Reklama

Reklama

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dokumentárna séria americkej káblovej televízie “Bravo“, mapujúca 100 najhrôzostrašnejších filmových momentov všetkých čias, vyvrcholila a tak odhalila prvé priečky rebríčka práve v deň, kedy sa v USA oslavuje Halloween, t.j. 31 októbra 2004. DO YOU LIKE SCARY MOVIES? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

300. minut je opravdu hodně a tohle je vážně dlouhý dokument, který ovšem stojí za to. 100 nejlepších (nejhrůznějších) scén, při kterých si cvrnknul do kalhot nejen divák, ale i celebrita. Kromě ukázek ze všech filmů tu máme šanci slyšet odborné názory režisérů, herců, machrů přes speciální efekty – hudbu, komiky, tak i „rádoby“ filmové kritiky (bože ty ksichty…). Osobně bych trochu pozměnil žebříček TOP 20, ale jinak to JAWS vyhrály zcela zaslouženě. Jsem rád, že se tu kromě hororových filmů objevilo i několik thrillerů a scifi – o kterých jsem buď dosud neslyšel, nebo jsem je ještě neviděl – určitě se brzo po nich poohlídnu. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

The 100 Scariest Movie Moments je velice zajímavý dokument. O nejbizardnějších scénách z hororových filmů vyprávějí legendární režiséři (např: G. A. Romero, E. Roth, T. Hooper, J. Carpenter) nebo herci (např: B. Campbell ) a různé další osobnosti, scénáristé, maskéři, hudebníci, kameramané, hosti. Tento dokument jsem našel na youtube a kdo trochu zvládá angličtinu…..:-)…. tak si ho určitě vychutná stejně jako já. Většinu zmíněných filmů jsem měl tu čest vidět a velice mě potěšilo, že mezi nimi byly i dvě díla od mého oblíbence – Lucia Fulciho. ()

Reklama

Reklama