Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Nastává poslední rok pro Jui Hirasawu, Ricu Tainaku, Mio Akijamu a Cumugi Kotobuki, zakládajícími členy „Light Music Club“. Spolu se svým juniorským členem Azusou Nakano hrajícím na kytaru tráví své dny v klubové místnosti, kde se oddávají sladkostem, čaji a hudbě. Dívky trénují na nové školní představení, zkoušejí nabírat nové členy a starají se o své školní povinnosti. Během všech těchto povinností si však nikdy nezapomenou osladit život nějakou tou dobrotou. (Zíza)

(více)

Recenze (17)

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

U K-ON!! jsem se bavil o poznání méně, než u předchozí série. Je to hlavně způsobené tím, že postavy se nevyvíjeli a jejich problémy se točily okolo těch samých pytlovin, co v K-ON! Z roztomilé a rozpustilé legrace se pak stalo roztomilé a rozpustilé něco, co už jsem viděl, třebaže Yuin trik se vznášejícím se pomerenčem byl opravdu originálně pitomoučký. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo má rád hudbu a anime určitě by neměl minou K-On! a K-On!!. Důvodů je hned několik, pokud se rádi díváte na anime kde jsou holky, tak v K-On!! jde vlastně jenom o ně. Další věc je tak že hudba v anime je smyslu plná a kvalitní a odpovídá požadavkům diváka. K-On!! je daleko lepší než první série K-On!, hlavně tím že je zde o polovinu více dílů... Další z dobrých věcí je samozřejmě příběh. Pokud vezmeme v potaz, že dívčích skupin na světě je v poměru z mužskými podstatně méně, máme tímto anime způsob objevit jak se asi připravují holky na vystoupení, jak cvičí atd... Nemohl bych opomenout ani openingy a endingy, které jsou více než kvalitní. Hodnocení: 92/100% ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál rozlišuje publikum na 2 části. 1. část jsou naprostí fanatici, kteří nedaj dopustit na nic jiného a kdyby měli říct svoje druhé nejoblíbenější anime, bez váhání řeknou K-ON! (nebo K-ON!!). Ta druhá část jsou inteligentní bytosti, mnohdy, nesoucí pojmenování druhu "lidé". Abych to upřesnil - pokud bych potkal někoho, komu se líbí K-ON a dá mu 5*, vím, že si s ním do konce života nebudu mít co říct... Prostě úplně jiný druh bytosti. K seriálu: Dropnuto po 10 dílech, kdy jsem to už opravdu nemohl vydržet. Stupidnější než první série. Tam byl aspoň dobrý začátek. Tady ani ten. Vlastnosti postav se ještě "vymoeily" z "moe moooee superdupermoe" na "ultrasupersaiyankyuubiinuyashapowerupgod-moe" a tím oslňují své publikum. Anime, které postrádá smysl to asi není, spousta lidí si ho užije (proto nedávám 1*, i když jsem chtěl), ale... slabší 2* 35% ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

U první sezóny jsem se ve své době velice bavil. Nejspíš jsem toho ještě neměl nakoukáno zdaleka tolik, co teď. Mezitím, co první série měla 12 epizod, druhá přichází z dvojnásobkem. Tohle není ten typ anime, ke kterému bych sedl a prostě jej shlédl celý. Dám si občas, když je na to vyjímečně chuť, jednu či dvě epizody a stačí. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že jsem na první sérii asi neměla dobrou náladu nebo co. Tohle bylo totiž geniálně vtipné. Yui a celá parta je straší, ale ne moudřejší. Od poflakování přes výlety a řešení budoucnosti se K-on!! až moc rychle dostane ke konci. Dala bych plný počet ("jen" 9/10), ale nesnáším ukvičený písničky (tohle je spíš narážka na openingy, než hudbu v seriálu.) ()

Galerie (622)

Zajímavosti (1)

  • Seriál má i špeciálnu 27. epizódu, ktorá nesie názov K-ON!!: Keikaku! (Carol Pifková)

Reklama

Reklama