Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

kklepkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Novácké televizní noviny je normální sprostý bulvár. Naprosté mrhání času. Jediné zprávy, které se ještě dají u nás sledovat jsou na ČT1... ()

Henk123 odpad!

všechny recenze uživatele

Vytváření strachu, vytváření zvrácených hodnot, záměrné manipulování věřejného mínění, objektivita = 0... PRESSTITUTKY.. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadovka to byla už před současnou islámskou imigrací. Dělat si z negativních reportáží hollywoodská dramata pomocí zpomalených záběrů a dojemné hudby... sorry, ale to do zpráv nepatří. Nemocných dětí a okradených invalidů je mi líto i bez toho tyjátru kolem. Zvlášť, když poté Lucka Borhyová svou kapříkovskou výslovností uvede veselá a skotačící zvířatka. ()

U.Tarare

všechny recenze uživatele

Za časy, kdy tam byli moderátoři Zuna s Čejkovou bych dal možná i dvě hvězdy. V té době to byli ještě více méně objektivní zprávy a ne jako teď. Informace poupravené tak, aby člověka zaujaly. Informace podávané tak, že je Vám vsugerován jejich názor a to by u zpráv být nemělo. Každý by si měl k dané reportáži vytvořit vlastní názor, přiklonit se k té nebo oné straně podle sebe. Takhle zkrátka ne. Hodnotit nebudu, TN se postupem času mění a já nevim jak to ohodnotit, momentálně bych tomu dal odpad, ale přece jenom v minulosti, to za něco málo stálo. ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím že nemáme zapotřebí sledovat zprávy typu hledání ztraceného psa nebo nadbytečné bulvární informace a různé srdceryvné charitativní příběhy sociálně slabších. Televizní noviny skupiny Nova se opravdu nedají považovat za seriózní publicistický pořad. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Večerní zprávy na jedničce i nově jsem začal sledovat jako dítě 11.9.2001. Problém je, že TV Hovna začali už před lety cílit svoje večerní noviny právě na děti, nebo lidi co se jim vývoj mozku někdy dětských letech zastavil (nebo prostě na diváky ordinací a podobných telenovel). Dneska už u toho nedokážu obvykle ani povečeřet, vždycky přinesou nějakou dojemnou nebo demagogickou sračku, která mě spolehlivě zvedne ze sedačky (toto není metafora). A ten metrosexuál, kterýho tam teď nasadili...no co na to říct. Uznávám ale, že existují i horší věci na světě (a v televizi). (20%) ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Lucijelucije ve svém komentáři odkázala ke komentáři Will_X. Opravdu jsem se od srdce zasmál!!! Tak to šířím dál i s výčtem řetězu odkud to mám (odborně se tomu říká citovat, ale řetěz je hezčí :) ). ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Je komické, jak zde každý nadává na "Novácké" zprávy... :-D Já taky nemusím drtivou většinu pořadů na Nově, ale od 19:30 do 20:05 koukám vždy na Novu. Pak když se s někým bavím, tak každý říká, že koukal na Zprávy na Nově... Jen kritizujte. Že jen říkají špatné události??? Kdo dnes říká ve zpravodajství ty příjemné??? Na ČT,Primě??? Nenechte se vysmát... Za "komančů" se říkali jen ty "pozitivní" a tuplem jsme věděli prd!!! ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zaujatý, sprzněný a kr*ténský zpravodaj sem snad ještě neviděl. Poslouchat 30 minut ty jejich hovna, ty lži, no to je něco hroznýho. A už ani ten sport to nezachrání, ani pěkná Lucka Borhyová, která by mohla už snad jen zaujmout nahá po boku křováka Reye Kontejnera. Hnus,hnus, už nikdy víc. Ta jejich ''nová technologie'' je jako k čemu ? Aby si dokázali, jak moc jsou na úrovni (že jsou více než ostatní zprávy) a že jsou prostě cool ? Tohle si můžou strčit do prd*le, my chce nezaujatý zprávy ! K současnosti to dodělává Láďa Hruška a jeho ultrageniální reportáže a lov podvodníků. ()

Metal Lord odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní noviny, které už nejsou televizní noviny, ale jen televizní přepis bulváru. Kde jsou ty časy, kdy člověk sledoval TN a očekával normální reportáže sdělené normálními moderátory. Teď člověk musí koukat na pidlookou Borhyovou a místo seriozního zpravodajství se dozvíme ledatak co se stane s vodou při zanechání venku při -20°C, nebo nám pustí emotivní scénu s dramatickou hudbou převzatou z katastrofických filmů, samozřejmě u všeho slyšíte "jako jediná televize jsme byli exkluzivně u toho". A jednoduchým vymýváním mozků (reportáž o člověku, rodině v tísni) docílí toho, že hromada lidí ty peníze pošle. A co teprve ta trapnost, kdy jejich rádoby redaktoři stojí někde na střeše v údajném živém vysílání, v pozadí je ještě stále jasno, ale za oknem je přitom tma jak uhel. Jinak zde je to popsáno naprosto perfektně www.youtube.com/watch?v=0BQFUqEJZpw ()

Reklama

Reklama