Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři mladí medici přichází do nemocnice s jasným cílem - stát se tzv. Heli doktorem. Každý z nich však touží po prestižním místě doktora, který okamžitě vyráží v helikoptéře na místa nehod, z jiných důvodů. Během jejich tréninku se setkávají s tvrdým světem operačního sálu i s křehkou hranicí mezi životem a smrtí. Pokud zklamou, ohrozí nejen životy pacientů, ale i budoucnost nemocnice. Každý pohyb helikoptéry je totiž bedlivě sledován radou, která speciálnímu programu není příliš nakloněna. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Krysap 

všechny recenze uživatele

Co to vidím, já jsem neměla ohodnocen můj oblíbenej seriál? Pamatuju se, že jsem to docela žrala - jsou tam pěkně vymyšlený postavy, je zajímavý sledovat mladý doktory a jejich cestu přes záchranku ke kariérám. Hodně se tam rozebírá psychika, ale nechybí ani poměrně dost vydařeně udělaný akce. A hlavně jsou tam vrtulníky a vynikající hudba. Určitě se ještě někdy podívám. ()

Reklama

loveless 

všechny recenze uživatele

Čtyři nováčci přicházejí na pohotovost leteckého doktora, všichni si přejí být tím nejlepším, létat s helikopterou a zachraňovat lidské životy v těch nejvypjatějších situacích. Příjemné dorama z nemocničního prostředí, které vás nezahltí lékařským žargonem a nepřipíchne na operačním sále a pro mě opravdu zajímavý přírůstek do sbírky seriálů s lékařskou tématikou. Rozhodný Yamapi, jemná Yui Aragaki,Erika Toda pomalu získávající svou jistotu a spousta dalších zajímavých a skrznaskrz sympatických charakterů. Dobrá hudba. Co víc si přát - no jedině snad, aby první díl nebyl jediný, který začíná tím, jak si Aizawa sensei obléká třičko :D ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Proč to vidět? Jedním z důvodů je určitě, pokud jste fanouškem Jamašity, Aragaki nebo Tody, neměli byste si to nechat ujít. Dostanete slušné drama z nemocenského prostředí, kde se tolik neřeší rivalita mezi lékaři, ale spíše opravdu záchrana lidských životů. Každý z mladých lékařů má svou motivaci, proč chce být součástí záchranářů, díky čemuž mají i odlišné charaktery, takže je velmi snadné odlišit a některé z nich si oblíbit či nesnášet. Na co je opravdu radost pohledět, je spolupráce mezi různými lidmi při záchraně lidských životů. Navíc aby série nepůsobila jen jako drama, dostáváme různá odlehčení v podobě milých vtípků či naznačené romantické linky. Všichni odvádějí dobrou práci. Navíc v každém díle máme pár hostů, kteří se na skok objeví. Titulky přeloženy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama