž jednoho vizibota zastřelí a tím film končí, ale problém se vůbec nevyřešil...Film mě nijak nenadchl, ale ani nezklamal, protože jsem od něj nic neočekával. A navíc ani název neodpovídá ději, protože je to Vzpoura vizibotů a na Vzpoura strojů! ()

Reklama

Reklama