Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Recenze (385)

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Neurazí, neohromí, prostě masová hollywoodská produkce, kde je jasné jak to dopadne. Ale člověk se zasměje a o to tady jde. Docela mi vadil pubertální retardovaný sexuální humor na úrovni pomocné školy, který tenhle film zbytečně shazuje na spodní místo pomyslného žebříčku a ubírá mu lehkost většiny komedií s Cameron Diaz. ()

bombastus odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděla. Opravdu nechápu tak vysoké hodnocení. Asi jsem tedy nepochopila humor, ale pro mě nebyl ani vtipný a ani inteligentní. Vůbec se mi nelíbilo jak tu herci hraji a vůbec...prostě bylo to trapné! ()

Johnlaw 

všechny recenze uživatele

Mě tento film vůbec neoslovil, od začátku mi připadal hodně zmatenej. Jediná hezká věc na tomto filmu je asi jen Cameron Diaz. ()

agent_barton 

všechny recenze uživatele

Něco na tom filmu skutečně je. U komedie nabité vtipnými scénkami od začátku až do samotného konce s vynikajícími hereckými výkony Bena Stillera a Cameron Diaz se zkrátka určitě budete bavit. Za mě 80%. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Jedna za tých komédií, ktorá sa mi neopozerá. Herecky tu Stiller a Diaz fungujú úplne skvele, chémia medzi nimi je. Je tam klišé, ale aj nadhľad a sviežosť. Pekných 80% ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Po prvním skouknutím bych dal i pět.Je to super komedie ,Dillon a Stiller sou fakt úžasný a Cameron i když jí moc nemusim taky dobrá i dobře vypadá!Některé scény i dialogy jsou doslova nezapomenutelné! ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Romantickými komediemi se mi tvůrci většinou nezavděčí a je to hlavně tím, že v nich je humor odsunut až na druhou kolej. To ovšem není případ tohohle filmu, kde je důraz kladen na komické situace a romantika zde představuje takový nezávadný bonus. Scény jako přiskřípnutí pindíka do zipu nebo něchtěně zapletení mezi sraz úchyláků skutečně výborně pobaví. No a ta přehlídka exotů, kteří se ve filmu ucházejí o Mary, je taky fantastická. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nj, kdo by nemiloval mladou Cameron Diaz se spermatem ve vlasech? Sešla se tu skvělá sebranka herců a ujetě zapletená zápletka. To je právě jedna z těch příjemných bláznivých komedií, které nezapadnou a nikdy na ně nezapomenete. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Ano opravdu něco na té Mary opravdu je... 😀😀😀 Jinak super komedie plná hlášek a slušného děje ()

sh4ris 

všechny recenze uživatele

Z těch crazy devadesátkových romantických komedií má tahle překvapivě dost dobrý scénář. Tohle když potkám v telce, tak se prostě dodívám. ()

klokan4 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého jsem se až na některé scény dobře bavil. Nezapomenu na scénu, kdy si Ben Stiller přiskřípl .... v koupelně. ()

BONOBON 

všechny recenze uživatele

Podle mnohých nejlepší film bratrů Farrellyových.. podle mě nejhorší! Scénář nestojí za nic a hlavně to není vůbec vtipné (zasmál jsem se všehovšudy asi 2x), což je u komedie docela závažný problém.. ()

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama