Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hlavné spravodajstvo českej televízie Nova nepovažujem za seriózne, ani objektívne, ani profesionálne. Je to taký televízny bulvár plný vrážd, násilia, dopravných nehôd a nakoniec nejaký ten veselý záber na roztomilé zvieratko. Ale takto to predsa funguje takmer v každej súkromnej, komerčnej televízii. Veď oni nežijú z vydieračských koncesionárskych poplatkov. Oni musia mať sledovanosť. A práve takéto správy chcú ľudia vidieť. Tobôž keď ich nimi sprevádza exotický Reynolds Koranteng. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Odpad bohužel dáti nemůžu, byť se plně shoduji s komentářem Radka99. Ta jedna, vypelichaná a upocená hvězda je za to, že mě kýčovitost a debilita těchto ,,zrpáv" občas, patrně nechtěně, ukrutně rozchechtá. Osobně naprosto miluji ony regionální týpky, které učil rétorice přinejlepším strýček Jedlička, jak stojí třicet hodin po odehrání čehokoliv na místě a s výrazem defekujícího bernardýna ze sebe vyrážejí slova. Nesouvislá, nepřesná, afektovaná a zbytečná slova, kterými se snaží kdejaký pšouk nafouknout do velikosti jaderného konfliktu minimálně čtyř velmocí. Dovolím si ještě upozornit na časovou posloupnost, kterou zprávám dodává vynikající dramaturg. Paní Iva si koupila cvičítko, a zlá zásilková firma jí ty prachy prostě nevrátí. Pozor na ně, národe. V parlamentu se odhlasoval zákon, na jehož popud chcípnou důchodci hlady. Zhulený občan Dobříše viděl UFO...počkejte si, co nám na to řekla NASA. Zřítilo se létátko s dvěmi sty lidmi na palubě, všichni otrčili. Kůrkovi mají krásná štěňátka, hele jak blinkají přes bort pidiboudičky, rozmilé. V Indonésii se utopilo pět set místňáků z děravého trajektu...A za vším upoutávka na tn.cz, metastázi tohoto nádoru. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Sleduji celkem pravidelně, nějak mě zprávy na Nově baví víc, než na jiných stanicích. Dobré moderátorské dvojice provází zprávami ze světa i z domova. Jsem rád, když se dozvím nové zajímavosti. / Viděné skoro každý den *stovky dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché: před deseti lety bych hodnotil čtyřmi hvězdičkami (jsem malý a chci akci); před pěti lety třemi hvězdičkami (jsem mladý a celkem nezkušený, stále chci akci, ale také objektivitu); no a nyní... Jejich přehnané, hloupě "originální", paniku vyvolávající a zcela neobjektivní (v jedné reportáži cca 30% pravdivých a nezkreslených informací) zprávy z domova i zahraničí jsou výsměchem celému národu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Televizní hovnoviny... to zírám, co všechno tady jde hodnotit :-/. Dříve bych ještě hvězdičku ubrala, ale nějak se stalo, že zprávy ČT1 postupně sklouzly na stejnou podúroveň, solidárně tedy podaruju všechna zpravodajství totožnou nadílkou dvou podprůměrných hvězdiček za blbé vtípky, přebrepty, uchechtávání, skákání si do řeči a tendenční reportáže - leckdy celkem o hovnu, soudruhu Bláho... 30% EDIT: Serou mě denní minizprávy a veledlouhá zpravodajství ve večerních hodinách, kdy by člověk (tedy já) radši čuměl na filmy a seriály. Dvě hvězdičky ponechám pouze s ohledem na fakt, že oproti přizdisráčsky politicky korektní a multikulturní ČT na Nově občas zazní etnicita pachatelů trestných činů. Také srandovní animace jsou tomu přizpůsobeny a po obrazovce toporně pobíhají tlupy mizerně animovaných morgošů, páchajících násilí či zlodějnu. Za to palec nahoru, jen ať každý slyší a vidí, co jsou ti "diskriminovaní chudáčci" zač! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdo dává přednost večerním zprávám na nově před těmi na jedničce, tak je tak trochu hňup. Nehody a vraždy jako zprávy číslo jedna, otravní moderátoři, trapné finální relace. Samozřejmě svojí hodnotu zprávy mají, ale jsou podávány podle mě dost nedobře. Když to prostě porovnám s "Událostmi" na ČT1, tak "Televizní noviny" jsou hrozné. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Pro televizi Nova cheyene; 2*. Tohle je zpravodajství jako když prase ryje rypákem v zemi. Moderátoři a reportéři neumějí mluvit česky, mají otřesnou intonaci, chybně vyslovují, ráčkují a zachraňují to supr čupr grafickým zpracováním. A nezapomeňme na zvííířááátka!!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tyhle "zprávy" jsou rok od roku horší a horší. V poslední době bylo málo reportáží roztahaných zbytečně do několika minut a nyní se prodloužily televizní noviny o dalších 20 minut a reportáže se ještě více roztáhly, navíc se živými vstupy, které už dali snad do každé reportáže a které mi lezou krkem. Teď tomu dali navíc korunu, když uprostřed zpráv dají reklamu. V dnešní době se na zprávy nedá dívat. 3/4 zpráv jen samé krimi a další nepodstatné věci. Je opravdu lepší se podívat na internet a tam si něco pročíst, než tohle... a když už, tak se nedívám proto abych se něco dozvěděl, ale abych se zasmál. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Až budu chtít vydegenerovat mozek, zapnu si TN a pak se podívám na TN.cz...fakt tady je ještě někdo, kdo neprohlédl tu jejich propagandu? To ovlivnování lidí? A pak za vším následuje výmaz mozku reportáží: úroda pomerančů" a rozhovor s babkama jak nakupujou.... ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Před listopadem osmdesát devět jsme mohli denně zvědět, co se zase naší socialistické vlasti povedlo. Po listopadu osmdesát devět můžeme na Nově denně zvědět, co všechno se zase v naší svobodné zemi posralo. Reportáž o důkazu toho, že se voda při 0°C mění na led, a reportáž o kořenovém vězni ve stylu 127 hodin mě naprosto položila. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

proboha, TN.cz na CSFD.cz, to mi nějak nejde k sobě... no ale když už, tak už: senzace, exkluzivita a cezbytný hrnec na krev pod televizí, to je panečku hlavní zpravodajská relace na nově... ale občas zazní i něco normálního :) a něco chlupatého (teď nemyslím žádného moderátora) na konec zahřeje každého sledovadostní-koláč-zvedajícího-balíka na srdci, že? 30% ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nova: Víme víc, víme rychleji a je nám jedno, jestli je to pravdivé. Nova z nás dělá bandu tupounů (viz co se stane s vodou, když ji necháme v - 15°C mraze!). Kozy Borhyová s Ochotskou to nezachrání. A to nejhorší - ten slizoun, co uvádí sportovní zpravodajství! Takže dneska palec dolů. PS: Zpravodajství na csfd?? To tu budeme moci za nějakej čásek hodnotit i amatérský videa na youtube??? Televizní noviny na Nově = televizní bulvár á la Blesk a podobný hovadiny. ()

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento hlavní zpravodajský pořad se postupně proměnil ve svodku kriminálních událostí za uplynulých 24 hodiny, které přednášejí hrůzně oblečení moderátoři. Občas je tahle periferie zpravodajství ještě k vlastní škodě podmalovaná hystericky dramatickou hudbou. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

První zprávy čistě komerční televize. Hon za senzací se zvířátkem na konci. Tenkrát na to všichni koukali jak na zlatý tele. Nic podobného tu nebylo. Nakonec se i malý český človíček dočkal po pádu opony "světového" zpravodajství v západním duchu. Všichni na to koukali. Dnes všichni nadávají. Jak typické. Jeden ze symbolů doby a výpověď o budování české demokracie. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Kam... to... proboha... dospělo?!? Zůstanu na třech hvězdách (dříve se na to pozerat dalo), ale dnes by to bylo ani ne za 2*. ()

Reklama

Reklama