Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vládní agent Jason Connery získá schopnost se superrychle pohybovat. Ale nic se nemá přehánět, hrozí mu kolaps organismu! (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Vládní tajní agenti zvaní "zásahová četa", nebo tak nějak jsou tajní, takže se setkávají v tmavé kanceláři a mají jako dresscode zásadně černé oblečení. Jednomu se stane nehoda, zaběhne si do obchodu, tam si koupí oblek :-D ...a zachrání svět před Lizzardem ze Spidermana. Je to sranda. Nepochopím, že takové filmy vznikají. I když mají rozpočet tak 500 dolarů, nemohlo se to nikdy zaplatit. Kamera je obludná, scénář spíchli v pauze na oběd a herce vzali na autobusové zastávce, jinak si to nemůžu vysvětlit. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Kdybyste napsali, že se na to NEchá koukat, tak to beru, ale na co ty citový výlevy, sakra tak je to BÉČKO - co od toho čekáte, aspoň dejte šanci krásné Nicole ... ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pred prezretim filmu som podla hodnotenia tohoto filmu nedaval velku sancu, ze ma to bude bavit, ale predsa ma to ako tak oslovilo a parkrat som sa, akoze na tomto komiksovom filme aj pobavil. Film som cely bral ako nejaky pokus o parodiu na temu komiksovych hrdinov. Keby som ho mal vazne brat, tak by urcite dopadol zle. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Tak oukej..pod nátlakem zdejších komentářů jsem si ověřoval, jak je to s Bleskem od DC...na tento film jsem chtěl kouknout hlavně proto, že jsem chtěl vidět prequel Ligue of Justice... tenhle film na to celkem i vypadá, až na to, že to bylo všechno trošku jinak... Samotný film o sobě mě nijak neuráží ani nijak nezvedá ze židle. Klasické dobro proti zlu a hodně akce.. Jenomže zjevně tedy nejde o projekt od DC a tímpádem to celý film staví trošku do roviny vykrádačky a neschopnosti mít vlastní nápad.. :/ ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Ja neverím, ja naozaj neverím že niekto po roku 2000 môže myslieť celkom vážne takúto nehanebne chobotnatú keksovinu. Keby to bolo natočené v 60-tych rokoch minulého storočia tak by nad tým človek mávol rukou, ale dnes si tvorcovia tohoto zázraku koledujú o nohu po koleno do riti za film v ktorom chlap v potápačskom úbore dokáže rýchlo kmitať nožičkami až sa mu dymí z tenisiek a bojuje proti šupinatému kreténovi čo si hovorí Pytón. Okomentovať toto veľdielo je vlastne dosť ťažké pretože sa človek musí naozaj ovládať aby z neho nestriekali vulgarizmy na všetky strany ako z podguráženého politika. Je to jedna amatérska, nudná a neuveriteľne sprostá chujovina. Ale hlavne že bol v úvodných titulkoch pri názve filmu uvedený Stan Lee, ten už na tom musí byť asi naozaj zle keď musí zastrešovať svojim menom podobné skvosty. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama