Reklama

Reklama

Po posledním teroristickém útoku se vláda USA rozhodne pro speciální opatření. Vytvoří tzv. ODIN, centrální pozorovací systém, který využívá sítě miliónů robotů. Jejich videozáznamy mají sloužit jako důkazní materiál a odhalovat kriminální činnost. Jenže celá síť se jaksi vymkne kontrole a začíná žít svým vlastním životem. Inteligentní ODIN pomalu splétá své sítě a nenápadně získává nadvládu nad lidstvem. Z robotů se stávají plně ozbrojená monstra, která zlikvidují každého, kdo by mohl odhalit jejich tajemství. Lidstvo udělalo obrovskou chybu: dalo robotům inteligenci a právo zabíjet! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

jopal 

všechny recenze uživatele

Som rad, ze som sa nenechal odradit nizkym hodnotenim. Myslienka filmu je uzasna a alarmujuca. Samozrejme somarom nevysvetlis. ()

zjs 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mohl být trhák, lepší než minority report. První polovina skvělá i napínavá. Všechno dobré ale končí, když lidé začnou s roboty bojovat. Takové nelogické a komické bojové akce film totálně shodily. Taková dokonalá robotika a nakonec, když dají robotům zbraně, tak z nich najednou udělají malé hloupé tančíky, kteří se nemůžou trefit a jen čekají, až jim lidé sundají zaměřovací kamerku. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl vůbec špatný a film bez konce, pokud není kalkulováno s dalším dílem čož tady těžko, má vždy něco do sebe. Málo peněz - málo muziky, ale dá se na to dívat. Konečný souboj sice srazí film na kolena, ale dobrá trojka se dá dat. ()

moai_z pandory 

všechny recenze uživatele

Celkově špatné, ALE velice zajímavý začátek. Doporučil bych první polovinu filmu všem, kteří mohou udělat něco s tím, aby to takhle nedopadlo (víte že už teď je robotí net do kterého se člověk nedostane?). Druhá polovina...odpad ()

Rain 

všechny recenze uživatele

Ak sa tu chcelo naozaj poukazat na to, ze budem onedlho sledovany aj na hazli, ci mam pravidelnu stolicu, tak som ochotny tu jednu hviezdu dat, ale z tohto filmu moja stolica pravidelna nebola ()

solver 

všechny recenze uživatele

Vydržel sem jen 70 minut. Herec v hlavní roli sice Tommymu Lee Jonesovi z kolena vypadl, ale béčko nezachránil. ()

zanvalzans 

všechny recenze uživatele

Pre Boha čo si v takej kravine robil Danny.A takú stupidnú smrť sisi rozhodne nezaslúžil.Snimok hodnotím s velkou biedou.Už ma bolia oči od prevracania. ()

GizmoD 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy skor TV scifi film, ale ma ,v sucasnosti dost diskutovanu, temu o miere ochrany na ukor zasahov do sukromia ... ()

Jacguess88 

všechny recenze uživatele

námět dobrý,ale spousta chyb ve filmu,které byly tak velké,že jsem je zaregistroval i když jsem se filmu věnoval jen na půl,byly by to jen dvě hvězdy,ale líbilo se mi,jak na konci ulítla frajerovi půlka hlavy ()

survik1 

všechny recenze uživatele

S počátku jsem si myslel, jestli se nekoukám na kino rip. Tak roztřesenou kameru jsem dlouho neviděl. Herce výkony průměrné, efekty naprosto nulové. Dokud se k robotům nepřidali na konci ti dva velcí, v akční scéně která sama degradovala celý film, dalo se jim věřit. Ti dva to však zabili. Dvě hvězdičky a jsem zvědav na druhý díl, se kterým se podle konce určitě počítá. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru lepší průměr. Na to, že to točil režisér Pythona spokojenost má to myšlenku děj i nápady. Trejo zbytečný jako v poslední době pokaždé, ale snad mu to aspoň zaplatili. Škoda pouze konce, který vyzní do ztracena mohlo se to více rozvést. Díky za titulky Idžor za korekci Holesinska M ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

škoda toho čiste béčkového prevedenia. Film mal našlapnuté na kultovú záležitosť. Herci OK, triky prekvapivo dobré vzhľadom na nízky rozpočet a rok 2009. Navyše to malo aj dobrú záverečnú myšlienku, škoda. Ale ako béčko to funguje nad priemer, scenár aj réžia OK bez zbytočne hluchej vaty, ako bonbónik tu vystupuje Danny Trejo prekvapivo v úlohe klaďasa, na toho chlapa s plechovým ksichtom mám jednoducho slabosť. ()

Reklama

Reklama