Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je důležité se podívat co se děje ve světě! Vždyť NOVA je přece vždycky všude PRVNÍ!!! (myšleno ironicky). ()

fleker 

všechny recenze uživatele

soukroma lekce agresivní uprimnosti aneb nerušit když nemám potřebnou hladinu cukru v krvi.......to sem se zas jednou koukal ve společnosti na "Půlhodinku s mulatem"....a opět se potvrdilo že člověk by si měl vlastní názory nechávat pro sebe....----f----wau...dvě vteřiny nepozornosti a z kluka je zmetek ----J----co to dávaj? ----f----...áale Chlapec a sekačka, fejs tů fejs, víš? ..pápá noho,,a pozdravuj vlaštovky.....----J----jak to můžeš říct...vďyť je to ještě dítě...né nějaká věc,ale člověk proboha...... nemůžeš se k lidem chovat jak k ňějaký televizi nebo co ...----f----"drž hubu nebo tě přepnu na dvojku" ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zprávy pro tupou masu, kterou zajímá černá kronika, to, která pseudo-VIP vojela jinou pseudo-VIP z Blesku, a zvířátka. Důležité informace hledejte jinde. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já mam zprávy na nově rád příjemné vystupování zajímavé novinky prostě vždycky zprávy na nově. ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Samé nepodstatné věci a důležité zprávy třeba ze světa se ani nedozvíte. Nova honí jen senzace, strašně neseriózní zprávy, určitě daleko horší než na ČT1 a o něco než Prima... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Občas se u této estrády směju nahlas. Nemá to se seriózními zprávami nic společného, beru to jen jako nepovedený zábavný pořad. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivita? Nikde! Lidi si řeknou ''prostě zprávy'', ale mě opravdu čím dál víc vytáčí tento ''bulvární pořad''. Zapomeňte na to, že jsem člověk, který nepotřebuje každý den v půl osmý sedět u televize a koukat na to, kdo koho zabil, kdo umřel na silnicích nebo prostě jiné negativní zprávy (akorát mi je pak z toho na nic). Ale když ještě vemu v podtaz, že Nova z toho udělá ještě větší katastrofu než doopravdy je, tak to už je pak fakt hrozný. A nejlíp ještě přidáme nálepku Exkluzivně, natočíme lidi jak brečí, dáme tam tragická čísla a ještě si třeba něco ''hrozného'' přidáme. Vážně tohle lidi chtěj? Chtěj co nejvíc ''katastrofálních'' zpráv? Když se koukneme na sledovanost tak asi jo, a to je vážně smutný. A když už do zpráv cpou i Bartošovou, jak se rozvádí apod., tak to už mi fakt hlava nebere! A co je vůbec nejlepší - pamatujete na zimu, jak napadlo trochu víc sněhu? Televizní noviny denně informovali prvních 15 minut jen o tom, že v zimě napadl sníh.. :) Úsměvné. A nejhorší je, že tak je to se vším - když jsou povodně, 15 minut povodně, když jsou volby, 15 minut politika. Prostě a jednoduše - Televizní noviny bych já osobně denně sledovat nemohl, je to dobré maximálně jako občasná bulvární oddychovka... Něco jako ''novácký Top Star'' s nálepkou ''Zprávy''... // Nakonec to nejde jinak než dát odpad. Jediná pozitivní věc na tom je to, že když se na tento skvost jednou za půl roku kouknu, opravdu se zasměju. ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Všimněte si u sportovních novin, jak pokaždé, když je ten jejich "borec na konec" , tak jak moderátor pokaždé řekne větu ve stylu: a těšte se, protože to bude pořádný MAZEC...každý den tam zazní slovo mazec a já se u toho náramně bavím, co mají v popisu práce a jak vystupijí před českým národem. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Pro upřesnění: Jde o Televizní noviny na Nově! Veřejnoprávní zprávy jsou v pohodě. Ty komerční ne...odpad! ze zásady nedávám, ale tím pádem je to jedna z nejslabších "jednohvězd", co mi bylo kdy ctí udělit! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Poté, co Česká televize prodloužila své hlavní večerní zpravodajství (a dle mého soudu byla tato změna pro ČT k lepšímu) reagovala samozřejmě i tv nova. Zprávy na nově jsem dříve sledoval pravidelně, ale teď to jde s nimi opravdu z kopce. Více času na zpravodajství a oni jakoby nevědí co vysílat, cpou tam samé bulvární informace. Fakticky mne ani trochu v hlavním zpravodajství nezajímá, kdo komu unesl kočku, kdo nedává prkýnko od záchodu dolů, kdo má jakou novou milenku či nemanželské dítě!!! Tohle patří do Bulvárku, VIP zpráv či podobných "důležitých" zpravodajství. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Myslím, že oproti ČT 1 se to nedá vůbec srovnat. Informace, kterými nás hltí jsou vždy jen ty špatné, hrozné. Zkrátka Nova tohle strašně dramatizuje a prožívá. 10% ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Zase bych TN nedémonizoval a nedělal z nich vyložený bulvár. Přebrali prostě v honbě za sledovaností některé prvky "yellow press" a gonzo žurnalistiky, což z nich dělá nepříliš dobré zpravodajství, ale ve srovnání se světem (když si odpustím výjimky typu BBC), nic neobvyklého. ()

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad v nesmyslné délce, ve kterém se nedozvíte nic užitečného. X reportáží hrajících na city, ve stylu plakej a pošli těm chudákům (postižené děti, chudí senioři, různí bezďáci,...) peníze. Hnus úplně o ničem. Serióznost 0, radši si pusťte Animáčka... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je na tom ta novácká propaganda, neustále upozorňování na Jejich web a zprávy, které jsou spíše populistické než faktické. No a poslední zpráva je vždy "perlička"! Skoro jako zpráva pro školáčky :). Ale stejně mě zaujala přítomnost večerních zpráv tady na csfd. ()

Reklama

Reklama