Reklama

Reklama

Testoviny

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2006, 13 min

Obsahy(1)

Tento pořad z televizní produkce České televize se soustředil zejména na srovnávání kvality zboží či jeho poskytování. Testování bylo zaměřeno hlavně na kvalitu výrobků - na to, zdali výrobci dodržují uvedené údaje na obalech, jestli je předepsaná účinnost výrobků opravdu pravdivá, dále byla srovnávána výhodnost nákupu zboží v různých obchodech a podobně. Objekty Testovin se ale také stávaly například restaurace, kde byla kontrolována míra přesného nalévání nápojů nebo jestli restaurace nalévají až od povolené věkové hranice. Součástí pořadu bylo také podávání odborných právních rad. (4everMan)

(více)

Recenze (10)

wosho 

všechny recenze uživatele

Je to sice záslužný pořad, bojující proti nekvalitním výrobkům, ale to neznamená, že i tento pořad bude, kdovíjak kvalitní. Průměr. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Měl jsem ten pořad rád. Až nyní, když jsem narazil, že je zde, tak si uvědomuji, že pořad už není. Nešlo o soutěž těstovin, jako o hlavní výhru, ale rychlý odchyt dvou lidí tam či onde na Slovensku a kdo se rychleji sbalí a vyrazí napěknou dovolenou. Podmínkou ale bylo, kdo bude - tuším na letišti - první. Ten letěl, ten druhý dostal těstoviny, a to hodně, snad dokonce kolik sám vážil, ale to už nevím určitě. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý a hodnotný pořad, který měl význam. Škoda, že jsem neviděl více dílů. Musím to napravit pomocí internetu. Dozvěděli jsme se mnoho informací o výrobcích. Dále se mi líbily kontroly restaurací, kde jsme měli možnost vidět, jestli zaměstnanci nalévají přesnou míru. Pan Vlado Štancel zaujmul nejenom svým vzhledem, ale i přednesem. Hodnotím pěknými čtyřmi hvězdami. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

občas se opravdu najde pár dobrých tipů na výrobky a aspoň zde vidíte jak nás na našem trhu pěkně všichni okrádají. Díky testovinám, jsem se nenechala na spoustě výrobků napálit. ()

4everMan 

všechny recenze uživatele

Já jsem si tento pořad oblíbil. V celku krátké stopáží se testovalo, ochutnávalo, přirovnávalo zboží různých druhů. Navíc se zde uváděly třeba i právní rady. Navíc se sympatickým moderátorem. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

No todle není špatný.Má to tak akorátní délku,takže nestihne nudit,akorát některé rady jsou celkem k ničemu. ()

Reklama

Reklama