Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nejde o druh podávaných zpráv (tragédie, zločiny atd.), ale o jejich úmyslné zkreslování veřejnosti, která je ve své naivitě hltá plnými doušky. Televizní obdoba deníku Aha! (už i ten Blesk se snaží o trochu objektivity ve svém zpravodajství...) ()

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad zpráv, žádné milosrdenctví. Je to čím dál horší, nad reportážema žasnu a pociťuji zvláštní chuť mlátit hlavou do zdi. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Technickou vybavenost a kvalitu nelze upřít ale obsahově jdou zprávy na Nově do čím dál větší (s prominutím) sraček! Dostávají mě svojí nízkou inteligencí! Nikde jinde jsem neviděl, aby vás v zimním období redaktoři přesvědčovali o tom, že voda v mrazech zamrzá a ještě více mne irituje, že do hlavních událostí, které se událi během vysílaného dne cpou kuchařku ala Láďa Hruška nebo zkoumají kvality kempu, a podobné vcelku zbytečné zprávy, které nejsou vůbec podstatné. Potom mám občas obavy z manipulace zpráv, které nám na televizních obrazovkách odvysílají! Namíchlo mě např. nedávné nesmyslné obvinění Tomia Okamury, kde ho média (hlavně Nova) sprostě nařkli z finančních podvodů a podobných výmyslů. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Novácká klasika. Každá špatná zpráva je pro ně dobrá. Stejně je nejlepší Láďa Hruška jako inspektor nebo kuchař. :D ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Každý večer treba na seba pustiť dávku tých najnegatívnejších vecí, ktoré sa v našich krajinách prihodili za posledných 24 hodín, vraj sa potom lepšie zaspáva a človek zabudne na vlastné problémy, keď vidí suseda pod kolesami auta. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televize Nova a její neskutečné bludy. Kdyby tam řekli, že je hovno sladký, tak to každý zkusí.... Celou dobu ukazují nehody, jak lidé trpí, kdo kde koho zabraždil, pak kolik naši politici dostávají peněz z nás, kolik kde utratili, kdo kde koho podělal a o kolik. A v závěru to dokončí srdcervoucí atmosférou v podobě reportáže o miloučkých zvířátkách nebo něčeho podobného. To proto, aby vám po tom mozkovém výplachu z těch vražd a násilí, jak je svět okolo vás tak krutý, nebylo uplně na sebevraždu. Jo a nezapomeňte se ještě podívat na podrobnosti, protože ty najdete jako vždy na tn.cz. Hotová trapárná. Neobjektivní. Překroucený snad každý bod ve zpravodajství. Reportéří děsně monotóní. Každej z nich snad dostává nějakou židopříručku, podle které každý chytá ten debilní tón. To slyším a otevírá se mi kudla v kapse. Jeden můj velmi dobrý přítel řekl, že média maji 3 typy zpráv. Pravdivé - To je datum a čas. Teoretické - To je počasí. A lži - to je ten zbytek co tam melou. Spíše propagandistické. Jasná amerikanizace ()

Okara 

všechny recenze uživatele

No nejsem vyloženě ten typ člověka, který to, co vzejde od naší nejmilovanější komerční stanice, posílá automaticky s předsudky do odpadu, ale co je moc, to je moc. Nedávno jsem psal o srovnání obsahu českých a zahraničních zpravodajských relací a co Nova umisťuje mezi hlavní zprávy v kontrastu s jakoukoli ostatní televizní stanicí, to opravdu nepochopím. Alespoň na ty moderátorky se dá koukat. No, o moderátorech, kde jeden nemá maturitu a druhý je bývalý StBák a buzerant radši mluvit nebudu. 20% ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi obdivuji ty reportéry/zpravodajce a hlasatele, ono vyžívat se v násilí a v lidském neštěstí, to chce opravdu kuráž. Neni nad to když nafouknu nějakou blbost a nebyli by to zprávy, kdyby osmkrát nezmínili kolik lidí umřelo, opravdu v něčem takovém se vyžívat, to je hyenismus těžkého formátu. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Právě v hlavním čase zpráv televize Hovna věnovala téměř celou stopáž kulatými narozeninami kachny Borhyové, to je projev naprosté zoufalosti a ultra trapnosti...prostě přehlídka nejhorších zpráv u nás a ještě si na sebe dělají reklamu...banda debilů ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím méně mě to baví. Asi tím, že mě už nebaí poslouchat co vše se v naší zemi děje a nikdo s tím nic nedělá. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

S předsudky, na adaptaci hry Bez předsudků se rád na Nově někdy podívám, ale nováckou publicistiku fakt nemusím. A dají se tady hodnotit i Události nebo BBV?:-D ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nj, novácké noviny. Všichni víme, že jejich úroveň je pramalá, ale přesto se na ni všichni díváme. Proč? To já nevím. Nejspíš je to o zvyku. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

S televizníma novinama nejsem moc spokojený, onehdy se mi cestou z práce zmačkaly, pak šli špatně obracet listy. Díky tomu mi byly u sledování televize k ničemu. No a na závěr na sebe ještě vylily kafe…no co Vám mám povídat… ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Neředěný koncentrát hnusu, černé koniky, vražd, mrtvol, dalšího hnusu, vylejvaný denodenně do hlav českých diváků, kterým se pak nedivím, že jsou v neustálé depresi a mají blbou náladu. Soustředěnost jen na katastrofy, to ovlivní jak lidi u obrazovek, tak ty, co tuhle snůšku depresí vytvářejí. To už ani nejsou noviny, tam ze zpravodajství není ani ťuk. A prý to lidi chtějí. Ano, lidi touží po seznacích a katastrofách. A tak jim toho dáme plný pytel, ať se třeba po... Jestlipak si v TV Nova uvědomují, že kvůli zisku jsou zodpovědi za celkovou depresi a černočerné vidění českého národa? ()

Reklama

Reklama