Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dynamická, vědomostní a zábavná soutěž nejen pro teenagery, v níž dvě soupeřící soutěžní družstva ve třech kolech prokazují své znalosti, ale rovněž šikovnost, obratnost a smysl pro humor v recesistických a akčních disciplínách. Cílem soutěžního družstva je vyluštění tajenky. V prvním kole mohou soutěžící získat nápovědní písmena, ve druhém luští tajenku a ve třetím zápolí o ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda, protože je hezké, že si děti hrají... na druhou stranu by si mohly hrát někde jinde než v televizi. Někdy je opravdu nervydrásající se na to koukat, když do pořadu přijde skupinka sebevědomých dětí a vyhoří.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to žral a nedávno jsem to v TV zahlédl a překvapilo mne, jak málo se to změnilo. Dávám relativně vysoké hodnocení, jelikož vím, že už nejsem cílová skupina, ale dříve pořad účel splňoval. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Dynamická"soutěž, která nijak neurazí, ale ani nepotěší. Pořád je tam to samé, nic moc se neděje, nejspíš je to pořad opravdu jen pro ty, kteří se nějak znají se soutěžícími a chtějí je podpořit. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zábavná soutěž. Jedna z těch lepších, na které se dá koukat pořád a výrazně neomrzí. Změření sil jak ve vzdělání, tak v různých disciplínách pro třídy základních škol nebo víceletých gymnázií. / Viděné epizody cca *52.dílů / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jeden z pořadů, na který jsem se dříve rád díval. Byla to zajímavá soutěž, jen mi vadilo, že u podobných soutěžích se postupně měnily všechny ty disciplíny, což mi dělá v hlavě zmatek, když si na to někdy vzpomenu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jednou tam byl kamarád, tak jsem viděl jeden díl celý, jinak nejlepší byl jen konec. Toho moderátora bych fakt dělat nemohl. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem měl v minulosti velmi rád. Sice se stále drží na našich obrazovkách, ale už to není ono. Staré schéma tohoto pořadu bylo určitě zajímavější a zábavnější. Moderátor je pohodář a hodí se sem. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Tv aktivita pro děti. Jj...ano, takových má být více, třeba trochu jinak stavěných, ale pro děti a se spoustou aktivit psychofyz.!! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). "Výborně, máte tři zlaté bludišťáky". Moje oblíbená teenage soutěž. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 60% (3*) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Známý dětský soutěžní pořad uváděný Romanem Pastorkem z ostravského studia. Dřív jsem to sledoval pravidelně. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Obdoba postkomunistické soutěže pro mladé, Hip Hap Hop. Dříve jsem to jako mladý sledoval. Dnes si nedokážu představit, že nach nad tímhle ztrácel čas. Každopádně si nemyslím, že by to bylo i dnes k zahození takováto soutěž. Pořád lepší, než když dnešní mládež zabíji svoje mládí drogami, alkoholem a facebookem. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Roman Pastorek jako odvázaný šoumen, pořád se jásá, pořád se tleská, bez toho to dnes nejde. Takový Az-kvíz s inteligentním projevem moderátora je mi mnohem milejší. Vím, že je určen ovšem dospělejším divákům. Ale bez toho šoumenství to jde. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Soutěž kterou jsem pravidelně sledoval a dá se říci, že jsem na ní i vyrůstal. Čím jsem, ale starší tím mě pořad bavil miň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrá relácia, niečo sa deti naučili a museli ukázať svoju šikovnosť i zdatnosť. V tomto smere jasná podpora z mojej strany. Samozrejme to spracovanie zodpovedalo kvalite doby a televízie. ()

Reklama

Reklama