Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Recenze (385)

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud Maska představila Cameron Diaz, tak Mary ji dostala na vrchol. Nejvíce se mě líbil úvod, ve kterém se stane Benu Stillerovi jedna nepěkná nehoda. Pak se naše komedoška trošku rozmělní. Bohužel jí ubližuje vydatná stopáž. Blbý a blbější nebo Irena jsou přeci jen údernější filmy. I přesto je ovšem Mary stále hodně fajn. 70% ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Na Cameron Diaz možno niečo je, ale na tomto priemernom a nezaslúžene skoro-kultovom filme nie je dokopy nič. Keby mi nespríjemnil dlhú cestu autobusom, dve hviezdičky ho neminú. ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Typická americká ubohá komedie...Za řeč stojí snad jen výkon C. Diaz...Ben Stiller je zde neskutečně trapný! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších komedií se skvělými herci a extra vtipnými situacemi. Slušný děj a zábava po celou dobu. Cameron Diaz je neobyčejně charizmatická a Ben Stiler ji skvěle doplňuje. 75% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pár ukrutně vtipných scének vystřídalo bohužel průměrný děj romanťáku, který má sice trochu zapeklitý příběh, ale jinak moc nevyčnívá od ostatních filmů a bohužel jsem už nějaké viděl, které mají podobný děj. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tento film mám v oblibě a mám pro něj slabost. Sice to není extra umělecké dílo, ale pobaví a asi na něm něco je. Humor, vcelku dobří herci (především dvojce Ben Stiller a Cameron Diaz), pěkná hudba a ke komedii ladicí děj. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

No je to film síce viac ako 15 rokov starý, môžem ale povedať že na toto by som sa s chuťou pozeral znova a znova. Občas mi to v niečom pripomenulo prcičkovské fóriky, ale zaručene sa pri tom pobaví každý a navyše Ben Stiller a Cameron Diaz, no čo dodať viac, je to záruka skvelého filmu. Vtipné scény a trapasy u ktorých sa človek naozaj pobaví. Zamotaný dej a zaujímavé rozuzlenie. Ďalšia zo skvelých komédií môjho detstva. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Táto už kultová farrellyovská nechuťárna ma zo všetkých ich klasík bavila najmenej a to napriek tomu, že Ben Stiller je sympaťák a Cameron Diaz neuveriteľne sexy. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem tak příjemnou romantickou komedii. Hrubozrného humoru zde moc není a kdyby nebyl vůbec, určitě by to nevadilo, protože kazí miloučký dojem ze zbytku. Výborné obsazení, kde všichni komediálně přímo excelují, množství opravdu úžasných scén (policejní výslech na téma stopování - vražda) a neodolatelná Cameron Diaz dělají z této komedie skvělou komedii. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz k sežrání (ten účes s "přírodním gelem" byl zajímavý ne?), příjemná hudba, ale mně tam neseděl Stiller (šampion = celý život s jedním a tím samým výrazem schopen točit "komedie" jak na běžícím páse ve fabrice na sny). Na to, že to je komedie, jsem se zasmál jen jednou, jak do koupelny, kde byl schovanej Stiller se secvaknutým ehm ehm, chodili další a další lidi, jinak slabota. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Sakra, viděl jsem to už tak dávno a nehodnotil? Divné... Mno, průkopník žánru byl ještě celkem k světu. To, co vzešlo z per scénáristů po něm už je jiná kapitola, která by z 90% nemusela být vůbec zveřejněna... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tak tohle bylo hodně bláznivé, Matt Dillon byl dokonale slizký, pouliční hudebníci sloužili jako dobrá hudební vsuvka, a různé trapné scény byly nesmírně zábavné/// Velice vtipné a zábavné, i když jsem to z počátku nečekal, nakonec se mi to hodně líbilo. Fekální humor dokonale sedl (fakt, že to není trapné nebo nudné se hodně cení) a romantická část je taky solidně zahraná a zajímavá. Nejlepší scény: snad všechny s tím pejskem, hlavně jeho oživování, úvodní retro scéna, scéna s "gelem na vlasy", výslech na policií :-) a je toho mnohem víc./// Celkem 71%/// ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Z čias keď bola Cameron Diaz ešte mimoriadne chutná číča a Stiller.. ten bol aj vždy bude rovnaký mimoň, ale čo, film sledovateľný. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla menší, tak mi přišla "Marry" neskutečně vtipná, s odstupem času však musím konstatovat, že opravdu vtipné momenty by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Ještě štěstí, že se podobný problém netýká i "Blbých a blbějších" (též bratři Farrellyové) a jsou i s přibývajícími léty žánrovým topem.;-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtělo to dopilovat či spíše pořádně obrousit nevyvážený scénář, který je sledem více či méně humorných situací a nějaká pořádná dějová linie je tady zastoupena několika silnými scénami, které zůstanou v paměti, protože na tom mají lví podíl herci Ben Stiller, Matt Dillon a Cameron Diaz. V závěru filmu dojde dech a křečovitá trapnost se tu rozvine v celé své kráse, a to vcelku milému a zábavnému filmu ublížilo. ()

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama