Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

Nautila odpad!

všechny recenze uživatele

....Kterou vám jako první přinesla naše televize...byli jsme první, kdo upozornil...jehož je naše televize mediálním partnerem...na podzim chystáme nový grafický háv...nové seriály na našich obrazovkách...naše kolegyně se vdává s...máme suprepickou reportáž o povodních a hraje v ní Apocalyptica....potřebujem něco suprmegasmutnýho, hoďtě do těch záběrů mozartovo requiem, ať si babky pobrečej...bla bla bla, kecy, lháři....a ještě k tomu ten bulvár a uklidňující kraviny šlohnuté z youtube na konci. Jo, hold zpravodajství... ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Zprávy ze světa běžně s 24-hodinovým zpožděním a v některých případech i půl roku! Typické komerční televizní noviny, které by se mohly jmenovat: "Děláme z nás čechů hlupáky, aneb jak upoutat burana". Jediné plus je, že se snaží doplnit informace na webu (jaká je jeho kvalita to netuším, a ani to nehodlám zjisťovat). NOVA jako televize se mi celkově hnusí a ty manipulativní zprávy jsou totální odpad a hnus. Negativní zprávy převažují v totální převaze nad zprávami pozitivními a občas je nějaká neutrální, ale většinou jsou hodně zkreslené a zaměřené (jak říkávám) na tzv. "generaci růžových zahrad a ulice". PS: NOVU a všechny její sesterské stanice už nezapínám vůbec jenom z principu, abych ji nepodporoval. ()

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Borec nakonec, jupí. Začnu u žen. Jaké vemínka z nich za zprávařským pultem vždycky udělají. Umělé americké úsměvy jak na nějaké přehnaně optimistické aerobic-rocknroll taneční soutěži. Trapné poznámky společně s umělým smíchem na konci hlavních zpráv, někdy mám pocit že za kamerou musí stát klauni, nebo že si na konci vždy stáhnou kalhoty nebo co. Animace, ách ty animace. Jak pro debily (klidně k tomu můžou pouštět osmibitovou muziku z PacMana). Dále to rádoby moderna písmo přes půl obrazovky, kdy přijdete o většinu obrazu... kdyby si ti debilové aspoň dali bacha na splynutí pozadí s písmem kdy nejde přečíst nic. Předávání květinek, nalíčeným květinkám v čele s Borhyovou. Ten její Cartoon Network animácký úsměv ve stylu BugsBunny dokáže zákonitě zkazit celej večer. K úrovni informací se nebudu vyjadřovat. Zajímavost: Všimněte si, že kdykoli je v Novinách zveřejněna nějaká vyšší peněžitá částka, může jít o nějaký dluh, odměny poslanců apod., reportéři se nám danou hodnotu snaží přiblížit vhodným přepočtem například na nové Octavie, Tatranky, piva či jiné běžné produkty. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co vše my vadí na televizních novinách: 1. 25 minut černé kroniky (nejmíň) 2. Babicův bratr (Láďa Hruška, jestli víte o koho jde) 3. Zbytek zpráv (1 a půl minuty) je vždy naprosto nezajímavá zpráva. 4. Borhyová 5.Koranteng 6. Celý zbytek moderátorského týmu 7. Doporučování ordinace v růžové zahradě. A spousta dalších důvodů. P.S: A to jsem svůj komentář ještě cenzuroval ! ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Z mýho pohledu normální zpravodajství s pár úlety (zvířátka), ale v zásadě se nikterak nelišící od zahraničních standardů na komerčních TV. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Záběry na to, když člověku někdo umře nebo něco podobnýho a točí s ním rozhovor, když brečí? Jste tak nechutný, že ani průjem není výstižné slovo pro Novu. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Založeny na zprávách kde, je co nejvíce krve, hnusoty a nelidskosti. Jde o to, že když to jsou nejsledovanější zprávy, tak k čemu ten náš národ tedy spěje. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nezaslouží komentář. Neprofesionální přístup, to jejich směšný tykání reportérům, debilní témata zpráv, neuvěřitelně propagující pozitivní diskriminaci, selhávající technika, rádoby vtipnost přiblblých komentářů, zvířátka na konci no cement a to jejich neustálé "zůstaňte s námi"...co na to říct. Je prdel to sledovat, jak moc je to neobjektivní, blbý a přemrštěný. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nejsledovanější televizní "bulvár", račte vstoupit. Nejdůležitějšími celorepublikovými a potažmo i celosvětovými událostmi dne bývají stávající počasí (ať svítí slunce, prší, sněží nebo padají kroupy), neštěstí a kriminální delikty všeho druhu. "Globální" přehled sice nezískáte, ale abyste se neunavovali zbytečným přemýšlením, hlavní zpravodajská relace TV Nova Vám úslužně podsouvá své vlastní názory. Těžko říct, do jaké míry je to způsobené poloamatérským dryáčnickým přístupem - a do jaké míry je to cílené. Abych to shrnula: "Televizní noviny" trpí zastydlou pubertou. Třebaže téměř 10 mitut svého času věnovaly samochvále u příležitosti osmnáctin TV Nova, pletou si pojmy a dojmy a tak nelze očekávat, že by v dohledné době OPRAVDU dospěly - a obávám se, že nic takového je nepotká ani v jakékoli jiné době. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Když tomu ještě šéfoval Zuna, tak se na to dalo jakžtakž koukat, ale teď se vyhýbám velkým obloukem... Blesk by mohl leckdy závidět. ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim jak drive, ale minimalne za posledni rok to je cisty odpad, s pohlavkem k tomu. Novacke televizni noviny nemaji se serioznima zpravama nic spolecneho, je to jen samy bulvar, reklamy na novacke porady (koho zajima sledovanost tisice a jedne noci?!) a nic nerikajich srackoidnich reportazi se zamerenim na citove vydirani. Fuj. ()

pankreminek odpad!

všechny recenze uživatele

Nováci se očividně snažej bejt tzv. cool, tim že dělaj rádoby pohodový zpravodajství, kde si tykaj a maj tam teplýho Karla Voříška (nejspíš proto aby byli otevřený všem lidskejm i nelidskejm skupinám). A ty zprávy to je taky neskutečný: v zoo se narodila žirafa (nic proti zvířátkům :D), pán s největším počtem hrnečků ve střední evropě atd. a to ani nemluvim o tom jak jim to furt vypadává. ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsou opravdu špatné zprávy, ale dobrou zprávou je, že v Česku jsou k vidění i lepší zprávy. Takhle se to nemá dělat! Odpad! ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jakštakš přijatelné, občas zajímavé zprávy,občas ne. Moderátoři půl napůl. 2* - myslím, že na jiných programech jsou lepší t. noviny. ()

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní televizní zpravodajství na televizi Nova je absolutně neobjektivní a kvůli mizerné (příšerné a neuvěřitelně ubohé) kvalitě jejich zpráv se kvůli faktu, že jsou to nejsledovanější zprávy u nás, se sám sebe ptám, jaká je inteligence obyvatel naší země, když tohle snesou. Dovolím si parafrázovat jeden výrok, který prohlásil Ivan Martin Jirous: "Já jsem rezignoval. Definitivně jsem odepsal český národ, když do posledního místa zaplnil strahovský stadion na koncert bratří Nedvědů. Co chceš pro takový národ dělat?" No, s třímilionovou sledovaností Televizních novin je to vlastně úplně stejná záležitost. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

"Narodil se Kristus Pan, veselme se". Achjo. Priklad jak se da 1) z nesouvislych [sic!] "faktu" vyrobit skandal 2) vytrhavanim ze souvislosti podporit uvaha 3) vhodnymi vlozenymi slovy zabarvit vysledek 4) pomoci odborniku, podobnych tem z reklamy na praci prasky, neco prokazat. ... Tyto veci jsou sice fajn, co se tejce filmu, ale pri sdelovani skutecnosti ? [ Z toho vyplyva (ORLY?), ze pokud delate film, tak by sledovani Televiznich Novin melo byt vasim dennim chlebem! ] ....Shrnuti Divat se a otrkat. Nepritele taky neporazite, pokud zavrete oci [ sic! ]. Doporucena cetba | Pitevni nastroje http://teckacz.cz/index.php?clanek621[ psycholog Koukolik; o klamech a "propagande" ] , http://www.revprirody.cz/data/0806/vymyvani.htm [ vypada dobre; necetl jsem to prilis ] . Druha strana mince Jsou soukroma televize, delaji to tedy "navic". Potrebuji divaky, protoze ti sleduji reklamy [ a prevazne z reklam, tusim, ziji ]. TN se podobaji trhu. Snad to je "zanrove" horror, kde divak zakousi zmatek za zmatkem a strach [ http://cs.wikipedia.org/wiki/Umění_války | http://www.chinapage.com/sunzi-e.html (anglicky) ] ? Vtipne to az zas tak casto neni. ()

MJMilan odpad!

všechny recenze uživatele

.... asi každý pamatuje v čem se Televizní noviny NOVY vyžívaly.... samá katastrofa, vražda a hlavně spousta krve....vypovídající hodnota nulová,... a TN vysílané teď? .... trošku více pravicově orientované, nezdá se vám? ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Sleduju to minimálně. Oproti svým konkurentům mi přicházejí více odlehčenější, bulvárnější a méně serióznější než na veřejnoprávní televizi. Někteří moderátoři více celebrity než hlasatelé.. :-) ()

Reklama

Reklama