Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

IronRocky 

všechny recenze uživatele

Pořady o autech mam moc rád, ale bohužel tento zrovna není moc podařený. Můžou za to hlavně moderátoři, kteří se snaží být vtipný a bůh ví co, ale moc jim to nejde. Vždycky mě pobaví informace expert testuje. Většinou jsou zde testy tuctových aut, ale někdy překvapí a autosalón nabídne celkem zajímavý test zajímavého vozu. Škoda, že většinou moderátoři řeší úplný blbosti jako velikost zavazadlového prostoru atd. Shrnutu někdy dobrý a někdy příšerný. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na Autosalon, pokud zrovna mám čas a možnost, se dívám opravdu moc ráda. Ne, že bych byla blázen do aut a ani zbla nerozumím odborným termitům (už si je musím konečně vygůglit, protože zaklínadlo "točivý moment xy newtonmetrů" je tam tak časté, že chci vědět, co konečně znamená!), ale miluji živelnost a ostrovtip Josefa Vrtala, který by svými komentáři dokázal přesvědčit i pralesního indiána, že nošovický drak, jež by vyhrál Oscara za zvukové efekty, je přesně to, co potřebuje! ()

Reklama

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Jak jednou člověk viděl Top Gear, tak už nechce nic jiného, byť by autosalon mohl být považován za více user-friendly (co si budeme povídat, většinu aut z TG si normální smrtelník nekoupí). Bohužel ale i přesto mě autosalon prostě nebaví. Update: Musím komentář upravit, protože poslední dobou se na to docela dá koukat. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu je vcelku slušně přijatelný-ovšem jenom pokud by ten imbecil) co se snaží marně i nadhledem uvádět takovýto formát s děcky,byl pouze slyšet, tudíž mohu sotva tedy navýšit nastavený slabý průměr z dob Merunky a spol...mí favorité v liniích Hyundai SantaFé 2/3.generace, I30 combi 1gen.+iX 20; Citröen Picasso/C4(3); vlastenecky Škoda SuperB vers´19; Mazda Cx-3; BMW klasika 320 d i luxusní X-Drive 35d+řada X6; Audi A4; Volvo S 80 a XC60 D4; Mercedes ML350, C 250d; Jaguar F-Pace;Renault Talisman; W. Arteon s Tiguanem; Evoque RangeRover; JEEP Grand Cherokee,SRT; S-Max Ford, Tourneo Custom´21; Toyota RAV4 Hybrid AWD; Opel Grandland X. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama