Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

Azog odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jednou bych poprosil vysvětlení TV NOVA, proč padá chleba namazanou stranou dolů. Já to na poprvé nepochopil, protože jsem obyčejný idiot, za kterého mě máte. Ještě více televizních vstupů pro vyplnění času, kde můžete odkazovat na noviny v hlavním vysílacím čase a ještě prosím více informací o tom, co úžasného objevím na té.en,cé,zed. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní noviny, kde jsou nejzajímavějšími reportážemi: co se stane s vodou v mínus patnácti stupních celsia; co se stane s melounem, když ho shodíme z dvoumetrové výšky; co se stane s kokosovým ořechem, který pustíme z dvanáctého patra; co se stane s deseti namazanými chleby, které shodíme ze stolu a pokus číslo dvě z výšky stropu; důchodkyně co spadla pod kořen za doprovodu neskutečně detektivní hudby a podobně. Televize Hovn@, Heyna, nebo též někde udávaná jako televize N@va je tou největší fraškou v historii zpráv. Z každého komára, ba i z jepice dělají velblouda a jediné co skutečně dovedou je hrabat se "slavným" v soukromí a zesměšňovat každého, kdo je jen trochu znát. Dále mají na svědomí všechny děti, které končí v popelnicích či smetištích. On totiž Babybox má za účel zachránit život nechtěným dětem za anonymity jejich rodičů a když po těchto rodičích ona televize pátrá, tak pak se někteří ze strachu, že budou odhaleni uchýlí k nešťastnému usmrcení dítěte. Intonace hlasu je to jediné, co reportéři zvládají. Bohužel i v tom neskutečně přehrávají a budí to dojem, že moderují plnokrevní idioti. Každou chvíli mají technické problémy a přenos hlasu jim z místa A (v ČR) do místa B (také v ČR) trvá několik sekund. Někdy mi připadá, že stanici mají nejméně na oběžné dráze. A na konec Láďa Hruška, aneb žít bez mozku je vážně fuška. Potravinářský inspektor, který samozřejmě vždycky v obrovském řetězci ze dna přepravky vyhrabe nahnilou hruštičku či máčklé rajské jablíčko. Samozřejmě si ho ten blbec koupí a příhodu zveličí do katastrofálních rozměrů. Teď se vrhl na vaření. Také bych chtěl být placený za to, že na internetu během pár vteřin najdu nějaký chytrý recept a opapouškuji ho do kamery - za doprovodu stupidních komentářů. Doslova mě iritují videa zvířátek, dětí a nešťastníků kterým se něco nemilého nebo naopak vtipného stane - samozřejmě vždy za doprovodu té nejidiotštější dokola do zblbnutí opakující se melodie. Osobně neznám nikoho (kromě prarodičů), kteří by tuto televizní relaci sledovali. A ani známí, ba ani známí známých to nemají jinak. Buď jsou koláče sledovanosti zfalšované a nebo to sledují jen důchodci... nechci aby to vyznělo hnusně, ale čas jde proti vám, slavní Novátoři. ()

Menno odpad!

všechny recenze uživatele

Půlhodinový speciál k případu Iveta Bartošová (či spíše tragikomedii), odvysílaný loni v létě, pouze dokonal dílo zkázy a jasně tak definoval moje smýšlení o kvalitě zpravodajství TV Nova. ()

s1r1us odpad!

všechny recenze uživatele

Bizár panoptikum záběrů z pohřbu kluka, co se vysekal v Horní Dolní na motorce, rozmazleného fracka pokousaného psem, měsíc staré zprávy, která stihla už 5x obletět svět, rady o vaření od retarda, co nezvládne uvařit bez "zlepšováku" ani pytlíkovej čaj, zakončené exkluzivními záběry právě narozené opičky. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Legenda, stavící na emocích a strachu, nyní již bez zvířátek, avšak stále nepokrytě bulvární. Sledování na vlastní nebezpečí. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

od července 2012 zahajuju bojkot TV Nova a Televizních novin, protože sem ještě nikdy a nikde na světě neviděl aby mi doprostřed zpráv nasrali reklamu a zprávy končili ve 20:20, kdy na ostatních TV už běžej večerní seriály a filmy a divák tak byl více méně nucen sledovat ty Novácké zvrácenosti, které večer vysílají. Hnus ()

e(l)a 

všechny recenze uživatele

Přece jen někteří moderátoři asi nebudou tak špatní... Pokud bych to měla ale hodnotit skutečně jako zpravodajství, za které se to vydává, pak je to jasný odpad! ()

MRPitivier odpad!

všechny recenze uživatele

Pěknými moderátorkami to určitě nespravíte! Co zpráva to hrůza, směšnost, očividná manipulace s lidským pohledem na věc, přibarvenost motivů zpráv a dávají nám poslechnout to, co v té chvíli většina chce slyšet! U mě najdete pouze nepochopení, jak se na to můžete dívat, i když už můj praotec rozpoznal pravou barvu TN na Nově! ()

Tanner odpad!

všechny recenze uživatele

Dle mého soudu učebnicový příklad toho, jak nemá vypadat zpravodajský pořad. Tohle má spíše podobu špatné telenovely smíchané s akčním filmem a tupu estrádou. Infotainment zkrátka vládne. ()

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neobjektivní, zprávy jsou servírovány tak aby si je divák správně interpretoval a vytvořil si tak obraz správné společnosti. Často vypadají jako by byly na politickou nebo jinou objednávku. Označit toto za odpad je hodně málo!!! Obsah zpráv: 1.) Politická propaganda a zprávy na objednávku. 2.) Cikáni jsou chudáci které všichni diskriminují. 3.) Rusko je špatné USA je vzor. 4.) Vraždy a nehody. 5.) Roztomilé zvířátko nakonec. Opravdu nevím kdo může mít nervy todle režírovat každý den pořád dokola. ()

xladojx odpad!

všechny recenze uživatele

Nafouklé, přehnané, komerční, neuvěřitelně bulvární a neustále se opakující zpravodajství NEtelevize Nova od tvůrců, řídících se heslem: "Každý se rád podívá na kousek cizího neštěstí"... ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Když chce člověk objektivitu, musí sledovat regionální deníky. U Televizních novin se dá, na rozdíl od zpráv na ČT, alespoň zasmát. ()

Kariya odpad!

všechny recenze uživatele

Já naprosto pohrdám bulvárem. Takže pohrdám i celou slavnou Novou a v první řadě jejím hlavním pořadem- Televizními novinami. Tento pořad u nás doma vždy způsoboval můj rychlý úprk co nejdál od televize, mimo její dosah i doslech, hned poté, co se ozvala ta úvodní dohlavyšroubujícíse znělka. Je to už asi 10 let co tohle nesleduju, ale za poslední rok jsem se pár nešťastnými náhodami dostal do konfrontace s Tn. A co jsem se nedozvěděl! Tak třeba to, že Cristiano Ronaldo spal s Paris Hilton, že během všedního dne, kdy každý školák, student i pracující musel zmoknout, celý den pršelo, nebo třeba že někde byla zavražděna kráva. NE, NE, NE a NE, tohle prostě NE! ()

mazzarek 

všechny recenze uživatele

Jsme rádi, že jste s námi. A proto zůstaňte s námi. Nikam neodcházejte, zachvilku jsme zpátky. Před nedávnem Voříšek řekl při uvádění večerního pořadu - dnes uvidíte serál Kriminálka Majamka místo Kriminálka Miami. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Amatérské vstupy "reportérů", nevýrazné studio, nevkusné oblečení a zvířátko na závěr - to je přímo recept na zpravodajský nezdar. ()

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sračka tuzemských stanic. Nejhlubší žumpa, která je jen smutnou ukázkou toho, jak hluboko mohlo zpravodajství klesnout. Při sledování Televizních novin stanice TV NejvětšíHnusCoKdySpatřilObrazovky se mi vždy chce nejen zvracet, ale také poslat hodně velkou a smrdutou stolici celému týmu, který tento skvost tvoří. Nemá smysl se rozepisovat nad naprosto nulovou informační hodnotou, neprofesionálním předáváním informací či degradací prostřednictvím obrazovky. Vše by se dalo přejít s tím, že se to prostě nepovedlo. Ale to, že je to NEUVĚŘITELNĚ urážející, že to přímo prezentuje "Divák je pro nás obyčejný extrement, který není schopný individuálního úsudku", to se prostě přežít nedá. Srdceryvný podkrys u JAKÉKOLIV patetické sračky, s komentářem že lidi jsou svině a svět je zlý, následně dementovaný symblickou zprávou, že svět je vlastně skvělý. Celý tvůrčí tým(a pravděpodobně i celé vedení této nejhorší stanice) si musí myslet, že lidi jsou obyčejní a sprostí kokoti. Led se nečekaně na slunci roztaje! Je horko, tak se připravte že Vám bude vedro! Je zima, takže voda zmrzne! 10 let po povodních už to nevypadá jako po povodních! Moderátoři, kteří se Vám všem vysmějou do ksichtu. Odporné jako zpravodajství na TV Prima. ()

Reklama

Reklama