Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Nastává poslední rok pro Jui Hirasawu, Ricu Tainaku, Mio Akijamu a Cumugi Kotobuki, zakládajícími členy „Light Music Club“. Spolu se svým juniorským členem Azusou Nakano hrajícím na kytaru tráví své dny v klubové místnosti, kde se oddávají sladkostem, čaji a hudbě. Dívky trénují na nové školní představení, zkoušejí nabírat nové členy a starají se o své školní povinnosti. Během všech těchto povinností si však nikdy nezapomenou osladit život nějakou tou dobrotou. (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Saraph 

všechny recenze uživatele

U první sezóny jsem se ve své době velice bavil. Nejspíš jsem toho ještě neměl nakoukáno zdaleka tolik, co teď. Mezitím, co první série měla 12 epizod, druhá přichází z dvojnásobkem. Tohle není ten typ anime, ke kterému bych sedl a prostě jej shlédl celý. Dám si občas, když je na to vyjímečně chuť, jednu či dvě epizody a stačí. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria K-ON!! vám neponúkne nič extra navyše ako tá prvá. Mne osobne to však vôbec nevadí, práve naopak som rada, že seriál si zanechal to isté čo ma na prvej sérii tak bavilo. Maximálna spokojnosť, vtipné a hravé. Pri tejto druhej sérii som sa znovu presvedčila, že Yui je celá ja a teraz ma už nič nepresvedčí, že to tak nie je. Ale ako som už spomínala k prvej sérii Yui sa prekonala, naučila sa hrať na gitare i keď noty stále neovláda, zatiaľ čo ja som mala 3 huslí a dodnes neviem na nich nič. Leda tak pomenovať z čoho sú zložené. Asi si napíšem dáku modlitbičku aby vznikli ďalšie série. Keion! ()

Reklama

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série pro mne byla taková občasná zábava, která mi vydržela díky dlouhým pauzám celkem dlouho. Tu druhou jsem sfouknul za necelý týden :) K-ON!! se vlastně od svého předchůdce ničím neliší a jediný posun zde vidíme že holkám se blíží maturita a tím pádem to znamená i konec účasti v jejich klubu, takže je jasné že ke závěr seriálu bude věnován hlavně Azuse. Jinak je tu vše při starém a stejně zábavné. PS: Už u první série jsem psal o Tsumugi, že není úplně normální, tady se to akorát potvrzuje :) ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo má rád hudbu a anime určitě by neměl minou K-On! a K-On!!. Důvodů je hned několik, pokud se rádi díváte na anime kde jsou holky, tak v K-On!! jde vlastně jenom o ně. Další věc je tak že hudba v anime je smyslu plná a kvalitní a odpovídá požadavkům diváka. K-On!! je daleko lepší než první série K-On!, hlavně tím že je zde o polovinu více dílů... Další z dobrých věcí je samozřejmě příběh. Pokud vezmeme v potaz, že dívčích skupin na světě je v poměru z mužskými podstatně méně, máme tímto anime způsob objevit jak se asi připravují holky na vystoupení, jak cvičí atd... Nemohl bych opomenout ani openingy a endingy, které jsou více než kvalitní. Hodnocení: 92/100% ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nejvýraznější změnou druhé série je fakt, že pokud jste opravdu velcí fandové, tak si i trochu pobrečíte. A ne jednou. Člověk by řekl, že dospělý muž nebude brečet nad příběhem náctiletých holek, ale scéna po školním festivalu a závěrečná písnička pro Azusu je prostě tak nenásilně krásné vydírání citů, že jsem se se neubránil. Jinak je to opět stejně zábavný počin jako první série. Tvůrci pokračují v té nádherně nevinné komedii plné radosti, zidealizovaného přátelství, které člověk v realném životě nemá šanci zažít, a každodenních příhod "ze života". Vše se obejde bez nutnosti povrchních vztahů, rádoby cool rebelské puberty a jiného frajírkování. Svět K-ON je tak nezkažený, jak jen si dokážete představit. Nejlepší komediální anime, které jsem měl tu čest vidět a jeden z nejlepších seriálů vůbec, který mě snad poprvé v životě donutí přečíst si mangu, protože chci víc a víc. Jo a jíst jahodový dort už nebude nikdy stejné. :) ()

Galerie (622)

Zajímavosti (1)

  • Seriál má i špeciálnu 27. epizódu, ktorá nesie názov K-ON!!: Keikaku! (Carol Pifková)

Reklama

Reklama