Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie hodně divoce a účelově přepíná mezi člověčími silnějšími (čistá láska) a slabšími (naschvály, onanie, exkrementy) chvilkami. Jsou-li silné situační nápady a smysl pro "nerdovské" miniatury - koncept zlomyslného invalidy shledávám geniálním - Farrellyových Jekyllem, výsledný dojem jim hyzdí impulzivní zlo v podobě nadměrné dějovosti, gagové nezřízenosti (čti absence smyslu pro míru) a přehnaných metráží. Přesto životní dílko bratří Farellyů, komediálních auteurů, kteří vyhasli dřív, než stihli natočit opravdu dobrý film. ()

MiCM 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, s neskutečně příjemnou atmosférou a krásným prostředím. Navíc jediný film (co registruju), který je s dubingem (VHS) lepší než v originál znění. Na film se dá podívat mnohokrát (já sem ho teda viděl asi 50 krát) a je to stále velice příjemně strávený čas.. V tom filmu u toho moře je prostě tak nějak krásně.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bratia Peter Farrelly a Bobby Farrelly v roku 1998 spoločne zrežírovali snímok "There´s Something About Mary". Hlavné úlohy v ňom stvárnili Cameron Diazová, Ben Stiller a Matt Dillon. Je to celkom príjemná, pohodová, romantická komédia. Nie že by som sa pri nej váľal od smiechu alebo že by som ju musel pravideľne, raz za čas púšťať znovu, ale musím uznať, že "Niečo na tej Mary je". Bez rozpakov a s kľudným svedomím môžem tomuto titulu prideliť tri hviezdičky. *** ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Například? Obecně nemám v lásce Cameron Diaz ani Bena Stillera, takže nemám pocit, že by na ní něco bylo. A film v celku? Ben je tu nechutnější než obykle, Cameron se přetvařuje jako obvykle, scénář a vlastně celý příběh je absolutně o ničem, romantika je na konci asi tak deset vteřin a komedie? Kde? Že jsem ztrácela čas..... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To že Farrellyovci nejsou zcela psychicky zdrávi není nejmenších pochyb, ovšem s Mary udělali docela dobrý tah a tudíž vznikla poměrně slušná komedie, co nestojí jen na úchylárnách a hnusárnách všecho druhu. Scénář sám o sobě je snadno čitelný, prakticky už scénu před nějakým zlomem tušíte, že se to za chvilku zlomí. Místy se pak stává film až nudný nebo nezáživný, ale naštěstí je pak následná vtipná scéna natolik dobrá, že tu nudu před ní dokáže umazat. Ben Stiller je skvělý, dokonce si zachovává svou "vážnost" i s tím zařízením tam dole přiskřípnutým v poklopci. I když scéna s tím zařízením tam nahoře na uchu už je zas typicky úchylně přebytečná. Cameron Diaz je ovšem jako vždy kouzelně krásná, navíc se dokáže smát tak příjemně, že mi až uvadly tulipány ve váze. Něco na té Mary opravdu bude, no a za těch skoro 120 minut se dá zjistit že to je víc než jen hromada chlapů, ale taky kupa zábavy. Solidní počin úchylných bratrů. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Při natáčení na golfovém hřišti trefil zbloudilý míček Cameron Diaz (Mary) tak nešťastně, že skončila v nemocnici s otřesem mozku. (lesumir)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama