Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Recenze (385)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Ešte ako aktívny pamätník tej doby spomínam ako to na MTV stále pretláčali aj keď napoočudovanie žiadny hudobny hit film neťahal. Vtedy som úspešne odolal a dostal som sa k tomu o dve dekády neskôr. Je to fakt divné lebo v tej dobe som do kina chodil úplne na všetko. Asi som vtedy videl niečo na nejakej tej inej Mary, 😎 ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jako milovník křehkého, subtilního, možná i intelektuálně náročnějšího humoru jsem ze sebe zklamán. Nerozumím proč jsem se u filmu tolik bavil. Můžete mi to vysvětlit? ()

FantomASS 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Teenagerská komédia nie je veľmy sľubný žáner, ale nájde sa pár takých, ktoré som si obľúbil. Toto k nim však nepatrí. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda přiblblý komedie, ale tahle se kupodivu povedla. Tahle komedie je totiž dost a dost vtipná! Vážně, válela jsem se smíchy. Bylo tu sice pár hluchých míst a pár přehnaných vtípků, ale celek je dost dobrej:) ()

Luckyman 

všechny recenze uživatele

Tak dlho a hlasito, ako pri tomto filme, som sa už dlho nesmial. Sú rôzni ľudia, ktorí majú rôzný vkus a majú na takéto filmy odlišné názory, ale pre mňa to bola skvelá komédia. ()

Zoltarr 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle filmu sem se fakt od srdce zasmál. A zmínit musím hlavně roli kterou ztvarnil Matt Dillon, protože tady tenhle frajer opravdu válí! ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenkrát zamlada před lety jsem se v kině opravdu pobavil. Akorát teď nevím, jestli kvůli svému věku, nebo kvůli kvalitám tohoto dílka :-). ()

Anayka 

všechny recenze uživatele

"Zapomněl sis klíče." Prostě legendární! A popravdě, film mi nijak nechutný nepřijde, a to bývám jindy v mnoha směrech kritická a prudérní. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie stavící na dnes už tradičním a tuctovým oplzlým humoru pro americkou společnost :-) Díky tomu, že se Cameron takhle odvázala, to nakonec nedopadlo úplně tragicky, u některých scén s ní a Benem se člověk i zasměje - 60 %. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Začátek je jako ve starých filmech a přestože se tam postupně objevují "dnešní" komediální znaky, tak jsou velice zábavné. V průběhu filmu už tam však je nevkusných vtipů víc a víc a začíná to kazit celkový dojem. Pokud však přejdete nevkusné vtipy, tak zažijete podívanou, ze které se budete smát při každém shlédnutí traileru znova a znova. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná a pohodová romantická komedie s Cameron Diaz a Benem Stillerem, potažmo Mattem Dillonem. Nečekal jsem nic a dostal jsem relativně mnoho. Hned úvodní flashbacková scéna před školou, tak i ta následující odehrávající se v domě Mary, jsou hodně povedené. Zejména ta v koupelně, se jen tak nevidí. Ani však po zbytek snímku, film neztrácí na vtipu a posléze přidává i tu romantiku. A je to zásluhou především všech těch hlavních, tak i vedlejších postav, které jsou skvěle napsané. Tři hlavní postavy jsou samozřejmě nejlepší. Smolař Ted, jenž stále touží být se svojí bývalou spolužačkou ze střední, Mary, která je stejně hezká a milá jako před lety, a zároveň i starostlivá, což je vidět při péči o svého retardovaného bratra Warena, a Healy, prolhaný detektiv, který chce taktéž získat srdce Mary a nebojí se při tom využít všech dostupných prostředků. I další postavy jsou však docela podařené. S berlemi chodící Tucker, kamarád Teda Dom nebo naopak přítelkyně Mary, Magda a její pes Puffy, který si bere velkou pozornost, jelikož jsou s ním dvě výborné pasáže, jež nemají jednoduše chybu. Nakonec opravdu dobrý film, který stál za zhlédnutí. ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie s Benem Stillerem v hlavní roli. On a Cameron Diaz jsou zde opravdu skvělí a Matt Dillon jim rovněž velmi dobře sekunduje. Humor celkem fungoval, jenom škoda, že tvůrci po parádním úvodu dost zvolnili a příval vtipů už nebyl takový, jako v samotném úvodu. Stejně jsem se ale pořád docela dobře bavil a některé scény byly fakt super. 65% ()

src 

všechny recenze uživatele

Nebyt zbytecnych vulgarismu (cehoz se ale Farrelly bros. asi nezbavi), tak se jedna o vynikajici romantickou komedii s okouzlujici Cameron Diaz v titulni roli. ()

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama