Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Oudis 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat....jediný pořad u nás, který se zabývá ELH. Myslím si, že všichni redaktoři a hlavně komentátoři odvádí skvělou práci, jakou konkureční TV nemá. Komerční televize nikdy nebude mít tak dobré komentátory jako má ČT (pokud je tedy nepřetáhnou). Robert Záruba hokej miluje a je to na něm vždycky poznat...je to takovej workoholik. ()

Vitex26 

všechny recenze uživatele

Svého času vtipný sportovní magazín je dnes už spíše snůškou statistik a nic nepřinášejících technických vymožeností. Bohužel i úroveň redaktorů, zejména tedy komentátorů přímých přenosů, které jsou samozřejmou součástí tohoto pořadu, šla výrazně dolů (kupříkladu Hölzel je příšerný, přestože na Vlastimila Vláška ze Studia fotbal teda nemá). Někdy je tam té profesionality (u některých i rádobyprofesionality) až příliš. Zlaté časy, kdy Záruba kolem sebe ve studiu třískal hokejkou a při přenosu Kladno - Jihlava vtipkoval, že při buly kapitánů Zajíc vs. Vlk je to tu jako v ruské pohádce. Komentuji však pouze samotný pořad, český hokej jako takový mám moc rád, i přesto, jaká sebranka ignorantů jej teď vede. To by ovšem bylo na delší debatu, která se sem ani nehodí. A souhlas s duklak2, extraliga bez Dukly není ono! ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Záruba by normálně neměl komentovat národní tým, jeho neustálé stížnosti na rozhodčí, kteří kolikrát posoudí situaci zcela správně, jsou zcela mimo. Jaký asi bude mít vliv uplakánský komentář na malé i mladé diváky, když si bude neustále stěžovat než hledat příčiny v našich luzích a hajích. Jinak pořad, který mi připravil nejeden krásný a adrenalinový podvečer. ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Asi ne úplně dobrý pořad na hodnocení, nicméně když už ta příležitost je.. Mám rád studio, rozbory, postřehy, rozhovory.. Atmosféra ve studiu mi přijde mnohem uvolněnější než u fotbalových kolegů, ale jak již jsem říkal, ne úplně dobrá věc na hodnocení.. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat lepší výplň o přestávkách hokeje. Jediný, kdo mě (a nejen mě) dokáže totálně vytočit, je Jana Niklová. Něco tak strašně protivného, nesympatického, neprofesionálního a neuvěřitelně trapného a omylného jsem nikdá neviděl. To je vlastně snad jediný důvod, proč jsem byl nucen dát hvězdu dolů. Jinak jsem maximálně spokojen i s odborníky. ()

stenrik 

všechny recenze uživatele

Buly hokej živě je nejlepší sportovní pořad v ČR. To se nemůže s přenosy z Novy vůbec srovnávat. Profesionální komentétoři, kteří se nebojí udělat srandu, to je to co z Buly dělá skvělý pořad. ()

prometheusll 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení nedávám za přestávky,ale za kvalitu a komenty hokeje. Hokej je můj moc oblíbený sport. Takže 5 hvězd dávám spíše za hokej. ()

Eradin 

všechny recenze uživatele

První hvězda za hokej. Druhá za krátké dokumenty. Třetí za elektronickou tužku. Čtvrtá za kvalitní komentátory, kteří svou práci milují, dělají věci s nadhledem a humorem sobě vlastním. A pátá? Prostě proto! ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Na Česko asi nejsledovanější sportovní pořad,ale je to jen Extraliga. Takže pro fanoušky plecháren a pro toho,kdo nemá rád show NHL :) Takže pouze průměr,ale když to srovnám s přenosem florbalu,házené,futsalu nebo jiného paskvilu,tak je to to nej v ČT 4 SPORT. Skoro na každej zápas si vsázím co je v TV,tak se alespoň u tohoto průměrného pořadu tolik nenudím. Sázka pochopitelně musí být 1000 Kč a více na match aby to mělo význam vůbec sledovat. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju hokej. Na devadesátkové Buly nedám dopustit! Každý čtvrtek v 16:45 spustila legendární znělka začínající slovy “Staropramen extraliga”. Tématické studio a u finálových sérií vstupy přímo z hlediště. Právě tohle přeneslo atmosféru k divákům u obrazovek (Dusík ve valašském kroji mezi fanoušky Vsetína, je nezapomenutelný). Moderní pojetí mi však nesedí. Kritik všeho Antoš, brněnskééé borec Hubáček, pohodář Pospíšil a (v dnešní době) nezbytnou politickou notu doplňující Bobo Záruba. Současné Buly je příliš uhlazené a už zkrátka nemá tu dřívější atmosféru. VÍTKOVICE!!! ()

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Buly je furt to, co bejvavalo, akorat ze jsme premlsani a v jeho pocatcich to byla bomba. A furt vysoka kvalita (mluvte o hokeji 2x, 3x tydne pres 20.let, hmmm🤔). 4* za to, ze CT furt neni schopna zbavit vnimaveho divaka naslouchat komentarum nekterych komentatoru, a to konkretne Vichnar (a, i kdyz s hokejem nesouvisi), panove Capek a Karoch. A pozor: Hölzl je sice pln nadseni, ale kvalita jeho komentaru a poznamek/otazek je velmi nizka. A nejvetsi sranda je, jaxi z nekterych Antosovych komentaru dela Pospisil a Hölzl prdel (i kdyz si mysli, ze to divak nevidi) ()

Reklama

Reklama