Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Meruňka je už značně okoukaný, místy trapný, vedle mladé moderátorky vypadá jak její taťka, spíš by se už hodil už do rádia. Čvančarová vypadá sympaticky, může být i prima ale podle mě na to nemá, to všechno mě kazí celkový dojem z tohoto převážně milionářského pořadu..Vozidla sice pěkná ale co jsem viděl, tak tzv. lidový vůz za lidové peníze tam nebyl ani jednou:-)! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Patrně nedokážu řádně ocenit porovnání točivého momentu motoru vozidel, jejichž cena přesahuje cenu rodinného domu, nicméně trocha informací nezaškodí a předvedená forma jejich sdělení je pro mne celkem uspokojivá. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě pořady o autech moc nebraly, ale od doby co tam představují a testují i motorky, tak na Autosalon občas kouknu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Seriál má jistou informativní hodnotu, což mi také zabránilo dát rovnou odpad, ale je to nuda k uzoufání. Navíc mě docela štve jak si moderátoři hrají na slavné Top Gear trio, ale bohužel velive neúspěšně. Jsem toho názoru, že by lidé udělali lépe, kdyby si radši přečetli nějakou knihu nebo časopis než koukat na tuhle blbost a doufat v nějaké obohacení. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na Autosalon, pokud zrovna mám čas a možnost, se dívám opravdu moc ráda. Ne, že bych byla blázen do aut a ani zbla nerozumím odborným termitům (už si je musím konečně vygůglit, protože zaklínadlo "točivý moment xy newtonmetrů" je tam tak časté, že chci vědět, co konečně znamená!), ale miluji živelnost a ostrovtip Josefa Vrtala, který by svými komentáři dokázal přesvědčit i pralesního indiána, že nošovický drak, jež by vyhrál Oscara za zvukové efekty, je přesně to, co potřebuje! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie som síce žiaden automobilový fanatik, ale televízne magazíny zaoberajúce sa tématikou motorových vozidiel si občas celkom rád pozriem. To však neplatí v prípade relácie "Autosalón", ktorá sa objavuje na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima. Celé to príšerne kurví ten upotený, vypelichaný, slizký moderátor, ktorý sa snaží byť za každú cenu náramne vtipný, ale pritom je len neznesiteľne trapný. Dal som si tú námahu a vygooglil si ako sa volá, aby som mohol napísať, že Josef Vrtal je odpad! ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by slepici jako jsem já, mohl bavit pořad o autech. Ale stalo se - po té, co jsme v létě scháněli narychlo po bazarech nového starého kamaráda (22 let stará Wolfinka - Golfinka se již na cestu do Chorvatska necítila)...tak jsem i já zjistila, že porovnávání aut je docela zajímavé téma a po náhodném shlédnutí jednoho dílu Autosalonu jsem tomuto pořadu propadla a většinou si ho nenechám ujít. Ti borci (krom M.) jsou skutečně skvělí svérázové a jejich hlášky mě prostě baví. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pořad o autech, trocha zklamání v tom, že se ubírá trochu jiným směrem a nevěnuje se jen automobilovým průmyslem. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

mluvím li čistě o verzi z poslední doby (také jinak v podstatě bez moderátora, jen s malýn doprovodem mezi reportáři), tak je tohle vskutku dobrá záležitost, experti jsou zábavní a přitom nesklouzávají k zbytečné exhibici. Snad jen Merunka už by měl odkráčet kamsi ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od roku 0 kdy se začal počítat čas všech tv pořadů o našich dvoj, čtyř i vícegumových miláčcích (tedy od doby kdy jsem poprvé viděl Top Gear) mám dojem, že všechny pořady o kárách jej napodobují. A to dokonce ty, které tu byly těsně po pádu komárů dávno před dobou, kdy se tu objevil první díl tohoto britského legendárního pořadu o autech.. S Autosalonem je to dost podobné. Není to jen o zvolené hudbě, zvoleném způsobu snímání kamery, hláškách účinkujících, ale i různými testy atd... A s dalšími a dalšími díly bych řekl, že nejsem daleko od pravdy. V jednom se však Autosalon vyjímá nad ostatní české pořady tohoto typu (alespoň pro mne) a to dokonce i nad Top Gear. A to je sexy hlas Jany Štvrtecké. Hlas této herečky - dabérky, mne zaujal už dříve. Velmi libě mi zní a když mi popisuje nějaké to pěkné autínko (v mém případě offroad), tak mi to tak nějak jde hezky k sobě. Za Janu dávám hvězdu navíc! Tři šaltpáky. * * * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jsem sice z těch, kteří auta rozdělují spíš jen podle barev, ale při sobotním obědě mě ty kecy a záběry na to, co v životě nejspíš nikdy nebudu řídit, prostě docela baví. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím auta! A už vůbec ne žvásty o nich od neupřímného testovače vozů a současně průvodce pořadem Josefa Vrtala z Brna, co dřív smrděl v brněnském rádiu, a nebylo mu dost dobré. 0% ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Pořady o autech moc v oblibě nemám, kord z české produkce. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 15% (odpad!) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna automobilový fanda, ale občas to zahlídnu v televizi. Každopádně tento pořad nemá moc co nabídnout... ()

Reklama

Reklama