Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Recenze (385)

lenzi 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy teda nemusím, hlavne keď tam hrá Stiller, podľa mňa hlavný predstaviteľ fekálneho humoru súčasnej filmovej produkcie. Cameron Diaz si tiež vyberá väčšinou filmové průsery, ale že je to celkom pekná baba, tak dám aspoň jednu *. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil, i když některé ty humorné scénky byly trochu přiblblé (uskřípnutý pinďour a vše s tím spojené postrádal logiku, fyzikálně pravděpodobnou podstatu a v podstatě i vtipnost). Ovšem Matt Dillon byl neuvěřitelný, Cameron Diaz velice krásná a Ben Stiller standardně dobrý až lepší. Večerní oddechovka jako vyšitá. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

je to celé úbohé a pritom veľmi málo vtipné, herci by mali dostať zvláštne ocenenie, že tie dve hodiny trápností uhrali najlepšie, ako vedeli ()

Sebastianek1 

všechny recenze uživatele

Něco na té Mary je. Mám rád komedie. Tato patří k těm, u který je zábava spolehlivě zaručena. A mladinká Cameron Diaz je pohlazením pro oko i duši. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, kterou si všichni zúčastnění evidetně hodně užívali a na výsledku je to znát. Královsky jsem se bavil, kterak tvůrci použili všechny dostupné kýče ke znázornění téměř svatosti Mary. Z nápadníků mě nejvíc bavil soukromý detektiv alias architekt. Spousta neskutečně dementních a stupidních gagů pro nenáročné publikum u mě padla na úrodnou půdu, ale zároveň musím i něco vytknout - ta scéna na záchodě je druhou nejhrůznější v dějinách filmu (hned po jazycích olizujících tyče ve filmu Obecná škola). ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie s Benem Stillerem v hlavní roli. On a Cameron Diaz jsou zde opravdu skvělí a Matt Dillon jim rovněž velmi dobře sekunduje. Humor celkem fungoval, jenom škoda, že tvůrci po parádním úvodu dost zvolnili a příval vtipů už nebyl takový, jako v samotném úvodu. Stejně jsem se ale pořád docela dobře bavil a některé scény byly fakt super. 65% ()

Zai 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna komedie, kde vtipy kupodivu funguji! At si o tomto filmu myslite cokoliv, urcite vas alespon jedna scena rozesmeje. U me se to stavalo casteji a to prave od komedie ocekavam. Krasna Cameron Diaz a trdlo Stiller...jen do toho! ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Zastřelte mě, ale když odhlédnu od dvou (tří) nechutných vtipů a vezmu v potaz ten "správný" (verze jsou minimálně dvě a je to diametrálně odlišný zážitek) český dabing, mám tenhle film velice rád. Některé scény mě prostě pobaví asi vždy. ()

Ravic 

všechny recenze uživatele

I přes pohled na většinu hodnocení, musím konstatovat, že to je dle mého názoru to nejlepší z komediálního žánru. Cameron Diaz je prostě úžasná. Komedie má ohromný spád, je plná orginálních okamžiků. Tento typ humoru určitě není pro každého. Nezachovám se stádovitě a musím dát plný počet hvězdiček. Tento film jsem již viděl několikrát a vždy se na něj s radostí podívám znovu. POZOR : toto není romantická komedie! Bravo Mary!!! ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Šílená komedie, která má spoustu dokonalých a vtipných míst, ale také bohužel spoustu prázdných a nudných. Slabý průměr. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Speciální vyjímka potvrzující pravidlo : Stiller hrající ( tedy vyskytující se ) na hranici svých možností a víc fórků než je v obdobných amerických taškařicich běžné .... nebýt retardovaného bratra hlavní hrdinky, bavil bych se celý film. Absolutorium zaslouží Matt Dillon - skvělá práce - jeho etuda s oživováním psa je jeden z nejlepších filmových fórů vůbec ()

Rora. 

všechny recenze uživatele

Včera jsem to viděl už tak po stopadesáté a musím jen potvrdit,že je to super komedie, kde některý scenky jsou fakt legendární :) Děj má spád a po celý film se člověk nenudí. ()

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama