Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejlepší součastný pořad toho to druhu u nás. Dokonce lepší než Top geer ( tuhletu snobskou zábavu která má auta až v druhém plánu a jště o nich ani pořádně nic neřekne nemusím). J.Dvořák je zde skvělý( tak jako v každé roli) předvádí luxusní auta dokonale. Předváděčky aut jsou zde dobře zrežírované. Prostě super! ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Koukám na zdejší komentáře a jsou už značně zastaralé (Jitka Čvančarová už bohužel chybí) - to se není čemu divit, když pořad bězí už pět let a často se mění formát a moderátoři. V tuto chvíli tu máme oproti minulu sekci "expertů", kteří opravdu autům rozumí a pak sekci "herců a moderátorů" kteří se snaží pořad oživit a dát mu nadhled a laické vnímání aut a všeho kolem nich. Osobně mám radši tu odbornou sekci, která je zároveň vtipnější (můj oblíbený expert Pepa :-D). Shrnuto - na naše poměry podle mě zatím nejlepší magazín o autech, ačkoli konkurence (AMStyl a AutoMag) se dotahují. Nesrovnávat s Top Gearem. P.S.: Chápu, že se to někomu nelíbí, protože "nemá rád auta". Tak na to proboha nekoukejte! ;-) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Autosalonem jsem vždy vyloženě opovrhoval a srovnával ho s mnohem kvalitnějšími konkurenčními pořady o autech. Nicméně i tak měl pořad jistou informační hodnotu, což mi zabránilo udělit odpad tehdy a k tomu v reakci na záplavu odpadu televize prima ještě přidávám ještě jednu hvězdu navíc dnes. Stále to není nic moc, moderátoři nemají žádné charisma a je to nuda k uzoufání, ale při sledování se člověk alsespoň něco dozví, což zde musím ocenit. 35% ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale ten pořad mě nebere. Tuctové vtipy, celé je to pro mě poplatné, jednoduché a hloupé. Navíc redaktoři jsou hrozně nesympatičtí. Některé "recenze" jsou více reklamou a já bych při výběru aut nikdy na tento pořad nespoléhal. Holt top gear je jen jeden a češi na něj zatím s tímhle pořaden "jednavacátého" století nemají... ()

fave2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad, pokud to jde sleduji pravidelně, protože jsem chlap, mám rád auta, testy a design, ale čím dál míň mně uspokojuje. Začal být rádobyvtipný s přehršlí reklam a vsazení do AUTO salonu testy motorek mi taky vadí ( nic proti motorkám, ale klidně bych jim přál vlastní pořad ). Testy upadají, kamera se znaží být světová ( zbytečné záběry na nárazník, kola, anténu atd. ) a na podstatné věci nezbude čas. A narvat tam soutěž driftování a nebo teď rallye - rychlost, panebože proč? Sponzoring? Pomatený scénárista? Opravdu mne pořad přestává bavit a veršování občas bylo vtipné, veršování pokaždé otravné. Chtělo by to ubrat na pseudo světovosti a přidat např. na solidnosti... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama