Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Neni mi moc jasné co bych u televizních novim měl hodnotit. Jenom zaznamenávají dění ve světě a ty ,,nejzajímavější a nejdůležitější,, novinky nám každý den interpretují. Já se u nich nenudím a občas se člověk dozví zajímavé věci. ()

Andersis odpad!

všechny recenze uživatele

Kreténismus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Politika, smrt, autonehody, vykradení. Tot vše. Hodinu jsou schopni ukazovat obrázky mrtvých zvířat!!! Sou to sadisti!!!! Fůůůůůůůůůůůůůj. Ubohost !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že už tak nasraný a zpruzený obyvatelstvo ČR touží po tom si sednout o půl 8 k televizní obrazovce a poslouchat téměř 3/4 hodiny žvásty o tom, kdo koho kde zabil, kde byla jaká katastrofa, autonehoda,atp. A nakonec, aby vyrovnali ty špatný zprávy, tam hoděj narození nějakýho toho zvířete támhle v tramtárii a nesmí chybět "kokot na konec". ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za zvířátka na konci. Zbytek je totální guláš bulváru, krve, senzací, neseriozní televizní novinařiny a prsou Lucie Borhyové. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Prvně o mnou prvně objeveném pořadu tohoto typu na ČSFD - chápu, že pokrok se nedá zastavit a že třeba taková IMDB má ve svém portfoliu úplně všechno (filmy, seriály, hry, hudbu, ocenění, speciální kolonku "As Him/Herself" anebo provázanost s nákupními servery. Ovšem dle mého názoru všeho moc škodí. Za cenu univerzálnosti se tato "zpravodajská" (podobně jako Novinky.cz) relace dostala na stejnou příčku jako spousta kvalitních seriálů. Co do samotného obsahu Televizních novin - ne, ono vlastně ani není co hodnotit - barevná manipulace s pěknými lidmi, kdy jedna uměle špatná zpráva střídá uměle dobrou druhou. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Každovečerní přehled špatných zpráv.. Nevím, o co tvůrcům TN jde.. Snaží se nás přesvědčit, že na tom světě není absolutně žádná spravedlnost a radost? Nechápu význam a hlavně nechápu, jak můžou mít takovou velkou sledovanost.. A tím, že na konec přidají nějakou dobrou zprávu o lvíčcích v zoo nebo pánovi, co sbírá známky, to už nespraví :) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě na televizních novinách sere věta- Jako první jsme vás informovali... Na sportovních novinách mě sere, že všichni jsou strašní pražáci ( hlavně sparťani )... No a na počasí výhrady nemám. Celkově dobrý přehled o událostech. ()

frashmaker odpad!

všechny recenze uživatele

Senzací pro TV Nova je lidské utrpení a tak ho nebohým čecháčkům servíruje už 16. let pod nos každý den v podobě velmi slušné porce. Vyhrocení banalit a nezmiňování skutečně důležitých věcí pro naší Zemi z těchto původně poměrně zajímavých zpráv udělali televizní Blesk. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň jedno rozčtvrcené či jinak umučené zvíře denně, aspoň jedno týrané či sexuálně zneužívané dítě, přepadený či podvedený senior nebo jiný bezbranný tvor. Zkrátka diváku, jsi dobytek a gauner. A pokud ne, boj se ve dne v noci, protože takoví jsou všichni ostatní. Tedy kromě našich dokonalých politiků, zejména těch, co nám zrovna vládnou. Jděte se vycpat, TV Novo! ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi možná relativně solidní, v dnešní době až šokující dávka zbytečného hnoje hrající na divácké emoce, s nulovou sdělovací hodnotou. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Bohužel za posledních pár let šla kvalita televizních novin razantně dolů (a ani předtim to nebyla žádná sláva), takže dneska už se tam člověk prakticky nic inteligentního, důležitýho, nebo aspoň trochu zajímavýho nedozví. Když už na to náhodou koukám tak se asi nejvíc těšim až se jim zase něco (nebo někdo) posere. ()

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený televizní bulvár. Informační hodnota prezentovaných zpráv je snad až negativní. 20 minut o tom, že se někdo vyboural, někdo zavraždil, někdo vyhrožoval, narodila se žirafa? Jedna, max. dvě politické zprávy. Totálně mimo mísu v tom, na čem doopravdy záleží, co hýbe společností. N@va se tímhle paskvilem zasluhuje o udržení lidí v totální nevědomosti, stádnosti, demenci. Plus ty neuvěřitelné animované ilustrační záběry, jak někdo na někoho míří zbraní / sráží ho autem / padá z okna, aby to pobrali i pan Novák s paní Novákovou. A hudba... proč tam, kurva, furt serou nějakou podkresovou hudbu? Ač nechápu, co dělají televizní noviny ve filmové databázi, dávám odpad, protože dneska jsem je zase viděl... HNUS, pane velebnosti. Dramaturgovi TN jedinou věc - - KULKU DO HLAVY. ()

Malýprinc 

všechny recenze uživatele

"Krátce ze zahraničí: Slovenská republika dnes provedla v maďarském Sékenféhežváru, svůj první pokusný atomový výbuch. Slovenský jaderný hazard si však vyžádal stati...sí.....ce....... Už tu máme Vladimíra Špidlu, už to bude dobré..." ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Ráda jsem v obraze ale to si opravdu najdu stránky na internetu a přečtu si to ve spisovné češtině a ne v nějáké zkomolenině.A když už televizní noviny tak PROČ panebože ranní televizní noviny-takže hned jak se člověk vzbudí ví,že někdo někoho někde usmrtil-dopolední televizní noviny-to aby ste měli do oběda špatnou náladu děkuji-odpolední televizní noviny-pro změnu při obědu čerstvé zprávy ze světa-podvečerní-není nad to si mezi dvěma "skvělými" díly "nejlepšího" seriálu 1000 a 1 noc zlepšit náladičku...a na závěr večerní televizní noviny..a víte co?? já zapomněla na ty poslední televizní noviny co vysílají ani nevím kdy ale někdy pozdě večer..Už z toho člověk není v obraze ale v depresi a to se člověk pak ani nemůže divit těm důchodcům že nás mladé ani nepozdraví, když každý den asi 10x slyší jak se vraždíme navzájem a podobné události. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Jaký jsem to byl v roce 2012 optimista, když jsem TN naložil hned 3 hvězdičky. Z celkem "solidní" relace se stal jen další z mnoha žvásty přeplácaných "zpravodajských" pořadů. Výpovědní hodnota nulová, 90 % reportáží je prostě zlo bez informační hodnoty. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za objektivní "kvalitu" tohoto pořadu. Druhá za živé vstupy a různé "pokusy", které nikdy nezklamou :D ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době jsem místo čtení zpráv na internetu naladila Novu a...Ono to ani před lety nebyla žádná sláva, ale co tam dělají teď? Více živých vstupů vede jenom k většímu množství přežbleptů a žvanění o ničem. Dle mého názoru je využití živých vstupů nejlepší u právě probíhajících podstatných událostí a ne, že se podíváme živě na místo nehody, kde už před dvěma hodinama všechno uklidili, no co kdyby tam náhodou zbyla nějaká skvrna od krve, že? Nedávno jsem novácké zpravodajství ani nezvládla dokoukat poté, co jsem zjistila, že už asi deset minut sleduju reportáž z pohřbu, v níž se každá vesnická babka vyjadřuje o tom, jak je smutné, že zemřely dvě malé holčičky, co měly život před sebou. Ano, je to smutné, ale člověk by se rád dozvěděl třeba i o tom, jak to vypadá s kašpary hrnoucími se na hrad a jiné podstatné informace. Kdybych byla muž, přihodím možná jednu hvězdu za výstřih Lucky Borhyové, ale takhle vážně pardon. ()

Reklama

Reklama