Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo to nový typ hrdiny. Bezva chlapík. Je to agent Jones! Snímek kombinující hraný a kreslený film, začínající v reálném světě, kde Frank (Bill Murray) spolkne nebezpečný virus jménem Torax. Pak se hluboko v říši Frankova těla začne odehrávat boj bílé krvinky - agenta Jonese a jeho parťáka kapsle proti nachlazení Drixe a Thraxen a jím řízenou epidemií zla! Sledujte nejlepší nitrotělní dobrodružství všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak nechutné, jak jsem se obával. Problém je, že co bez problémů snese kreslený film, je v hraných pasážích často na hranici. Ovšem ty hrané momenty tvoří dohromady cca 20% filmu a kresleným částem s výborně promyšleným vnitřním světem s vlastními pravidly, jsem se poměrně často smál. Při střízlivých, nepřehnaných nárocích se můžete docela pobavit. 60% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nevyvážený film (bohužel), nebýt hrané sekvence zasviněny fekálním humorem bratří Farrellyů, mohla to být pecka. V animovaných sekvencích je humor, originalita i okouzlující atmosféra. Škoda, že ten zbytek (včetně "otřesného" Billa Murraye) všechno kazí :( ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Super podívaná a vynikající zkloubení skutečného světa s animovaným. Film je dost podobný se známým seriálem ´´Byl jednou jeden život´´. Bylo se na co dívat, akorát mě trochu mrzel hlavní herec Bill Murray, ale to už jsem malinko zkousnul. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mám Farrellyovcov veľmi rád a ich humor taktiež, ale tu mi to vôbec nesedelo. Animované pasáže a humor tam je úžasný (spomienky na Bol raz jeden život), ale ich vulgárny humor (čo mám v iných ich filmoch rád) mi tam vôbec neišiel. Ak by sa toho ujal niekto iný, bolo by to 100%. Ale každopádne je to skvelý nápad a bolo by zaujímavé, ak by sa niečoho podobného chytili Pixarovci. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 7 rokov, neuveriteľne ma to bavilo. Nostalgia je mrcha, videl som to ešte pár krát neskôr a ako celok je to skôr kolísajúci priemer. K percentuálnemu hodnoteniu sa neodvažujem, radšej si nebudem kaziť pekné spomienky. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Když je to animované, je to velká nuda, když je to hrané, tak je to ještě větší nuda, takže celkově to stojí za nic. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

"Byl jednou jeden život" už není jediná pomůcka pro studenty medicíny! Osmosis Jones je zábavný a inteligentní poloanimák z režijní taktovky humorumilných bratří Farrellyových. Až na pár nechutných scén jde o přijemně odlehčený rodinný snímek. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda mě se film líbil hlavně se scénama s Murrayem... Jinak je to celkem standart který není rozhodně moc pro děti.. Klasický Farrellyové. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi moc líbil po animované stránce, ale jinak skvělý a mnou oblíbený Bill Murray si tu u mně trochu pokazil dojem. Nevím proč, ale neseděl mi tu ani trochu. Jinak docela pohodová rodinná komedie. Být tam méně hraných scén.. popř. žádná, tak by to byl senza animák. 70% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Spojenie herci-animácia sa už vo filmoch párkrát objavilo (výborný Space Jam, ešte lepšia Falošná hra s králikom Rogerom), ale toto je predsa len trochu iné. Humor Farrellyovcov je mi niekedy prijateľný (Niečo na tej Mary je, Blbý a blbší), niekedy zas nie (Ťažko zamilovaný). Agent Biela krvinka je veľmi priemerný film, aj v rámci tvorby týchto bratov. Aj som sa bavil, aj som sa nudil, celkovo mám z toho dosť rozporuplný pocit. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale kreslené pasáže jsou naprosto výborné. Zatímco ty hrané stojí leda za prdnutí. Btw. Ty kreslený pasáže, kdyby vydaly na samostatný seriál, tak to porazí u mě Byl jednou jeden život. ()

sta 

všechny recenze uživatele

Ta animovaná složka si prostě těch pět hvězdiček zaslouží. Je pravda, že hraná část celkový dojem (možná příliš) sráží, ale tolik originálního humoru a la kultovní seriál Byl jednou jeden život je prostě nářez. Navíc je skvělé, jak Farrellyové parodují tragický schematismus většinové US-produkce. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Nápad je fajn a kdyby se ho chopil někdo schopný, mohla by z toho vypadnout skvělá komedie. Žel bohu zde ale veškerá komedie stojí ve valné většině scének pouze na fekálním humoru, takže ten film je plný nechutností, na kterých fakt neshledávám nic vtipného, pouze hnusného. Murrayovi (btw, co tady sakra dělá??) praskne velký beďar na čele a to, co z něj vystříkne, skončí na tváři ženy, která stojí právě před ním, no to je švanda... Navíc tu ženskou taky 20 minut předtím pořádně poblil. A i když tu všichni nadávají na hranou část, mě přišla stejně trapná, jako ta animovaná. Ta totiž nejen že má nevyužitý potenciál, ona navíc má úplně stejný styl humoru a když náhodou není fekální, tak dojde k infantilním hláškám. Proto jsem pak taky přemýšlel, pro koho to je vůbec určené, když je v tom dětský humor, ale zároveň jsou v tom narážky pro starší (jakože sperimie apod.)... Asi pro hodně jednoduché teenagery, jinak nevím. I tak se v tom moři trapnosti najdou malé ostrůvky zajímavého a překvapivě i vtipného nápadu, ale těch je tak málo, že nic moc nezachrání. Ta buddy movie zápletka by mohla být taky fajn, kdyby mi všechny postavy tak moc nelezly na nervy. Takže vlastně ani moc nevím, co na tom kromě animace a samotného nápadu hodnotit kladně, navíc když je ten film strašně nudný. Možná bych byl vstřícnější, kdybych nikdy v životě neviděl Byl jednou jeden život, ale takhle to je sotva na slabé 2* a nezaručuji, že to časem neshodím dolů... Ale tak aspoň že tu tak 20 vteřin hrálo Groovejet, mám tu skladbu rád. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hraná část filmu je docela ... drsná -- chátrání Billa Murraye je skvěle "nechutné" :) ... Zato kreslená část je úplně dokonalá -- kdyby byl celý film kreslený, bylo by to mnohem lepší -- takhle dvě hvězdičky za hranou část, čtyři za kreslenou -- když se to sečte, odečte, vynásobí a vydělí tak jsou to poctivé 3*..... Jen se tak zamýšlím jakou mají "policajti" práci uvnitř mě :) ()

Reklama

Reklama