Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co vše my vadí na televizních novinách: 1. 25 minut černé kroniky (nejmíň) 2. Babicův bratr (Láďa Hruška, jestli víte o koho jde) 3. Zbytek zpráv (1 a půl minuty) je vždy naprosto nezajímavá zpráva. 4. Borhyová 5.Koranteng 6. Celý zbytek moderátorského týmu 7. Doporučování ordinace v růžové zahradě. A spousta dalších důvodů. P.S: A to jsem svůj komentář ještě cenzuroval ! ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, občas, i když jen zřídkakdy, si přeci jen pustím tento paskvil a pokaždé se nestačím divit co zas vymyslí. Jako příklad uvedu, když připraví 5-ti minutovou reportáž o bábě co se zasekla pod kořenem nebo kráva co spadla u splavu, či kousek dřeva, kapr nebo lochneska na jezeře u Mostu, kdy jako vrchol všeho ještě přizvali i experty na paranormální jevy. Zprávy a informativní hodnota tohoto pořadu je bezpochyby odpad. Avšak kvůli srovnání se zprávami na Barrandově a na Primě   rozdělím i procenty. A to odpovídá 10-ti procentům. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

TV noviny na CSFD jsou prapodivné, není na tom ani tolik co hodnotit, věřím, že moderátoři se snaží a za to, že většina údálostí je negativních nemůžou, přece nebudou dělat reportáž o tom, že někde úspěšně přistálo letadlo a nikdo se nezranil. Prezentace TV Novou je však vlezle komerční a snaží se vyjít vstříc střednímu proudu na úkor objektivity. Za ultimátní vrchol demence však považuji zvířátko na konci... Otravné! 4/10 ()

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Borec nakonec, jupí. Začnu u žen. Jaké vemínka z nich za zprávařským pultem vždycky udělají. Umělé americké úsměvy jak na nějaké přehnaně optimistické aerobic-rocknroll taneční soutěži. Trapné poznámky společně s umělým smíchem na konci hlavních zpráv, někdy mám pocit že za kamerou musí stát klauni, nebo že si na konci vždy stáhnou kalhoty nebo co. Animace, ách ty animace. Jak pro debily (klidně k tomu můžou pouštět osmibitovou muziku z PacMana). Dále to rádoby moderna písmo přes půl obrazovky, kdy přijdete o většinu obrazu... kdyby si ti debilové aspoň dali bacha na splynutí pozadí s písmem kdy nejde přečíst nic. Předávání květinek, nalíčeným květinkám v čele s Borhyovou. Ten její Cartoon Network animácký úsměv ve stylu BugsBunny dokáže zákonitě zkazit celej večer. K úrovni informací se nebudu vyjadřovat. Zajímavost: Všimněte si, že kdykoli je v Novinách zveřejněna nějaká vyšší peněžitá částka, může jít o nějaký dluh, odměny poslanců apod., reportéři se nám danou hodnotu snaží přiblížit vhodným přepočtem například na nové Octavie, Tatranky, piva či jiné běžné produkty. ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době jsem místo čtení zpráv na internetu naladila Novu a...Ono to ani před lety nebyla žádná sláva, ale co tam dělají teď? Více živých vstupů vede jenom k většímu množství přežbleptů a žvanění o ničem. Dle mého názoru je využití živých vstupů nejlepší u právě probíhajících podstatných událostí a ne, že se podíváme živě na místo nehody, kde už před dvěma hodinama všechno uklidili, no co kdyby tam náhodou zbyla nějaká skvrna od krve, že? Nedávno jsem novácké zpravodajství ani nezvládla dokoukat poté, co jsem zjistila, že už asi deset minut sleduju reportáž z pohřbu, v níž se každá vesnická babka vyjadřuje o tom, jak je smutné, že zemřely dvě malé holčičky, co měly život před sebou. Ano, je to smutné, ale člověk by se rád dozvěděl třeba i o tom, jak to vypadá s kašpary hrnoucími se na hrad a jiné podstatné informace. Kdybych byla muž, přihodím možná jednu hvězdu za výstřih Lucky Borhyové, ale takhle vážně pardon. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)
  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)

Reklama

Reklama