Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Recenze (385)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi nějak velkého obdivovatele Farrellyů, ale tohle rozhodně jo. To se fakt povedlo. Jedna humornější scéna střídá druhou a tomu vévodí famózní Matt Dillon, kterej nemá chybu. No dobře někoho může odradit některá řekněme nevkusnost pár vtípků, ale byla by škoa kvůli tomu odsoudit celý jinak velmi vtipný film. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně jedna z nejlepších komedií od bratrů Farrellyových, a vůbec jedna z nejlepších komedií vůbec. ()

padmé 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná komedie na dlouhé zimní večery....navíc je to v podstatě o mně....dala bych klidně i čtyři.... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První čtyři filmy Petera a Bobbyho Farrrellyových jsou pro mě nedotknutelnou ikonou šílených,bláznivých a hlavně neskutečně vtipných komedií.A mezi tuto čtyřku se řadí i jejich třetí počin Něco na té Mary je.Opět se zde nebáli překročit několik filmových tabu,dělají si srandu ze všeho a ze všech,spousta nezapomenutelných scén a hlášek,to vše dělá z Mary parádní a nezapomenutelnou komedii. Ke všemu jistě lze přičíst i krásnou Cameron Diaz a výtečného Stillera a Dillona.Prostě komediální nadstandart se vším všudy! ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Režiseri ktory tocia komedie maju prakticky zaruceny uspech, ludi to bavi, avsak nie vsetkych, kazdy kto sa co i len trochu rozumie filmu vie ze komedia nepatri k tym zanrom ktore vas mozu ohurit, maximalne zabavit a opat komedia n aurovni troch hviezd. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz v letech kdy byla přitažlivá. Naprosto šílený Matt Dillon a jako vždy až komicky trapnej Ben Stiller přičemž s ohledem na rok výroby se mu dá odpustit, protože to jeho trapné gestikulování ještě nebylo tak otravné. Stejně jako s Blbý a blbější tohle patří do pytle nejlepších komedií co jsem viděl a na druhou stranu mě mrzí (s ohledem k tomu že jsem stále mlád), že se něčeho takového už asi nedočkám a v budoucnu budou filmy už jen to, na co bych nešel do kina ani zadarmo natož za lístek dával dvě stovky. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Výborná taškařice z dob, kdy jsem ještě měl jakžtakž rád C.Diaz, nejvíc se mi tu ale paradoxně líbí Matt Dilon, ten je ze všech nejsrandovnější................. moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Pohodová a občas vtipná romantika. Ben Stiller sa na takýto druh zábavy proste hodí. Keď je na scéne pes alebo kúpeľňa, tak je hneď jasné, že sa bude niečo diať :D 7,5/10  ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie, kterou sem viděla xkrát a pořád je dobrá. Cameron sem nikdy nepovažovala za extrémně dobrou herečku (ale v tomhle to byl slušnej hereckej výkon). Ben je jedním z mých nejoblíbenějších komiků a to i díky tomuhle filmu. 75 % ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Užasna komedia....! A myslím..že práve Cam Diaz...v tejto filmovej roličke....sa stala mojou prvou platonickou "movie" láskou :)))) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

tato komdia sa naozaj vydarila.c.diaz v nej vyzerala velmy milo.bena stilera moc nemusim ale v tomto filme mi moc nevadil.komedia ktora sa da pozriet aj viac ako jeden krat a stale sa bude na com smiat. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

U této komedie jsem se nasmál....Snad už legendární je scéna na začátku filmu se zaseklým zipem na šourku a v nastoleném trendu se nepolevuje ani ve zbytku filmu. Časem již ztrácí na ráži, ale i tak pobaví i při několikátém shlédnutí. ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Mladá Cami, v celku ešte mlaďas Stiller, komédia jak sa patrí, nenájdete tu žiadny sex, len narážky, žiadny fekálny humor, zistíte, aký dobrý gel može byť ejakulát :-D a ako sa dá oživiť pes keď ho nadrogujete tabletkami na spanie :-D Naozaj som s bavil až do samého konca. toto je preste ten typ komédie aké sa točili kedysi, mladším ročníkom sa to pačit nebude, pretožé tí su zvyknutý na komédie až po American Pie(ja osobne aj tie zbožnujem) ale ja som neni ani mladý ani starý ročník :-))) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

Ted: What, are they desperate? She's a whale! Pat Healy: You can't forget, it's a sumo culture, Ted. They pay by the pound over there. Sorta like, um, tuna. ()

Davej 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější film Bretta Hulla, jak jsem se dočetl v jednom hokejovém magazínu. Už vím, že na doporučení hokejistů není radno dát. Chvílemi jsem se sice bavil velice dobře, ale po zbytek času se film utápěl v trapnostech nebo v lepším případě vtipech bez pointy. Jde tak trochu o předzvěst dnešních teenagerovských slátanin. Summary: lepší dvě hvězdičky.- **/ 1.4.06 No, ehm, jak vidno, všichni se, jak stárneme, měníme ehm, a dneska jsem se výborně bavil, ehm, takže pryč se zbytečným pokrytectvím a sem se dvěma hvězdičkami navíc:) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Diaz zde vypada opravdu vyborne a jsem si jist, ze kdybych ji potkal, tak bych dopadl stejne jako ostatni 'hrdinove'. Nekolik vtipku je opravdu dobrych, scena s gelem sice hranici s fekalnosti, ale je to asi jedine, co si krome Diazove zapamatuju. Romanticke komedie v lasce nemam, ale tahle je asi jedna z nejlepsich. ()

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama