Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Jim Lacy, přezdívaný Nevada, vyhraje 7000 dolarů a rozhodne se zkusit štěstí v nevadském městě, kde nedávno propukla zlatá horečka. Při příjezdu je obviněn ze zabití Bena Ida, který u sebe měl podobný obnos hotovosti, a zatčen. S pomocí svých dvou přátel se mu sice podaří dostat se z vězení, ale očistit své jméno a dopadnout vraha bude muset sám. Nečekané spojence nalezne v místní zpěvačce a překvapivě i v dceři zavražděného. Western natočený volně na motivy knihy Zanea Greye. (Nevada)

(více)

Recenze (3)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Film svým zpracováním patří do 30. let, jistý týpek zvaný John Wayne by o tom mohl vyprávět. Nechtěně úsměvné. V rámci žánru za 2. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemerny western zo 40. rokov, Robert Mitchum bol dobry herec a vedel hrat, ale tuna sa sekol. Namet je priemerny, dialogy miestami az podpriemerne a maketa westernoveho mestecka nic moc. Este stastie ze o par rokov natocil Big Steal 1949 s Jane Greer. 50 % ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Béčkový western nemá nijak zvlášť originální nebo zábavný příběh, ale za to disponuje skvělým Mitchumem, kterému se tehdy rozjížděla jeho hvězdná kariera a také krásnou Anne Jeffreys. ()

Zajímavosti (2)

  • Film je natočený na motivy knihy Zanea Greye. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama