Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Recenze (385)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak mě to před těmi 16-ti lety v kině neskutečně bavilo a teď skoro vůbec. Možná proto, že jsem si stihl vybudovat nesympatii ke Cameron Diaz (a každá scéna s ní mi teď přišla skoro jako utrpení), možná proto, že mi došlo, že to jako celek moc pohromadě nefunguje a spousta suchých a vatových scén spojuje pár povedených (Dillon zachraňující psa, výtečná Lin Shaye - ta herečka mě baví čím dál více, stopař, Warren), možná proto, že mě vlastně mrzí, že Dillon ukradl film Stillerovi (který tu je neskutečně suchý). Nikdy předtím by mě to asi nenapadlo, ale najednou mi z toho vyplývá nejslabší kousek co jsem od Farrelly brothers viděl. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Haleluja!!! Konečně jsem se k této komedii dostal, jelikož mi tak nějak stále proklouzávala mezi prsty a nechával jsem si ji ujít! Čekal jsem obyčejnou romantickou komedii, která bude vyhaslá a nepřinese nic nového. Tato komedie mi možná tak přinesla skvělou zábavu a to po celých téměř 120 minut. Velká řada vtipných scén a jedna nechutná! Scéna se psem, no to jsem dlouho rozdejchával, opravdu jsem se smál nahlas! Občas jsem se dočkal nějaké té hlášky. Hlavně ve scéně se stopařem. Páradní herecké obsazení. Já osobně Cameron Diaz moc nemusím a navíc mi přijde docela ošklivá. V tomto filmu jí to ale neuvěřitelně sluší!! Ben Stiller zahrál jednu ze svých rolích, kdy představuje smolaře! Výborný a zábavný byl i Matt Dillon. Jedna z nejlepších romantických komedií, co jsem kdy viděl!!! ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná,příjemná komedie od tvůrců Blbý a bljbejší.Klasicky vtipný Ben Stiller,obvykle krásná Cameron Diaz,gagy nenáročné,ale pobaví...Celkově moc povedená legrace,která neurazí nikoho,kdo má rád jednoduchý,suchý, ale upřímný humor. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavná komedie.A přitom nemám rád ani Bena Stillera ani Cameron Diaz.Ale Stiller je tady celkem snesitelný a Cameron Diaz zahrála asi svou poslední roli,kde jí to sluší.Jinak minimálně za scénu policejního výslechu nebo za psa v sádře tu čtvrtou hvězdičku v pohodě přidám.75 % ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Na to jak se všechny vtipy a gagy slušně rozvíjely, tak končily vždy trapně, vulgárně, nechutně a tím ztratily všechnu svou vtipnost. 1* je za mého oblíbence Jonathana Richmana, který si zde zahrál vypravěče s kytarou. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ulítle zábavná komedie, která (úspěšně) balancuje na hraně nechutnosti. Minimálně kvůli Cameron to za vidění stojí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Komedie o trampotách s láskou. Scénář : Bobby Farrelly, Peter Farrelly, John J. Strauss a Ed Decter. Kamera : Mark Irwin. Hudba : Jonathan Richman. Ted Peloquin ( Ben Stiller ) je děsný smolař. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bratia F. to vzali vo veľkom. Komédia, ktorá je aj napriek svojim buranským a pre niekoho aj nechutným a nemorálnym vtípkom stále inteligentnou zábavou v tom najlepšom zmysle slova. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi připadá že jsem na filmy nějak moc mírný - dávám větší hodnocení než je průměr. Musím to ale udělat i u téhle věci - Něco na té Mary je. Je totiž málo komedií, které jsou opravdu vtipné - a Mary do nich zrovna řadím. Komedie z časů, kdy Cameron Diaz byla ještě neuvěřitelná kočka dokáže v mnoha místech zvednout bránici. Málo kdy se u filmo vyloženě zasměju, ale scéna s naspeedovaným psem mě doslo málem položila... Jasně Mary není žádný chytrý film, místy je až úchylný, ale kupodivu je natočen tak vyváženě, že humor, normálně braný jako záchodový, neznechutí, a snad možná i naopak. Opravdu jsem se od plic nasmál. Pro mě samotného jedna z klíčových komedií 90.let - doporučuju snad na každou příležitost. 75% Who needs him? I've got a vibrator! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Tohle je ta hodně oblíbená, téměř legendární komedie s nezapomenutelnými scénami a hláškami a půvabnou Cameron? Ano, Cameron je půvabná, ale toť vše. Jediná vtipná scéna "koule v zipu" a zbytek je podle mě jedna velká blbost, přitom režisérské duo má na starosti více filmů, které mám rád. Ale tento jejich téměř prvotní počin se moc nevydařil. 55% (with J.) ()

Johanka 

všechny recenze uživatele

Opravdu legrační komedie s okouzlující Cameron Diaz a skvělým Benem Stillerem v hlavních rolích. Pro někoho možná pokleslý humor, ale pro mě na odreagování celkem super zábava. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Táto jednoduchá komédia mi až tak nesadla. Asi preto, že posadnutosť všetkých chlapov krásnou Mary a ich nemohúcnosť mi pripomína mňa a to ma irituje. Ale do toho vás nič nie je. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

je to sice hodně uhozená komedie, ale je to sranda a u komedií s benem stillerem, nikdy nejde o něco hlubšího než smích... ()

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama