Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Nastává poslední rok pro Jui Hirasawu, Ricu Tainaku, Mio Akijamu a Cumugi Kotobuki, zakládajícími členy „Light Music Club“. Spolu se svým juniorským členem Azusou Nakano hrajícím na kytaru tráví své dny v klubové místnosti, kde se oddávají sladkostem, čaji a hudbě. Dívky trénují na nové školní představení, zkoušejí nabírat nové členy a starají se o své školní povinnosti. Během všech těchto povinností si však nikdy nezapomenou osladit život nějakou tou dobrotou. (Zíza)

(více)

Recenze (17)

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

U K-ON!! jsem se bavil o poznání méně, než u předchozí série. Je to hlavně způsobené tím, že postavy se nevyvíjeli a jejich problémy se točily okolo těch samých pytlovin, co v K-ON! Z roztomilé a rozpustilé legrace se pak stalo roztomilé a rozpustilé něco, co už jsem viděl, třebaže Yuin trik se vznášejícím se pomerenčem byl opravdu originálně pitomoučký. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nejvýraznější změnou druhé série je fakt, že pokud jste opravdu velcí fandové, tak si i trochu pobrečíte. A ne jednou. Člověk by řekl, že dospělý muž nebude brečet nad příběhem náctiletých holek, ale scéna po školním festivalu a závěrečná písnička pro Azusu je prostě tak nenásilně krásné vydírání citů, že jsem se se neubránil. Jinak je to opět stejně zábavný počin jako první série. Tvůrci pokračují v té nádherně nevinné komedii plné radosti, zidealizovaného přátelství, které člověk v realném životě nemá šanci zažít, a každodenních příhod "ze života". Vše se obejde bez nutnosti povrchních vztahů, rádoby cool rebelské puberty a jiného frajírkování. Svět K-ON je tak nezkažený, jak jen si dokážete představit. Nejlepší komediální anime, které jsem měl tu čest vidět a jeden z nejlepších seriálů vůbec, který mě snad poprvé v životě donutí přečíst si mangu, protože chci víc a víc. Jo a jíst jahodový dort už nebude nikdy stejné. :) ()

Reklama

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série pro mne byla taková občasná zábava, která mi vydržela díky dlouhým pauzám celkem dlouho. Tu druhou jsem sfouknul za necelý týden :) K-ON!! se vlastně od svého předchůdce ničím neliší a jediný posun zde vidíme že holkám se blíží maturita a tím pádem to znamená i konec účasti v jejich klubu, takže je jasné že ke závěr seriálu bude věnován hlavně Azuse. Jinak je tu vše při starém a stejně zábavné. PS: Už u první série jsem psal o Tsumugi, že není úplně normální, tady se to akorát potvrzuje :) ()

Koonix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[] Opening 1/Ending 1-Opening 2-Ending 2 [] Budem sa asi opakovať, ale inak to proste nejde :) Druhá séria K-On je opäť pohodovou a skvelou zábavou, ťahanou hlavne postavami, epizodický príbeh je len tak akosi na okrasu. Zdvojnásobenie stopáže je dvojsečnou zbraňou, na jednej strane dostanete oveľa viac času s tak sympatickými dievčatami, na druhej strane však občas tempo trošku viazne, najmä keď väčšinu času tvorí pitie čaju a jedenia sladkostí v klubovni. Nenudil som sa ani teraz, ale epizódy už neboli až tak úderné, ako v prvej sérii. A potvrdil sa tu zriedkavý jav (ktorý som si všimol už aj v prvej sérii) a to je že endingy sú omnoho chytľavejšie a zaujímavejšie ako openingy, a snáď poprvý raz sa mi stalo že som žiadny nevynechal. Zatiaľ silné 4*, nechám si to uležať v hlave a časom možno pôjdem ešte aj hore. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál rozlišuje publikum na 2 části. 1. část jsou naprostí fanatici, kteří nedaj dopustit na nic jiného a kdyby měli říct svoje druhé nejoblíbenější anime, bez váhání řeknou K-ON! (nebo K-ON!!). Ta druhá část jsou inteligentní bytosti, mnohdy, nesoucí pojmenování druhu "lidé". Abych to upřesnil - pokud bych potkal někoho, komu se líbí K-ON a dá mu 5*, vím, že si s ním do konce života nebudu mít co říct... Prostě úplně jiný druh bytosti. K seriálu: Dropnuto po 10 dílech, kdy jsem to už opravdu nemohl vydržet. Stupidnější než první série. Tam byl aspoň dobrý začátek. Tady ani ten. Vlastnosti postav se ještě "vymoeily" z "moe moooee superdupermoe" na "ultrasupersaiyankyuubiinuyashapowerupgod-moe" a tím oslňují své publikum. Anime, které postrádá smysl to asi není, spousta lidí si ho užije (proto nedávám 1*, i když jsem chtěl), ale... slabší 2* 35% ()

Galerie (622)

Zajímavosti (1)

  • Seriál má i špeciálnu 27. epizódu, ktorá nesie názov K-ON!!: Keikaku! (Carol Pifková)

Reklama

Reklama